הרף של ג'יב היה נמוך מלכתחילהוגם אותו לא צלחה
אני לא מאמין שג'ייב מרוצים ממכירת הדיסק. הרף שלהם היה נמוך כבר בהתחלה, ציפייה של בין 300 ל- 350 אלף דיסקים בשבוע הראשון, אך גם את הסף הנמוך הזה המכירות לא צלחו, והאלבום מכר בשבוע הראשון 289 אלף עותקים. אני גם לא מאמין לאותם תירוצים שהאנשים כבר לא קונים דיסקים מקוריים כמו פעם, ואנחנו חיים בעידן אחר, כי אותם סיבות ניתנו גם דאז בשנת 2004 באלבום In The Zone. הרבה לא השתנה ב3 שנים האלה, כולנו מורידים וצורכים מידע באותו אופן. אז אני מוצא את זה קצת מתחסד להגיד שהדיסק מוכר בצורה טובה, בעוד שהאלבום הקודם מכר 700 אלף בשבוע הראשון, ובתקופה כזו כבר עבר את רף המליון ממזמן.... בנוסף תסתכל על אמנים אחרים בסדר גודל של בריטני עצמה ואפילו פחות ממנה פיפטי סנט למשל, שהאלבום שלו נחל "אכזבה" והפסיד לקאניה ווסט, מכר 691 אלף עותקים בשבוע הראשון רק בארצות הברית, וסה"כ המכירות העולמיות שלו בשבוע הראשון הסתכם ב 921,000 עותקים. לינקין פארק מכרו 625 אלף עותקים בשבוע הראשון. האלבום של ביונסה שיצא ב2006, מכר עד היום 6 מליון עותקים! In the Zone עדין עומד על 4 מליון. האלבום האחרון של אבריל לאוין, למרות כל הרעשהשלישי שהיה סביבו בכך שאבריל גנבה שירים מלהקות אחרות, אחרי תקופה של חצי שנה מכר 4.75 מליון עותקים. הלוואי ובריטני היתה מוכרת כמו באלבום הראשונים, אבל אני ריאלי ומציאותי, אז הלוואי והיא היתה מוכרת כמו שהיא מכרה את In The Zone, אבל המצב הוא לא כזה, וזה נראה לי דיי נאיבי לשים ידיים על האוזניים ולצעוק שהאלבום מוכר טוב, בעוד שהמצב הריאלי ממש לא כזה.....חבל......