עידכונים 4.12

Kryptonite

New member
היא לא, השיער והשימלה שלה באותו הצבע

אז זה ניראה ככה. גם אני חשבתי ככה בהתחלה.

הוא התכוון גם לגמילה

שכחת שהיו שמועות שהיא ניסתה להתאבד שם?
ושלא תחשבו לרגע שאני מאמין לזה...

Shiri from the block

Active member
מתי הייתה הפעם הראשונה?../images/Emo113.gif וכן, אני יודעת מה אתה תגיד.. אבל אין שום הוכחה לזה.

Kryptonite

New member
בקליפ של אבריטיים היא לא ניסתה להתאבד.

וגם לא עכשיו, לפי דעתי. זו קריאה ברורה לתשומת לב, והיא די פעלה כי לפי סי.אן.אן גם ג'יימי לין ולין איתה עכשיו בבית חולים.

ITS ORI BITCH

New member
קווין לקח את הילדים מביה"ח:

Kevin Federline Takes Kids Home from Hospital FRIDAY JANUARY 04, 2008 08:50 AM EST Kevin Federline took the kids from Cedars-Sinai Medical Center to his Tarzana home on Friday morning, after his ex Britney Spears was hospitalized overnight. Custody of their children, Preston and Jayden, was transferred over to Federline when Spears, 26, was taken out of her home on a gurney and rushed by ambulance to Cedars-Sinai. Police said she was "under the influence of an unknown substance." Keeping checking back to PEOPLE.com for the latest updates from Cedars-Sinai Medical Center. –Pernilla Cedenheim בשביל זה הנבלה הלך לשם... חה ואני עוד חשבתי שאכפת לו מבריטני.

0rin

New member
../images/Emo210.gifגם אני חשבתי שהוא בה להיות איתה ../images/Emo12.gif

הוא פשוט נבלה הקווין הזה

Kryptonite

New member
איזו סיטואציה לא נעימה../images/Emo4.gif הכל ניראה כל כך

כאוטי וקיצוני, מה יהיה? המבט שלה מובלת על העגלה לתוך הבית חולים ממש גרם לי להרגיש רע. מה השתבש בדרך?

הולי 2

New member
אני עם דמעות בעיינים לא תיארתי לעצמי שזה כזה

חמור המצב שלה... חשבתי שכן, ברור שהיא קצת ירדה מהפסים אבל לא חשבתי שזה הגיע למצב של טיפול פסיכיאטרי! כואב לי הלב אני מרחם עליה מסכנה עושים עליה משפט ציבורי וחוגגים על הגופה של בכרכר העיר! אנשים כמו פרז הילטון צריכים למות על מה שהם אומרים! מסכנים הילדים מסכנה המשפחהההה

Kryptonite

New member
הלוואי והיא הייתה קודם מטופלת

אצל פסיכיטאר/פסיכולוג, לפני שזה היה מגיע למצב כזה.

In Rehab

New member
במצבה זה די מורכב ללכת לפסיכולוג פסיכיאטר.

אף אחד לא יכול להבטיח לה,שהתיק הרפואי שלה לא ידלוף לרשת,או שהפסיכולוג\פסיכיאטר לא ימסור מידע לעיתונות.

elena20

New member
אסור לו לעשות דבר כזה, יש דבר כזה

שנקרא "חסיון רפואי", הרופא אמור לשמור הכל לעצמו, אם לא, הוא יכול לאבד את הרשיון שלו (לעסוק ברפואה) שלא נדבר על תביעות... וברור שהיא הייתה בטיפול פסיכאטרי/פסיכולוגי כאשר הייתה מאושפזת במוסד גמילה ועובדה שזה לא דלף.

In Rehab

New member
אבל מבחינתה,איך היא אמורה לסמוך על מישהו?

אני מבין שהיא יכולה לסמוך על הרופא ב100% וששום דבר לא יוצא ממנו כי אם כן,הוא יהרוס לעצמו את החיים. אבל השאלה היא,אם היא מוכנה עכשיו לבטוח במישהו. אגב,ראינו איך ה"חסיון הרפואי" הגן עלייה כשהודלפה תעודת הלידה של שון.

m e 3 3 3

New member
כואב הלב עליה

אני מרחם עליה, מה שעובר עליה , באמת נורא והצלמי פפרצי המסריחים האלה הם כמו נשר שמחכה לטרף שייפול לידיים שלהם. התנהגות של חיות. יש אנשים רעים שהתמונות האלו עושות להם טוב. חיכו לנפילה שלה. מקווה שהיא תצא מזה , השאלה איך .......

הולי 2

New member
החדשות ערוץ FOX הביאו מומחה פסיכיאטרי

שאמרה שלקח לאמבולנס להגיע רק אחרי 3 שעות ושלפי זה ניתן להבין שהמצב של בריטני לא היה כזה חמוד כמו שמתואר. וגם שבדיקות פסיכיאטריות מגיעות ישר אחרי שעה, וגם זה לא המצב כנראה היא נלקחה כי היא הייתה על סמים- והוע"ד של קוין עשה מזה באלגן יותר ממה שזה היה היא לא היתה על סף התאבדות או משהו כזה

Kryptonite

New member
לא נשמע הגיוני

כבר נכתב בכמה מקומות שהיא נלקחה לבית חולים להערכה פסיכיאטרית, שזו בהחלט הסברה ההגיוניות ביותר. כנראה מתוצאה של התקף היסטריה/חרדה וכו', בשילוב עם סם כלשהו כנראה. אם היא סתם הייתה מסוממת והייתה מגיעה למצב של מנת יתר, לא היו מוציאים אותה מהבית ככה. ממש לא.

למעלה