להמציא סיבה לכל דבר שהיא עושה? כן, כי זה
ממש פשע ללבוש חוטיני + שמלה. זה באמת דבר שדורש המצאת תירוצים. - ואל תגידו לי עכשיו "היא לא צריכה לשנות את הלבוש שלה בגלל הפאפרצ'י" בטח שזה מה שאני אגיד כיוון שזה הדבר הכי נורמאלי בעולם. למה שהיא תפסיק להתלבש בדרך בה היא אוהבת להתלבש מחשש שמצלמות שונות ימצאו דרכן קרוב מאוד לחלקים מסוימים בגוף שלה? - כי היא כן צריכה להפסיק ללכת בלי תחתוני [כשהיא עם חצאיות מיני], להפסיק ללבוש חולצות בלי מכנסיים כשהיא יודעת שלמחרת התמונות שלה בעיתונים, ובקיצור צריכה להפסיק ללכת עם בגדים שרואים איבריים שונים מגופה. שהיא לא מפסיקה כי היא אוהבת שמצלמים אותה ככה ושלמחרת כל התמונות בעיתונים שהיא מופיעה בחדשות .... רואים איברים שונים מגופה? בטח שרואים, זה בדרך כלל מה שקורה כשלוקחים מצלמה ודוחפים אותה מתחת לחצאית של מישהי. עובדה - יש לך תמונות מאותו היום בדיוק, ב X17, של בריטני יוצאת מהמכונית, הולכת וכדומה, ומה שרואים זה בערך..כלום, כנ"ל לגבי הוידיאו - למה? כיוון שהם לא הרחיקו לכת ועשו במצלמות שלהם שימוש עוד יותר לא לגיטימי מהשימוש אשר נעשה בהן ממילא. במצב הטבעי את לא תראי כלום, אבל זה די ברור שתראי את הישבן שלה אם מישהו טרח, בטוב ליבו, לקחת מצלמה ולדחוף לה אותה מתחת לחצאית. לרגע לא חשבתי שאת מנסה להשמיץ אותה, זו דעתך ואף על פי שאני לחלוטין לא מסכימה איתה אני בהחלט מכבדת אותה. ו..אני שמחה לשמוע, חבל שמרבית האנשים הם לא כאלה. שימי לב למילות השיר שמצוטטות לך בחתימה.