עידכונים 4.12

candyheart

New member
זכור לי דווקא שהם כן היו../images/Emo12.gif

אני זוכרת שאמרו שלין היא זאת שהסיעה את בריטני למכון הגמילה...וזכור לי משום מה שבריאן כן בא לבקר אותה.אבל יכול להיות שאני מבולבלת כרגע... וגם אם הם לא באו...הפעם זה דבר יותר קריטי.היא בפאקינג בית-חולים.

Kryptonite

New member
אולי אני לא זוכר טוב

אבל אני כן זוכר את בריאן אחרי ה - VMA (הם הלכו והחזיקו ידיים, וזה היה די חמוד) ולגבי לין - היא זו שלחצה אותה לגמילה, אבל יש מצב שהיא גם הסיעה אותה.

candyheart

New member
כן,גם אני זוכרת את ה-VMA

זה היה ממש חמוד...אני אישית חושבת שהוא פשוט בחר להתרחק מכל הדרמה במשפחה,אבל הוא לעולם לא היה ממש מנותק ממנה כמו ההורים.

פרז הילטון מקווה שבריטני תתאבד השנה ../images/Emo26.gif

We couldn't make this up! Professor Antonio Vazquez Alba, also known as Mexico's Grand Warlock, holds up Tarot cards as he gives his traditional predictions for the new year in Mexico City on Thursday. El Warlock, who has been giving his yearly predictions since 1980, predicted for this year that Hillary Clinton will win the U.S. presidential elections and on the entertainment side, that Britney Spears will commit suicide. That may happen sooner than we all think! Source: Perezhilton.com זוכרים מה בריטני אמרה בראיון לריאן סיקרסט? "זה עצוב כמה אכזרי יכול להיות העולם.."... כמה שהיא צודקת.

shir spears

New member
אני מקווה שהוא אתאבד השנה../images/Emo4.gif

הוא כזה מפגר אלוהיםםםם

always be me mc

New member
אם כבר אז יתאבד

כי התאבד זה בלשון עבר

xtina 4 ever

New member
מה..../images/Emo210.gif

שמעתי את זה לפני 5 דקות באיזה ערוץ חדשות רוסי.. מה קורה פה?! היא לגמריי אבל לגמריי לא נורמאלית, ואם גם עכשיו מישהו מכם יגיד ש"לא, היא נורמאלית לגמריי כי א) ב) ג)", זה ישמע הדבר הכי עלוב ופאטתי בעולם. הבחורה הזאת בבעיה, והבעיה הזאת היא לא פיזית!

xtina 4 ever

New member
זה לא קורע.../images/Emo210.gif

הבלאגן בהתחלה עשה לי צמרמורת והקללות על קווין לא היו מצחיקות בכלל כי הוא בדיוק מה שהם אמרו. כל כך עיצבן אותי לראות אותו נכנס לשם עם מכונית יקרה ולהיזכר שהכל הכל הכל בגללו! בן זונה, אני באמת מאחלת לו למות. רק רע.

Natali Milano

New member
מצטרפת לאיחולים שלך

בנאדם שהרס חיים מגיע לו תגרוע ביותר הוא הרס לה תחיים שינה אותה לרע שיהרסו לו החיים והלוואי שיהיו לו ניקפות מצפון עד היום שהוא ימות

xtina 4 ever

New member
לא?!../images/Emo210.gif

איך אפשר להגיד דדבר כזה בכלל? הוא בגד בה והרס אותה!

In Rehab

New member
מצד שני,בריטני ידעה למה היא נכנסת.

היא ידעה שיש לו ילדים משר[אישתו לשעבר]. היא כנראה לא חשבה שאם הוא עזב את הילדים שלו משר,הוא גם יעזוב את שלה. שלא נדבר על זה שהוא שכח מאישתו לגמרי. בריטני הפכה לתלותית בקווין בשלב מאוד מתקדם של היחסים לדעתי.

למעלה