עידכונים 11.12

עדידי15

New member
חח בדיוק. וואי, זה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

רק חסר את איימי ווינהאוס בשביל שהשער יהיה מושלם

xtina 4 ever

New member
אבל היא לא 'בלונדינית טיפשה'.../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

היא סתם מסוממת. |:

Kryptonite

New member
מי ישמע היא הלכה לגדוד פפראצי והרימה את

החצאית וצחקקה: "That's my ass, ya'll!!!" אבל היא לא הבינה שללכת עם חוטיני זה לא חכם כשאלפי פפראצי דוחפים לה מצלמה אל מתחת לתחת?

ITS ORI BITCH

New member
"Always classy" חחחחחחחחחחחח!

"Hi Yall!" LOL! אין זה קרע אותי!
וממש הגזמת לא רואים כלום וזה אדום בגלל הגרביונים.. אני חייב לציין שיש לה טוסיק קטןןןןןןן! ציפיתי למשהו גרנדיוזי וענקי

xtina 4 ever

New member
נראית טראשית, זולה ו..דוחה.../images/Emo210.gif

אבל היא לא הראתה את התחת בכוונה, זה פשוט הלבוש שהיא בוחרת ללבוש בידיעה שיצלמו אותה. הערות של פרז קורעות! XD "היי יול" חחחח

סליחה? היא התלבשה בסדר גמור

אפילו יפה. והיא גם לא הלכה בלי תחתונים כמו פעמים קודמות.
אני בשוק שאנשים מפנים אצבע אליה במקום אל הפאפרצי!
(בעצם לא..) עאלק "היא שוב חשפה את התחת שלה לכולם!".. מה אני אגיד, ממש פתחה את הרגליים בזדון למצלמות. באיזה זכות הם אשכרה מתכופפים ומצלמים לה את התחת? אתם יודעים לעוד כמה סלבריטאיות ובכלל בנות אפשר לעשות את זה? אני לא עושה אותה מלאך כמובן כי בפעמים קודמות זה כן היה באשמתה בכמה מקרים.. אבל עכשיו זה ממש לא. באמת נראה לי שכבר לא איכפת לה בכלל... נראית לי היא אפילו די צוחקת על זה
רק חבל שבכיתה א' שון וג'יידן יכירו את הכוס של אימא שלהם כמו את כף ידם... נ.ב.: לא מבין למה ההערות הצחיקו אתכם, זה מזה חרוש כל "היי YALL!!" שמצמידים לתמונות שלה..
. כוס אימא של פרז הילטון!!

עדידי15

New member
בדיוק. היא יודעת שמצלמים../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אותה בכל פינה, אז למה היא התלבשה ככה?

SuperShiro

New member
כי בא לה ללבוש חוטיני, ואין בזה שום דבר פסול.

כשהיא יוצאת עם בגד ים - חוטיני לחוף הים זה מכוון, כשהיא יוצאת מהבית ללא תחתונים עם שמלונת קצרצרה בידיעה שהיא צריכה לצאת מהמכונית זה גם כן מכוון וזו לחלוטין אשמתה, אבל ללבוש חוטיני ואת השמלונת הזו, שצריך להתכופף/לדחוף את המצלמות מתחת בכדי להשיג תמונה זו לחלוטין לא אשמתה, והתלונות צריכות להגיע לצלמי הפפראצי, לא אליה. בדיוק כמו כל אדם אחר, יש לה את הזכות להתלבש ככה והיא לא אמורה לחשוש שכל מיני מצלמות יידחפו לה מתחת לשמלה, בדיוק כמו שהיא לא אמורה לחשוש להתכתב עם אנשים ב אס.אמ.אסים כיוון שצלמי הפפראצי עושים זום על הבלאקבארי שלה וניתן לקרוא את ההודעות. זו הפרה מוחלטת של הפרטיות שלה ובפעמים כאלו, כל התלונות צריכות להגיע לצלמי הפפראצי.

עדידי15

New member
אוי, נו../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אני בטוחה שהיא לא נהנת מזה שדוחפים לה מצלמות לתחת, אז שלא תתלבש ככה. עובדה שכשהיא הולכת עם ג'ינס הם לא עושים את זה כי תכלס, זה לא מעניין אף אחד. אם היא עדיין מחליטה ללכת ככה אל תתבכיינו על זה שאין לה פרטיות ושכל הזמן רודפים אחריה. בסופו של דבר הם מחפשים את זה והיא כמובן, מספקת להם את זה
. שיהיה לה ולהם בכיף

SuperShiro

New member
אממ לא ממש מסכימה../images/Emo3.gif

המצב הטבעי הוא מצב בו יש באפשרותן של נשים ללבוש חוטיני ושמלה מהסוג הזה מבלי לחשוש שהחלק האחורי יחשף. אם לבריטני יותר נוח ללכת עם חוטיני [ומכל התקופות, יש פשוט המון תמונות שלה שוראים שמדובר בחוטיני] ובאותו היום התחשק לה ללבוש את השמלה הזו ולא ג'ינס או כל מכנס אחר, יש לה כל זכות שבעולם להתלבש בצורה הזו מבלי לחשוש שמצלמות ידחפו לה מתחת לשמלה. זה מצב שהוא פשוט לא נורמאלי. לא נראה לי שכיף לה או להם
[ולמען האמת גם לנו לא ממש כיף
].

עדידי15

New member
....../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

"מבלי לחשוש שמצלמות ידחפו לה מתחת לשמלה"? נראה לי שבריטני כבר מזמן יודעת שדוחפים לה מצלמות לכל מקום.

Over To You Now

New member
תפסיקו להמציא סיבה לכל דבר שהיא עושה

בריטני פשוט חולת תשומת לב ומתה על הפאפרצי ורוצה להופיעה בעיתונים אם היא לא הייתה רוצה היא לא הייתה יוצאת ככה מהבית בידיעה שהולכים לצלם אותה והיא כ-ן יודעת שמצלמים את הגוף שלה מכל מקום אפשרי, היא לא הייתה מורידה את הכמנסיים שלה/חצאית מה שזה לא היה כשהיא בלי תחתונים וכו וכו כו.... " אבל ללבוש חוטיני ואת השמלונת הזו, שצריך להתכופף/לדחוף את המצלמות מתחת בכדי להשיג תמונה זו לחלוטין לא אשמתה," ברור שזה לא אשמתה שמצלמים אותה אבל היא יצאה ככה מהבית בידיעה שכן הולכים לדחוף לה את המצלמות מתחת- זתומרת שלא אכפת לה שיצלמו כי אם היא לא הייתה רוצה שיצלמו אותה ככה היא פשוט לא הייתה יוצאת ככה !!! ואל תגידו לי עכשיו "היא לא צריכה לשנות את הלבוש שלה בגלל הפאפרצ'י" כי היא כן צריכה להפסיק ללכת בלי תחתוני [כשהיא עם חצאיות מיני], להפסיק ללבוש חולצות בלי מכנסיים כשהיא יודעת שלמחרת התמונות שלה בעיתונים, ובקיצור צריכה להפסיק ללכת עם בגדים שרואים איבריים שונים מגופה. שהיא לא מפסיקה כי היא אוהבת שמצלמים אותה ככה ושלמחרת כל התמונות בעיתונים שהיא מופיעה בחדשות .... אני לא מנסה להשמיץ אותה או משהו כזה, זו הדעה שלי... וגם היא תלך בעירום או לא יודעת מה אני לא אפסיק לשמוע את השירים שלה,לראות הופעות שלה כי השירים שלה זה הסגנון שאני אוהבת =]

SuperShiro

New member
להמציא סיבה לכל דבר שהיא עושה? כן, כי זה

ממש פשע ללבוש חוטיני + שמלה. זה באמת דבר שדורש המצאת תירוצים. - ואל תגידו לי עכשיו "היא לא צריכה לשנות את הלבוש שלה בגלל הפאפרצ'י" בטח שזה מה שאני אגיד כיוון שזה הדבר הכי נורמאלי בעולם. למה שהיא תפסיק להתלבש בדרך בה היא אוהבת להתלבש מחשש שמצלמות שונות ימצאו דרכן קרוב מאוד לחלקים מסוימים בגוף שלה? - כי היא כן צריכה להפסיק ללכת בלי תחתוני [כשהיא עם חצאיות מיני], להפסיק ללבוש חולצות בלי מכנסיים כשהיא יודעת שלמחרת התמונות שלה בעיתונים, ובקיצור צריכה להפסיק ללכת עם בגדים שרואים איבריים שונים מגופה. שהיא לא מפסיקה כי היא אוהבת שמצלמים אותה ככה ושלמחרת כל התמונות בעיתונים שהיא מופיעה בחדשות .... רואים איברים שונים מגופה? בטח שרואים, זה בדרך כלל מה שקורה כשלוקחים מצלמה ודוחפים אותה מתחת לחצאית של מישהי. עובדה - יש לך תמונות מאותו היום בדיוק, ב X17, של בריטני יוצאת מהמכונית, הולכת וכדומה, ומה שרואים זה בערך..כלום, כנ"ל לגבי הוידיאו - למה? כיוון שהם לא הרחיקו לכת ועשו במצלמות שלהם שימוש עוד יותר לא לגיטימי מהשימוש אשר נעשה בהן ממילא. במצב הטבעי את לא תראי כלום, אבל זה די ברור שתראי את הישבן שלה אם מישהו טרח, בטוב ליבו, לקחת מצלמה ולדחוף לה אותה מתחת לחצאית. לרגע לא חשבתי שאת מנסה להשמיץ אותה, זו דעתך ואף על פי שאני לחלוטין לא מסכימה איתה אני בהחלט מכבדת אותה. ו..אני שמחה לשמוע, חבל שמרבית האנשים הם לא כאלה. שימי לב למילות השיר שמצוטטות לך בחתימה.

Over To You Now

New member
אבל היא הולכת ככה ברחוב כשהיא יודעת שהולכים

לצלם לה כל דבר אפשרי בגוף ואם היה אפשר היו מכניסים לה תמצלמה לתוך הכ*ס אני בטוחה שאם את היית יודעת שהולכים לצלם אותך כמו שמצלמים אותה לא היית מסתובבת עם חוטיני ושמלה קצרצרה שיצלמו לך תאחוריים או הולכת בלי תחתונים שאת יודעת שצלמי פאפרצי מחכים לך בחוץ או שכן?

xtina 4 ever

New member
אשכרה תירוצים!../images/Emo210.gif

כמובן שלא משנה כמה אני או כל אחד אחר יסבירו לך, את תישארי בדעתך המומצאת. בדיוק כמו שהמצאת תירוצים לשימוש בסמים, להופעה ולקליפ המכוערים ולגנניבת המצית, את ממציאה תירוצים לעובדה שבריטני היא זונת צומי. כן, היא פאקינג זונת צומי. לא משנה מה תגידי!!!!!!!!!!!!! היא יודעת שמצלמים אותה, אבל היא בכל זאת תלבש משהו שבקלות יוכל לחשוף חלק מוצנע מהגוף. הרי אם היא לובשת לבוש נורמאלי, אף אחד לא ידחוף לה מצלמות לתחת. ז'תומרת- היא מחפשת את זה, והפאפרצי בסך הכל עושים את העבודה שלהם.

למעלה