עידכונים 11.12

Just Anna

New member
WOW , היא התלבשה מדהים ../images/Emo99.gif

אהבתי איך שהיא נראית , ולמרבה הפלא - גם את השחור !

Kryptonite

New member
ממש לא צפיתי את זה!

ואני ממש אוהב את בריטני הבלונדינית.
זו ביזנס בריטני.
למרות שאי אפשר לומר שלא - היא ניראית ממש טוב בפפראצי הזה. השיער שלה ניראה מדהים (מטופח, לא שומני ולא מגעיל)

theone24

New member
הבלונד הכי יפה. נ-ק-ו-ד-ה!

בגדים חמודים. עבר לה התקפת המחזור? חחחח

Bright Unicorn

New member
גם לי עצוב

שהיא החליטה לחזור לשחור. היא אמרה שהיא נפטרה (באמצעות קרחת) מכל השיער שהיה לה כי נמאס לי שאנשים היו מתעסקים לה בראש... מטורף ככל שזה ישמע די הצלחתי להתחבר לזה רק שעפ"י התקופה האחרונה ועל סמך כל הצבעים והתוספות שהיא כבר הספיקה להחליף היא קצת סותרת את עצמה. אני אישית לא אוהב אותה עם שחור, אלא אם כן הוא נעשה באופן חד פעמי לצילומי קליפ או מגזין אופנה. אני חושב שהוא עושה לה אבל חמור ולאור שהיא מקרינה בדר"כ, ובלי שום קשר הייתי שמח לראות את השיער שלה גודל בצורה טבעית ובריאה אבל כמובן שבריטני תעשה כאוות נפשה, מה שמקנה לה אושר.

YugiBoy

New member
היא לא סותרת את עצמה...

כנראה שזה היה קצת יותר עמוק מאשר שאנשים יגעו לה בראש... היא אשה והיא אוהבת לטפח את עצמה... בדרך שלה. אל תשכחו שהיא כרגע לא במצב נפשי מרומם ואולי זה נובע מחוסר ביטחון במראה או ברצון לשנוי.... או בהתקפי ספונטניות... לא יודע. אולי זה פשוט סתם.

YugiBoy

New member
אין כמו בריטני בשחור ../images/Emo13.gif

או בחום אפילו יותר טוב

Aviv Finkel

New member
מה היא מפגרת?

למה? אתם יודעים מי צובע את השיער שלו כל שני וחמישי? בנאדם שאין לו ביטחון עצמי! בנאדם שחושב שהוא מכוער. מה לעשות כנראה ככה היא מרגישה

מה זה השטויות האלה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם מדונה וכריסטינה אגילרה צבעו את השיער שלהן מיליוני פעמים, זה אומר שהן עשו את זה כי הן חשבו שהן מכוערות?! אממ תני לי לחשוב רגע... |חושב| לא!. היא כבר אמרה לא פעם אחת שהיא משתעממת מהר מהשיער שלה ואוהבת לשחק בו... חוץ מזה שבתאכלס אין לה הרבה מה לעשות בימים האלה, היא בטח די משועממת, אז היא צובעת כל יום וחצי.

Bright Unicorn

New member
יש ויש

יש לצבוע שיער לצילומי קליפ, או כשיוצא אלבום... בצורה מסודרת ומתוקתקת בהתאם לקריירה (ראו ערך: טוקסיק) כנ"ל מדונה/ כריסטינה שניסתה :) בריטני במצב רעוע, לא חדש, אין ספק שזה נובע מחוסר יציבות נפשית, אפשר לראות זאת באספקט של עומק תשומת לב לדעתי היא מילת המפתח. הרס עצמי

candyheart

New member
תמונות: בריטני והפאה יוצאות לסטארבאקס

זה מוזר שאני חושבת שהפאה הזאת נראית סופר חמודה עליה?

למעלה