עידכונים 4.12

Kryptonite

New member
אחרי

היא הייתה בבית המשפט בבוקר, ועזבה אחרי 50 דקות כי הילדים היו אצלה. בשבע בערב השומר ראש של קווין בא לקחת אותם, ואז התחילה כל הדרמה.

YugiBoy

New member
אה...ומה קרה במשפט../images/Emo35.gif

מוזר שלא ראיתי שום מידע על זה... (וואו יש לי הרבה שאלות בימים האחרונים....
)

Kryptonite

New member
לפי הדיווחים היא הייתה בסדר

שיתפה פעולה וענתה על השאלות. נקבע גם התאריך הבא לתחקור אבל הוא לא פורסם, מן הסתם. בבית משפט, עד כמה שאנחנו יודעים, לא היה שום דבר יוצא דופן.

YugiBoy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מעניין מה גרם לה לעשות את זה..

אני ממש לא אוהב את מה שקורה כאן... אני תוהה אם זה קרה בגלל בריטני או שהם פשוט לחצו עליה והיא התמרדה כדי שהם לא ישפילו אותה ויעשו מה שהם רוצים... אני מאוד מקווה שיהיה בסדר... דרך מוזרה לפתוח את השנה. תמיד חשבתי שהיא צריכה כבר לגוון בשערוריות... (כמה אפשר לעשות עבירות תנועה) אבל במחשבה שניה... אפשר לוותר.

shir spears

New member
את לא רצינית../images/Emo2.gif

אלוהים אני כל כך מרחמת עליה,היא פשוט התחרפנה לגמרי ואני רוצה לראות שמישהו אחד יגיד שזה לא נכון אבל הכי אני מרחמת על שון וג'יידן הם כאלה ילדים יפים וחמודים וחבל שהם גדלים לשני הורים מפגרים שמערבים תילדים שלהם במלחמות מיותרות..

candyheart

New member
עידכון: קווין וג'יימי נמצאים עם בריטני כרגע

דיווחים אומרים שקווין וג'יימי ספירס,אביה של בריטני,נמצאים איתה בבית-החולים כרגע. בנוסף לכך,יש דיוחים שג'יידן נלקח לבית-החולים גם הוא.שון בסדר.

YugiBoy

New member
אומרים שרפצה שם שריפה..

למה ג'יידן נלקח לביה"ח
וואו אני ממש במתח עכשיו....מה הולך פה
אני מניח שבשעות הקרובות העיניינים יתבהרו...

candyheart

New member
אני בספק שהייתה שרפה

היו אומרים משהו...אם אתה מתכוון למכבי-האש שהיו שם,אש כמעט תמיד מגיעים מכבי אש ביחד עם המשטרה והאמבולנס.רק במקרה שיצתרכו לפלס דרך משהו או לא יודעת מה... ואין לדעת מה יש לג'יידן...בטח נדע יותר בקרוב..

יש כבר כמה שמועות

אמרו שהיא על סם בלתי מזוהה, או שיש לה בעיות נפשיות, או שפרצה שריפה. אני לא מאמין לכלום עד שתצא הצהרה רשמית. נקווה שיהיה בסדר, ושסופסוף היא תקבל את העזרה שהיא זקוקה לה...

Kryptonite

New member
ובמספר מקורות כתוב שהילדים

בסדר, אין להם שום פציעות. אולי בריטני התעקשה ששון ייסע איתה באמבולנס, אי אפשר לדעת. בכל מקרה קווין הביא את ג'יידן אליה אז הם בסדר והיא איתם.

יואווווווווווו ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo2.gif

מה קורה שם??? אני לא מבינה כלום... מה הקשר אמבולנס ומכבי אש?!?! אוףף נוו כבר שיגידו בדיוק מה קרה שם!!!! כל כך קיוויתי שהשנה הזאת תיהיה בלי כל השיגועים המוזרים של בריטני ושהשנה הזאת תיהיה רגועה אבל כנראה שלא......

סמי לופטי ואבא של בריטני בבית חולים ../images/Emo27.gif

אומרים שגם ג'יימי לין וקווין שם. זה רק אני או שהם נראים כמו שני רוצחים שכירים בתמונה הזאת?

candyheart

New member
שמחה שהם שם

קווין אכם שם...על ג'יימי לין עוד לא שמעתי.אבל אני מקווה שהיא תבוא.וגם בריאן ולין.

candyheart

New member
אין לי כמעט ספק שהם יבואו...

אם ג'יימי בא אז גם הם יבואו...אף הורה/אח לא יעמוד בצד במקרה כזה.

Kryptonite

New member
אחרי הקרחת לא זכור לי שראינו אותם../images/Emo4.gif

גם לא בביקור במכון גמילה, לפחות עד כמה שאנחנו ראינו/שמענו דיווחים.

למעלה