עידכונים 11.12

Bright Unicorn

New member
חמודה לגמרי :)

זה לא אופנה, זה גם לא ביוטי, אבל יש בפאה הורודה המון מחאה ואמירה אישית ואני מת עליה!
) וכן, גם לדעתי היא נורא מחמיאה לה, אני אוהב את החוצפה שלה

candyheart

New member
וידאו: בריטני והפאה-הפעם בחנות "Hustler"

http://x17video.com/celebrity_video/britney_spears/brit_has_a_little_fun_at_the_h.php היא ממש חמודה פה! תראו איך היא צורחת כשהיא יוצאת מהמכונית!
היא אפילו מבקשת מהצלמים להירגע וכשהיא רואה שזה לא הולך,מסתובת והולכת חזרה למכונית. צלם אחד אומרת שהיא "נראית חתיכה עם הפאה" והיא עונה לו "תשתוק!(בחיוך) אתה רע(או משהו בסגנון)!"

Gimme More ו-Blackout יצאו מאוחר מדי השנה

לכן הם לא נכנסו לרשימה שבה הועדה של הגראמי בוחרת את המועמדים... נקווה ששנה הבאה היא תהיה מועמדת, למרות שתאכלס עד אז - מי יזכור בכלל את Gimme More ו-Blackout...

ITS ORI BITCH

New member
אתה בטוח?

כי בערוץ E! דיברו על מי שצריך להיות מועמדים לגראמי ואז הראו איזה עורכת מגזין של מוזיקה, והיא אמרה שלבריטני לא מגיעה מועמדות כי זה בכלל לא הקמבאק האמיתי והיא לא רצינית, וכשהיא תעשה את הקמבאק האמיתי אז יגיע לה ובלה בלה בלה בלה... ואז שהגיע היום שהכריזו על המועמדים דיברו על בריטני ואמרו שהיא לא זכתה באף מועמדות, בקיצור לפי מה שהבנתי מערוץ E! היא יכלה להיות מועמדת.

Kryptonite

New member
כל חברת תקליטים שולחת את המועמדים שלה

בסביבות ספטמבר-אוגוסט, אם אני לא טועה זה נסגר ממש בסוף ספטמבר.

מוזר, כי אני קראתי בכל מיני מקומות

שכתוב בהם שBlackout ו-Gimme More פשוט יצאו מאוחר מדי בסוף השנה, ולכן לא יהיה להם סיכוי להתמודד השנה וששנה הבאה אולי יהיה להם סיכוי. לפני שהכריזו על מועמדים של הגראמי אני קראתי על זה במלא מקומות. וזה שעורכת מוזיקה אמרה שלא מגיעה לה זה לא אומר שהוועדה של הגראמי חשבה ככה, אחרי הכל האלבום והשיר ממש טובים. למרות שתאכלס, כמה ש-Blackout ו-Gimme More ענקיים, היא צודקת אחרי הכל, כן?... בריטני באמת לא רצינית ואני אבין לגמרי גם אם שנה הבאה היא לא תהיה מועמדת...

SuperShiro

New member
כן, הם יצאו מאוחר מדי. הדד ליין הוא סוף חודש

ספטמבר. היא תוכל לקבל מועמדויות רק עבור גראמי 2009.

גזניוס

New member
זה לא קשור למי יזכור.

מי שקובע זה לא הקהל, אלא האקדמיה(?) . רוב המתמודדים שם הוציאו את האלבום לפני הרבה זמן AKA ג'סטין טימברלייק.

הולי 2

New member
זה לא נכון...בערוץ אי ראיינו מישהי מהגראמי

והיא אמרה שהיא מאוד מקווה שבריטני לא תגיע לתחרות, ושתחזור שהיא באמת תיהיה מוכנה.... אין לזה בכלל קשר לתאריך היציאה.... הם פשוט כמו תמיד עושים טקס מגמתי עם מוזיקה כאילו "אייכותית" ובאופן סיסטמתי האלישיה קיז (האישה המעצבנת עלי אדמות) זוכה בו שוב שוב ושוב!

xtina 4 ever

New member
ובואו נחשוב ביחד למה היא זוכה..../images/Emo210.gif

ובריטני לא. לא צריכים להיות גאונים גדולים בשביל להבין. :)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם פשוט חייבים להיכנס לקישור הבא שאני נותן!
חייבים!!!!!
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/18274198.html#cutid1 זאת בריטני?
בינתיים שמעתי את גימי מור והיא שרה את הפיזמון כזה ק-ו-ר-ע

למעלה