עידכונים 4.12

הולי 2

New member
כל 1 אומר משהו אחר אני כבר לא יודע למה להאמין

אאאוווףףףף ובנוסף העורך דין של קווין כבר בבית המשפט מבקש לבטל לבריטני כל ביקור כלשהו עם הילדים הם יגרמו לה להתאבד

xtina 4 ever

New member
בן זונה..../images/Emo210.gif

אני מבינה שאם הוא עשה מזה בלאגן, יש סיבה. אבל כלכך קשה לי לראות את בריטני ככה :[ אם יבטלו לה גם את הביקורים, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה..

הולי 2

New member
בדיקות הסמים יצאו נקיות!

X17 ומגזין Life&Style מדווחים שבדיקות הסמים של בריטני יצאו נקיות זאת אומרת, שבריטני פשוט במצב פסיכיאטרי קשה

Shiri from the block

Active member
עדיף זה מאשר סמים../images/Emo113.gif אם היא (שוב?) הייתה לוקחת סמים ליד הילדים שלה אז בכלל לא היו נותנים לה לראות אותם להרבה זמן..

Kryptonite

New member
דווקא זה מוכיח

שהבעיה שלה מעולם לא הייתה סמים או אלכוהול (כמו שהיא תמיד אמרה ואף אחד לא ממש האמין), אלא יותר בעיות נפשיות (כנראה דיכאון אחרי לידה כמו שהרבה ניחשו) שפשוט טיפלו בהן לא נכון (לשלוח אותה לגמילה
). גם בתמונות האלה כולם חשבו שהיא ניראית שיכורה או בהיי, רק שהפעם בדקו אותה והיא יצאה נקייה לחלוטין.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif

כל כך נכון, בדיוק חשבתי על זה. גם, הרבה יותר קל להגיד "הבת שלי מכורה לסמים ואלכוהול" מאשר "לבת שלי יש הפרעה נפשית". אולי איפשהו זה גם היה ניסיון לחפש את הפיתרון הקל והפשוט יותר להתמודדות אישית.

OverPower

New member
ממש לא עדיף.

לדעתי בעיות נפשיות זה דבר שהרבה יותר מוכרב לטפל בו.

0rin

New member
../images/Emo210.gifלפחות דבר טוב 1 בעניין...

זה באמת אומר שבריטני במצב נפשי קשה...היא ממש בקנטים... היא צריכה הפסקה ענקית מכל העולם הזה, להתעסק בילדים ובבית המשפט, להרגע נפשית ו...פשוט לחיות את החיים שלה לא באור הזרקורים כי ברור שהקריירה שלה שואפת ל מינוס מיליון.....

theone24

New member
אני לא יודע אם זה טוב או רע....

באמת שאני כבר לא יודע מה יהיה....

SuperShiro

New member
טוב.

צא מנקודת הנחה שזה תמיד טוב שאדם מסוים לא לוקח סמים/אלכוהול
עכשיו, זה טוב מכמה סיבות עיקריות, א. אם הבדיקות היו חוזרות שליליות, משמעות הדבר היא שלא רק שהיא המשיכה בנטילת סמים ואלכוהול, אלא גם עשתה זאת בידיעה שביום זה שון וג'יידן אמורים להגיע. בתור אמא זה היה חוסר אחריות מוחלט, ובנושא תיק המשמרות מדובר בהפרה של שני כללים אשר הציב השופט. ב. מבחינת תיק המשמרות, נטילת הסמים/אלכוהול היה נתפש כדבר חמור הרבה יותר כיוון שהוא נעשה בידיעה ובהכרה מוחלטת, בניגוד להפרעה נפשית כזו או אחרת בה אין שליטה כאשר היא אינה מזוהה או מטופלת. ג. לנטילת סמים/אלכוהול יכולות להיות 1001 סיבות, ובהתאם יש גם 1001 דרכים לטפל בבעיה. טיפול בהפרעה נפשית, לאחר שזו מאובחנת, הוא דבר פשוט הרבה יותר כיוון שהסימפטומים ידועים מראש, ויש כמה דרכי טיפול ספציפיות בעזרתן מטפלים בהפרעה. [מדווח כי ההפרעה אשר ממנה בריטני סובלת, ומטופלת עכשיו בבית החולים היא Bi polar disorder המוכרת יותר בשם manic depression disorder].

Aviv Finkel

New member
אני חושבת ש...

היא כנראה במצב מעורער. כנראה אחרי השימוע היא אמרה בעדות דברים(לפי ההשקפה שלי) שיגרמו לה לאבד את הילדים שלה....... ובגלל זה היא לא רצתה למסור אותם. היא נלחמה עליהם. וכן היא במצב מעורער כנראה בגלל זה. פשוט מסכנה, איך היא צריכה להילחם עליהם, זה עצוב איך נהרסו לה החיים בגלל הילדים האלה.. נכון שזה נשמע נורא אבל ככה זה! אם הם לא היו קיימים, היום היא כבר יכלה לשקם את החיים שלה אחרי הגירושים.. אבל מן הסתם שזה קשה כשאתה צריך לריב על הילדים שלך ולוקחים לך אותם..=\

הולי 2

New member
שידור חי של TMZ עכשיו מבית המשפט!

העורך דין של קווין הגיע לפני שעה לבית המשפט והוא אמור לצאת כל רגע משם וכנראה ידבר עם התקשורת www.TMZ.com

roey406

New member
בדיקות הדם של בריטני יצאו נקיות

מאלכוהול וסמים מתוך X17: Life & Style is reporting that early police reports about Britney being under the influence when being taken to Cedars Sinai are false - all tests came back negative! “Her blood test just came back, and, thank God, it was clean. There are no traces of drugs or alcohol of any kind,” a source close to Britney's family told the mag. Could Britney's clean slate lend credibility to her claim that she missed her hourly meds? After all, if she'd taken her anti-anxiety pills as scheduled, they'd show up in the test, right? Regardless, we'll bring you more on this story as it develops!

הולי 2

New member
מסיבת העיתונאים התבטלה

דובר מטעם משרד עורכיי הדין של קווין מסר כי מארק קפלן לא יערוך מסיבת עיתונאים, כיוון שהוא חושב שזה לא נאות לאור המאורעות האחרונים.... עוד אמרו שבריטני תשאר בבית החולים לתקופה של 14 יום, והיא נמצאת בשגחה רפואית צמודה, לשם איבחון פסיכיאטרי ושמירה מפני נסיון התאבדות :/

SuperShiro

New member
כי לרוץ לשימוע בבית המשפט זה יותר טוב?../images/Emo4.gif

לפעמים זה נראה כאילו אין בו צלם אנוש. כנ"ל לגבי קווין, שהגיע לבית החולים אך ורק על מנת לאסוף את שון וג'יידן.

Aviv Finkel

New member
שמירה מפני ניסיון התאבדות?

אימא'לה. לדעתי זה מעולה שיהיה לה איבחון פיסכיאטרי. עד היום היא לא לקחה עזרה, וכנראה הנפש שלה מעורערת. עוברות עליה המון בעיות ועד עכשיו היא לא התמודדה איתן ע"י דיבור עם איש מקצוע. עכשיו יאבחנו אותה ויעזרו לה לפתור את הבעיות שלה.. גם אם לא ימצאו כלום, 100 אחוז יתנו לה פסיכולוג וזה מצוין.. נקווה שיהיה טוב

למעלה