עידכונים 4.12

Kryptonite

New member
../images/Emo10.gif

ניראה שזה ממש מגיע אליה, כל הדברים שכל הזמן אומרים עליה. שהיא משוגעת, אימא רעה וכו'... בטח קשה לה בעצמה כבר להבין מה נכון ומה לא, חבל לי שאין אנשים טובים מסביבה שיכולים להגדיר בשבילה את הבדלים. תמונות מזעזעות.

אני על סף דמעות פה.. ../images/Emo7.gif

איזה תמונות קשות, בא לי למות. תראו איך היא מזיעה ובוכה
מה עובר עליה?
שמישהו יעזור לה!!!!!

רואה ויקי?

אמרתי לך שבכוונה בחרו את התמונה שהיא מחייכת, נכון? ועכשיו תראי את התמונות מפחידות שיש פה.

xtina 4 ever

New member
אבל שלומי..../images/Emo210.gif

לא אמרתי מילה על זה שהיא מחייכת או לא. את חוסר השפיות שלה ניתן לראות בכל תמונה, לא משנה מה הבעת הפנים שלה. והתמונות האלה.. באמת שאין לי מילים. אני לא בחורה רגישה בדר"כ, אבל היה לי קשה לראות את זה.

../images/Emo7.gif

היא נראית ממש חולה.. מזיעה, בוכה, שחור מסביב לעיניים... איזה פחד! מה יש לה?? (אני שומע עכשיו את Let go בפעם המיליון ברציפות
)

Aviv Finkel

New member
זה כל כך עצוב

פשוט לראות אותה ככה. היא נראת כאילו היא על סמים זה ממש שבר לי את הלב לראות אותה ככה
היא נראת כמו בנאדם שמידרדר לתהום ואף אחד לא יכול לעצור אותו..כאילו הסוף מגיע......

spelling

New member
תקשיבו שניה...

לדעתי באמת יכול להיות אחד מ 2 המקרים הבאים: 1)שרפה...אם זה היה רק סמים אולי היו מכניסים אותה בדרך אחרת...וגם הבן שלה בבית חולים והמשפחה שלה באה זה אומר משהו חמור שקרה שם..למרןץ שאם זה היתה שרפה איך זה (שבמזל גדול!) גם שון לא נלקח לבית חולים לבדיקות??היא גם היתה נראית מבוהלת ביותר! 2)סמים...הזעה היא תוצאה של סמים וגם הבכי זה יכול להיות תוצאה של הזיות למיניהן וגם הבהלה...השאלה איך הגיע ג'יידן לבדיקות גם יש מצב שהיא פגעה בו??גם לא ראו האמת סימנים של עשן או להבות הרי ישר היו מסוקים מצלמים וכאלה...והיו רואים כבאים בפעולה עם צינורות! ואנשים מפונים מהבית! אז למה אמרו שקווין מבקר אותה?הרי הוא בטוח בא לג'יידן אבל אמרו ספציפית שהוא ואבא שלה נמצאים איתה! ואיך זה שאתמול היא העידה והכל יצא פסדר היא נראתה טוב ושמרה על איפוק....ופתאום היא לא רצתה לתת אותם והתחרפנה כשהיא יודעת שעכשיו יש לה הזדמנות להוכיח את עצמה...ברור שבתור אימא זה קשה לה ביותר אבל משהו שם די מוזר...בתמונות אבל לא ראו "טירוף" בעיניים שלה כמו הקרחת והאלה... אוף זה יכול להיות כל דבר!! אולי זה לא אף אחד מהאפשרויות!..רק עכשיו חסר לגלות שהיא השתמשה במשהו ונתנה לילד....

היא עוברת התעללות! מה זה צריך להיות?!!?../images/Emo10.gif

תראו איך היא בוכה בהסטריות.. מה עושים לה?

ITS ORI BITCH

New member
דיי ../images/Emo10.gif

מה זה? אני לא מבין... מה יש לה? זה צריך להיות ממש חמור, אם ככה לוקחים אותה לביה"ח ואם קווין, ג'יימי ואבא שלה שם.
יש עוד קרובי משפחה שבאו?

Aviv Finkel

New member
לדעתי

אוןלי קרה משהו בבית הממשפט? אולי ההצהרה שלה, האמת שלה על מה שקרה עם הילדים "הפילה" אותה, פעלה מאוד לרעתה..ועכשיו רוצים לקחת ממנה את הילדים והיא פשוט נלחמה עליהם? זאת התיאוריה שלי..... פשוט עצוב לראות איך היא צריכה להילחם על הילדים שלה...אולי היא לא בסדר נפשית, אולי היא צריכה עזרה, אולי היא על כדורים.... אבל מדובר פה באמא שנלחמת על הילדים שלה, היא לא רוצה שיקחו אותם ממנה! זה בשר מבשרה.. אני מבינה אותה! לחשוב שבסה"כ היא רצתה להקים משפחה, עם בעל אוהב וילדים ותראו איך החיים שלה נהרסו. איך היא צריכה להילחם בשביל להיות עם הילדים שלה, שהם הדם שלה... זה קורע לי את הלב

xtina 4 ever

New member
היא נורא מבוהלת, ואני מבינה אותה.../images/Emo210.gif

היא מבינה איזה סיפור עשו מכל זה. חוץ מזה, לראות שבגללך באים משטרה, אמבולנס וכו' יכול להיות ממש מלחיץ ואני מדברת מנסיון.

מריה111

New member
זה כל כך מזכיר את אווריטיים

שזה פשוט עצוב אני לא יכולה להסתכל על זה

theone24

New member
אין לי מילים....

אני יושב מול המסך המום! יש לי מיליון שאלות שמתרוצצות בראש.... מה קרה פתאום שהיא החליטה לא להחזיר את הילדים לקווין?! עד עכשיו הכל פעל בצורה סבירה....אז מה קרה פתאום?! והפעם נראה לי שיכול להיות שהיא על איזה כדור כל שהוא....היא נראית היסטרית ומזיעה כולה ובוכה....ובטח כל ההתקשורת בעולם חוגגת על זה... מזמן היה לי ברור שהמצב הנפשי שלה בקרשים....אבל זאת הוכחה חותכת לכל הספקנים למיניהם.... אלוהים מה יהיה?!

YugiBoy

New member
תמונות כל כך מפחידות... אם היו מראים לי אותם

בלי להגיד לי קודם מה היה שם, הייתי משתגע..

KoBi v2

New member
הם פשוט הורגים אותה... לאט לאט...

אני לא מאמין שזאת בריטני... למה למהההההההההההה ימח שמו הקווין הזה שלא יזכה לראות את מחר!

יאיייי למה היא נראית ככה:( שתרגיש טוב:(

הלוואי ועכישו המשפחה ישמיו לב אליה יותר ויעזרו לה לטפל עבצמה

למעלה