עידכונים 4.12

ITS ORI BITCH

New member
אמא../images/Emo7.gif

ידעתי שהמצב הנפשי שלה לא משהו, אבל עד כדיי כך? בטח קרה משהו במשפט, בגלל זה היא לא רצתה להביא לו את הילדים- במידה שהסיפור הזה באמת אמיתי... כבר יודעים מה באמת קרה שם? איפה הילדים עכשיו? ומה קווין הזבלה עושה שם?!...

0verpr0tected

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

זה ניראה ממש רע
בתמונה היא ניראת ממש מסוממת;- ( כניראה שזה מבעיה נפשית ולא כי היה שריפה בבית שלה. אני כל כך מרחמת עלייה...

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כואב לי.... לראות בתמונות את בריטני במצב הזה...הבחורה פשוט לא מסוגלת להתמודד עם המצב הזה..היא זקוקה לעזרה, משפחה, תמיכה... אנחנו בטח שלא מסוגלים להבין באמת אלא רק מנסים להבין את ההרגשה שצריכים לקחת לך את הילדים שאת כל כך אוהבת ונשאת אותם ברחמיך 9 חודשים.. אם חשבנו שהקרחת היא השיא אז טעינו, כי התמונות והסרטונים הללו מראים את שיא שבשיאים של שבירתה של בריטני.. אני מקווה שקווין נמצא איתה על תקן של תמיכה ולא בשביל לאסוף עוד חומרים נגד בריטני. ועוד, אני מקווה שהילדים איתה גורמים לה קצת נחת/שמחה ולגביי אמא לין ואחותה ג'יימי לין, אני באמת באמת באמת מקווה שהן עוזרות לה ונמצאות שם בשבילה. אוי בריטני בריטני

theone24

New member
ואנשים התלוננו שהפורום מתייבש....

אני בשוק! אין לי מילים... אני רק מקווה שהסיפור הזה לא יגמר רע....

In Rehab

New member
תראו איך כולם עולים עליה../images/Emo4.gif.

בכל העולם יש שמועות,היא התנתקה מהמשפחה שלה,התגרשה,הולידה שני ילדים שגם אותם רוצים לקחת ממנה,זה פשוט בריטני מול כל העולם. יותר מדי שינויים נפשיים בזמן יותר מדי קצר. היא רק רוצה תשומת לב,שמישהו ידבר איתה ולא במסגרת ראיון. מישהו שיקשיב לה גם כשהיא לא על הבמה. יותר מדי כאב שבן אדם אחד יכול להכיל. לא פלא שהיא הגיעה לזה. מה שכן,איך היא נלחמת כמו לביאה על ילדים שלה,מעורר גאווה.

Kryptonite

New member
גם אני חשבתי על זה

זו הרגשה מזעזעת, לחשוב שכולם קוראים לה אימא רעה, משוגעת, זולה שזה מגיע לרמות שהיא כבר לא יודעת אם היא משוגעת או לא, אם היא אימא טובה או לא. היא מנסה הכי טוב שהיא יכולה - ובכל מצב רק מבקרים אותה (על הלבוש, השומן, השיער, האיפור). לגלי פפראצי היא כבר התרגלה, ומסתבר שפיתחה איתם סוג של קשר מוזר. אולי בגלל זה אגדות בסדר גודל כזה מתאבדות בסוף (אלביס, מרלין מונרו) או בורחות מהעולם (מייקל ג'קסון). מזעזע אותי לקרוא תגובות של מעריצים שאומרים שמוות הוא פיתרון בשבילה, שרק ככה היא תשיג שקט נפשי. זה פיתרון מהיר וקל, ובריטני תמיד הייתה אחת שעבדה קשה. היא יכולה להלחם ולעבוד על מנת לרכוש חזרה את המעמד והשפיות שלה. למענה, ובעיקר הילדים שלה. מצחיק אותי איך לפעמים אנשים חושבים עליה בצורה כל כך מסויימת, כשהיא למעשה חוותה והרגישה הרבה יותר משהרבה אנשים יחוו אי פעם בכל החיים שלהם.

In Rehab

New member
באמת שעברו עליה גלים של כאב בשנים האחרונות.

בקשר לאגדות כמו בריטני שמתו בסוף,אני חושב שאם בריטני לא הייתה חזקה מספיק ולא היה לה את גן ההישרדות הדרומי שיש לה,היא כבר הייתה מתה ממזמן. אני לא יכול לחשוב על בן אדם שהיה עומד במקום של בריטני כיום, שלא היה הורג את עצמו מרוב ייאוש ועצב.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifכ"כ נכון!

האמת? היא עמדה על הרגליים הרבההה יותר זמן משאני אי-פעם הייתי מצליחה.לעבור את כל מה שהיא עברה *ולא* להתחרפן כבר היה גובל במחסום רגשי בעייתי ביותר.זה באמת יותר מדיי. וגם אני חשבתי על זה,שכמה שאיך שהיא נלחמה על הילדים רק מראה כמה *כן* איכפת לה מהם-בסניגוד למה שחלק מהאנשים אומרים.היא פשוט במצב לא טוב-אבל באהבה שלה אליהם אי-אפשר לפקפק.

../images/Emo7.gifמיסכנה אני אצובה בישבילה

אבל אני לא ממש מופתעת...כל האירועים והשערוריות הצביעו על מצבה החמור.... עכשיו כשיודעים מה יש לה אני מקווה שיטפלו בה בבית חולים והיא תחזור לעצמה....

SuperShiro

New member
../images/Emo10.gif

עצוב שפתאום כשהיא מתאשפזת אבא ג'יימי נזכר לבוא לבקר, ופתאום כולם מתעוררים. אני מקווה שבהמשך גם לין, בראין וג'יימי לין יגיעו. ומה קווין עושה שם?!

liron98

New member
כ"כ שטויות כנסו תבינוו!!!!!!!!!!!!!!

מה נסגרררר???? תסלחו לי אבל מי שכתב את זה ממש לא יודע לתרגם מאנגלית. הכתבה אומרת ומראה שהייתה שריפה בבית שלה וזה לא כי היא "נעלה את עצמה" מה נסגרררר??? הייתה שריפה ולכן הובילו אותה לביהח מחשש ששאפה חומר מסוכןן!!!

candyheart

New member
תראה לי את הכתבה שבה כתוב שהיתה שריפה

כי כל כתבה אומרת שזה בגלל המצב הרפואי/נפשיע של בריטני ולא שום דבר אחר.

הולי 2

New member
אתה טיפש טיפש טיפש!!!

כמה הוכחות אתה צריך בשביל להבין שבריטני השתגעה?!?! אני עך סף דמעות פה.... נהרס לי כל הסופשבוע וההודעות כמו שלך רק מעצבנות עוד יותר!!

xtina 4 ever

New member
ררררר, סתמי.../images/Emo210.gif

כשאת באה עם טענה כזאת זה רק עושה יותר גרוע. את לא רואה באיזה מצב האנשים פה? במקרה אבא שלי כבאי ובמקרה הייתי מזהה שריפה. במקרה המשטרה, האמבולנס ומכבי האש באים ביחד, גם אם זאת תאונת דרכים וגם אם זאת שריפה.

למעלה