אהבתי את הג'ינס
0 0rin New member 8/12/07 #66 ../images/Emo210.gifהמשקפיים לא מחמיאים לה../images/Emo70.gif אבל לעומת זאת השיער נראה הרבה יותר טוב... החולצה, ג'ינס ועליונית
../images/Emo210.gifהמשקפיים לא מחמיאים לה../images/Emo70.gif אבל לעומת זאת השיער נראה הרבה יותר טוב... החולצה, ג'ינס ועליונית
X xtina 4 ever New member 8/12/07 #67 אני מתחילה לאהוב את הפשטות שלה..../images/Emo210.gif היא לא נראית כמו *בריטני ספירס*. היא נראית כמו כל בחורה רגילה שאפשר לראות ברחוב. וזה חמוד ברמות!
אני מתחילה לאהוב את הפשטות שלה..../images/Emo210.gif היא לא נראית כמו *בריטני ספירס*. היא נראית כמו כל בחורה רגילה שאפשר לראות ברחוב. וזה חמוד ברמות!
ל לפני שהלילה נגמר New member 8/12/07 #40 מזל טוב, ביץ' http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=525594&sid=123
T tali44 New member 8/12/07 #84 אני משערת שבדרכים נסתרות הפרומו הזה הולך להיות חלק בלתי מוסבר מהאוסף שלך, מה?
T tali44 New member 9/12/07 #133 אז מה?? אבל זה של בריטני!!../images/Emo2.gif חחחח בטח אין לך כח להתעסק שוב עם המאפיה שלך, אז וויתרת, מה?
אז מה?? אבל זה של בריטני!!../images/Emo2.gif חחחח בטח אין לך כח להתעסק שוב עם המאפיה שלך, אז וויתרת, מה?
S SuperShiro New member 8/12/07 #45 בריטני רוקדת ב Millenium Dance Studio אתמול. אממ בדיוק כשהיא התחילה לרקוד היא זיהתה את המצלמות והפסיקה חבל שהיא זיהתה אותן, אחרת היא הייתה ממשיכה והיה לנו סרטון שלם וחדש של בריטני רוקדת ! [מעניין איך הם הצליחו להיכנס פנימה ].
בריטני רוקדת ב Millenium Dance Studio אתמול. אממ בדיוק כשהיא התחילה לרקוד היא זיהתה את המצלמות והפסיקה חבל שהיא זיהתה אותן, אחרת היא הייתה ממשיכה והיה לנו סרטון שלם וחדש של בריטני רוקדת ! [מעניין איך הם הצליחו להיכנס פנימה ].