עידכונים 11.12

ITS ORI BITCH

New member
אם נוח לה אז למה לא?

כולנו יודעים שבריטני כבר מזמן לא שמה על אף אחד והולכת איך שבא לה ואיך שנוח לה באותו רגע. אלה שמטפחים את עצמם ועומדים מול המראה שעה הם הצומי ואלו שמתלבשים איך שבא להם גם כשהם מפורסמים הם אלו שחיים כמו בן אדם רגיל ולא חשים דוגמני על. ויאללה מה כל הבנות פה משחקות אותה חסידות?
ראינו איך הלכתם בקיץ עם הגופייה באורך של חזייה, ומכנס באורך של תחתון גמכן הדפוק אותי הזה

xtina 4 ever

New member
כן..../images/Emo210.gif

אבל אם אותן בנות היו יודעות שמצלמים אותן ויום למרחת התמונות יופיעו בעיתונים ובכל רחבי האינטרנט, הן היו חושבות פעמיים לפני שהן לובשות בגד כלשהו.

וזה ההבדל ביניהן לבין בריטני -

בריטני תתלבש איך שבא לה ואיך שנוח לה בידיעה שהפאפרצי יצלמו לה את התחת והכוס. תבינו את זה כבר: אף אחד לא ימנע ממנה להתלבש ולעשות מה שהיא רוצה, גם אם יעשו לה קלוז אפ לשחלה-חצוצרה-פי הטבעת ורק אלוהים יודע לאן עוד
תראו אפילו בראיון בדיטליין שהיא עשתה ב-2006, היא אומרת שם שזה פשוט אבסורד מבחינתה שהפאפרצי והתקשורת יכתיבו לה איך להתלבש ומה לעשות, ושהיא בסה"כ בנאדם רגיל,אנושי ולא מושלם כמו כולכם. אז מה אם היא מפורסמת? מבחינתה זה לא אומר שהיא לא תתלבש ותעשה מה שבא לה. רובכם רואים את זה כדבר מטופש ביותר (וואלה מבין אתכם), וחלק רואים בזה (כמוני וכמוה) כעיקרון שהיא עומדת עליו... ולפעמים זה אפילו די משעשע
. במיוחד כשרואים שהיא שמה זין על כולם או כשהיא צוחקת על זה ב-POM. נ.ב.: אני ממליץ לכם להתחיל לראות ריאיונות של בריטני לפני שאת שופטים אותה בצורה כזאת.. ("היא פשוט זונת צומי!")

shir spears

New member
שלומי אתה יודע מבחינתי זה עובדה שבריטני מחפשת

צומי,ולא נשתמש במושגים כמו "זונת צומי"
כי ללכת ברחוב בלי תחתונים זה צומי וזה לא משנה אם הצלמים דחפו לה מצלמה או לא היא זאת שהחליטה שלא בראש שלה לשים תחתונים ,הצלמים קלטו את זה והתחילו לדחוף תמצלמות למקומות לא רצויים לפני זה לא זכור לי שהצלמים דחפו לה תמצלמה לשם. ובקשר לראיונות אני רואה הרבה מאוד ראיונות שלה ואני רק מבינה מזה כמה היא השתנתה..

Over To You Now

New member
"אם לא אכפת לה שרואים לה את האיברים

אז שיהיה לה בכיף" ציטטתי את Aviv Finkel , פשוט אני אומרת שהיא מתלבשת ככה כשהיא כן יודעת שהולכים לצלם אותה וזה בכלל לא מפריע לה אם לא היה מפריע לה היא לא הייתה מתלבשת ככה

In Rehab

New member
בין לחוש דוגמנית על,ללהראות מכובדת,

יש הבדל גדול. כמו שאמרתי כבר,אני לא חושב שהיא צריכה להתכסות בשכבות או לדפוק הופעה מטורפת כשהיא כולה יוצאת לסידורים של היומיום. אבל אני כן חושב,שבתור מישהי בסמעמדה,היא צריכה להראות נורמלי ומכובד ובטח כשהיא מחוץ לבית. מילא אם לא היה לה כסף,אבל הבחורה מיליארדרית,מה הבעיה בלקנות בגדים איפה שפאריס קונה?:S אני בטוח שיסגרו חנות בכל רשת,ליום שלם בשביל בריטני ספירס.

In Rehab

New member
יש בזב דבר פסול!

שזה פשוט להתלבש כמו שרמוטה. לצאת עם חצאית מיני ולצפות שהצלמים לא ידחפו ל"בריטני ספירס" מצלמות לתחת כשהיא מתכופפת,זה פיגור. היא יודעת שהצלמים יישרפו חיים בשביל תמונה[שלא נדבר על תמונה של התחת שלה] שלה,והיא מנצלת את זה. סבבה,היא לא אמורה לחשוש מחדירה של הפפארצי,אבל מה לעשות,בפועל זה לא ככה והיא כן אמורה לחשוש,והיא יודעת את זה טוב מאוד. אני לא אומר שתתחיל להתכסות כמו נזירה,אבל באמת,את אמא,את דמות ציבורית,תכבדי את עצמך. ולדעתי,להסתובב עם חצאית ממש קצרה וחוטיני כשכל התחת שלך בחוץ,זה לא מכובד. את יודעת,יש סקסי,ויש סקס.

Aviv Finkel

New member
מסכימה

אם לא אכפת לה שרואים לה את האיברים, אז שיהיה לה בכיף. חוץ מזה.....טוב שזה לא ברור שהיא אוהבת את זה שמצלמים לה את כל האיברים..היא אוהבת את תשומת הלב.. לדעתי היא איבדה את כל הביטחון העצמי שלה, אז היא חושבת שהדבר היחיד שמעניין את הקהל זה הגוף שלה(זהו שהיא חיה בסרט שיש לה תגוף של פעם) ולא הכישרון שלה......... בגלל זה היא התלבשה ככה בVMA, וגם בגימי מור ודפקה על הדרך ת'עמוד, וגם הורידה את החזיה בקליפ, רק שלצערה קיבלנו צינזור[= ולא נשכח את מספר הפעמים שהיא הלכה בלי תחתונים.

xtina 4 ever

New member
כל מילה!../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

אבל כמובן שאם אתה פאנט, אתה לא תראה בזה שום דבר פסול.

B G i r l

New member
../images/Emo45.gif אין שום דבר סקסי בזה

זה פשוט מגעיל וטראשי, האמת שיש הרבה בנות שהולכות בלי תחתונים (בתאחלס זה נוח) אבל רובן (אלו שמכבדות את עצמן!!) שמות ג'ינס או משהו שיסתיר ולא הולכות עם שמלות קצרות! וכיאלו שהיא לא יודעת שיצלמו את זה נו באמת! כמה פעמים היא תצטרך להראות לכם את האיבר מין שלה כדי שתבינו?? היא כבר עשתה את זה 3 פעמים חחחח! לדעתי היא כנראה רק רוצה להיות אחת מהטיפשות של הולוויד ומפורסמת וכול החרא הזה...עם הכלב הקטן והמוח הקטן והכול ..לדעתי זה בכלל לא חמוד.

In Rehab

New member
כנראה? כבר כולם רואים כאחת כזאת.

ממלכת המוזיקה,למלכת הטראש. עצם העובדה שכבר מצרפים לשורה ביחד עם פאריס,ניקול ולינדזי מראה שהיא לאט לאט נכנסת לההארדקור של הוויט טראש. למרות שלינדזי עכשיו ירדה למחתרת מבחינת שערוריות,והיא עובדת עם JR ROTEM על אלבום חדש.

xtina 4 ever

New member
באמת כל הכבוד ללינדזי..../images/Emo210.gif

היא תמיד הייתה רמה מעל פאריס וכל אלה..

theone24

New member
נכון!

לינדזי באמת תמיד הייתה עם יותר קלאסה מכל השאר... אבל מאז שהיא נפלה לסמים ריחמתי עליה על זה שהיא הורסת לעצמה, היא שחקנית כל כך מוכשרת {ילדות רעות מומלץ בחום!}. אולי על כישורי השירה שלה אפשר להתווכח, אבל היא שחקנית בחסד. ומאז שהיא התחילה להתדרדר התחילו להשוות אותה למרלין מונרו {הרבה כשרון אבל סוף טרגי} אני שמח שהפעם הסוף {אולי} נמנע מראש והיא לוקחת את עצמה בידיים.

נראה לי שזה הפך אצלה לעיקרון

היא תתלבש איך שנוח לה ואיך שבא לה, ואף אחד לא יכתיב לה איך להתלבש. (כמובן שיש לעניין הזה השלכות...) וזאת לא היא שדוחפת את התחת לצלמים, אלה הצלמים שנדחפים לתחת שלה.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifאני חושב שבריטני פיתחה עור של פיל כבר ממז

בנושאים מסויימים, וזה בבירור אחד מהם. ממש לא אכפת לה מאיך שחושבים שהיא מתלבשת (אבל כן מאיך שהיא ניראית), בקטע שהיא תלבש מה שנוח ויפה לפי דעתה. הקטע שלפעמים זה עור של פיל עבה מידי שכן צריכים לחדור דרכו דברים (כמו ללבוש תמיד תחתונים)

xtina 4 ever

New member
באמת מזל שהיא לבשה תחתונים.../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

לפחות את זה היא חסכה מאיתנו ומכל שאר העולם. ולמרות שאני בטוחה שמה שהיא לובשת עלה יותר מהבתים של כולנו, השמלה הזאת נראית זנותית. אין מה לעשות! והפאה לא מוסיפה. ><

theone24

New member
ראינו כבר יותר גרוע מזה...

מה שכן ההערות של האדיוט די הצחיקו אותי הפעם. במיוחד התמונה שהיא מול הפאפארצי ורשום "החברים שלי"...חחחחח...זה חזק! מה אפשר לעשות? היא שמה פס על כולם ולובשת מה שבא לה, אפילו אם היא נראית כמו זו%^ וביחוד עם הפאה הזו.... היא לא למדה כלום וכנראה גם לא תלמד....ואולי בעצם לא ממש אכפת לה כבר....

למעלה