עידכונים 4.12

xtina 4 ever

New member
לא חשבתי על זה ככה..../images/Emo210.gif

שלא ימות, אבל שיתרחק. הם לא צריכים אבא מהסוג הזה.

נכון הא מניאק אבל הוא הרבה יותר כשיר

לגדל את הילדים האלה . אני בטוחה שהוא אוהב אותם ולא פחות מבריטני , זה שהוא חלאה את זה כולם כבר יודעים . אבל תתעוררו בריטני ל-א י-כ-ו-ל-ה לגדל את הילדים ! אם היא רוצה ואם היא לא ! הוא אבא של הילדים האלה והם אוהבים אותו , אז פשוט תפסיקו לדבר שטויות .

עדידי15

New member
זה ממש עצוב../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הקטע שלוקחים אותה על המיטה הזאתי
מתי יהיה הסוף...

ITS ORI BITCH

New member
מה הוא עושה שם?!

בן זונה. לוקח לה את הילדים, את הכסף בדרך מזיין את כל הוליווד, ואז הוא בא לביה"ח?! וכמות הפאפרצי שם מטורפתתת, גאד שיעופו משם וייתנו לה לנוח... אני מרחם עליה כלכך.

In Rehab

New member
שי,יש לי "חדשות" בשבילך,

מלכת הפופ שאתה אוהב,התשגעה במלוא מובן המילה. היא חולה נפשית,ויש סיכוי שעכשיו ייקחו ממנה את הילדים שלה. היא מנותקת מהמשפחה שלה ורוב העולם חושב שהיא זונה\מסוממת\מטורפת. פאק,זה נראה שאפילו אם היא תתאבד אתה תכתוב "לא נורא,כשיגיע המשיח היא תקום לתחייה ותחזור להפציץ עם הופעות סקסיות
" תתבגר.

shay08

New member
התכוונתי שהיא בסדר והילד בסדר.

ולא קרה להם נזק..זה שהיא לקחה סמים זה עדיין לא בטוח, וצריכים לבדוק..

xtina 4 ever

New member
לא נראה לי שהיא לקחה סמים בכלל.../images/Emo210.gif

ההתנהגות שלה זה יותר בכיוון מחלה נפשית..

יא אללה נמאס לי כבר..!!

פשוט נ-מ-א-ס הבחורה הזאת במצב נפשי גרוע שמישהו יטפל לה פור גד סייק באמת שאני כבר לא יודעת מה להגיד.

In Rehab

New member
ככה נלחמת אמא נואשת על הילדים שלה.

מסכנה,הם הדבר היחיד שנשאר לה. את האמת,אני מבין אותה,קווין רוצה את הילדים שלו,שיבוא לקחת אותם. בתור אמא,היא לא מסוגלת למסור את הילדים שלה לאנשים שהיא לא מכירה. בכללי, לדעתי בריטני כבר עברה את נקודת השבירה,ועכשיו היא פשוט אבודה ולא מוצאת את עצמה. היא מתנהגת כמו מטורפת,עושה המון שטויות. אבל כנראה שהיא צברה המון כעס וכאב מהתקופה שכולם ניהלו אותה ותיכננו לה את סדר החיים,ועכשיו,הכל מתפרץ. הנה לך לין ספירס,הנה כוכבת הפופ שרצית שהבת שלך תהיה. אה לא,אחרי שכבר יש לך אחוזה,לנד רובר ועוד בת להשתלט לה על החיים,כנראה שכבר שכחת מי הוציאה אותך ממעגל העוני.

המצב זה פשוט מעציב..

הבחורה הזאת כבר ממזמן לא בסדר..והיא צריכה..יותר נכון חייבת שמישהו ייעץ לה..ויזרוק לה איזה מילה-שניים.. למה פאקינג אימא שלה לא מעוניינת לדעת מה שלומה?למה היא לא עוזרת לה? אם הייתי לין היו לי מקיפות מצפון במקומה איך אימא יכולה להתנהג ככה? בצורה של "היא הביאה מיליונים,עשתה את שלה ועכשיו ביי ביי" ככה היא מתנהגת לפי דעתי ועכשיו היא מתעלקת על ג'יימי ורוכבת על ההריון שלה כדי להרוויח עוד כמה מיליונים ולשגע גם אותה בסוף עצוב לי בשביל בריטני זה מה שקורה בסוף שבגיל 16 שולחים אותך "לאור הזרקורים" ואומרים לך "עכשיו תעשי מה שאת יודעת לעשות ומה שאנחנו אומרים לך" אני בספק אם המצב ישתפר,מקווה מאוד שאני טועה ושיהיה בסדר.

למעלה