עידכונים 10.12

SuperShiro

New member
Everybody גם כן, שכבר הזכרת פה את

הקולות השניים שהיא עושה בפזמון האחרון. גם התווים שם ממש ממש טובים.

candyheart

New member
אני אוהבתתת כאלה!

המפיקים שעובדים איתה תמיד כ"כ מחמיאים לה...זה כזה כיף!

SuperShiro

New member
הטראקליסט של הסינגל Piece Of Me,

CD1 1. Piece Of Me [Main Version] 2. Piece Of Me [Böz o lö Remix] CD2 1. Piece Of Me [Main Version] 2. Piece Of Me [Böz o lö Remix] 3. Piece Of Me [Bimbo Jones Remix] 4. Piece Of Me [Vito Benito Vocal] 5. Gimme More ["Kimme More" Remix - Featuring Lil' Kim] הטראקליסט של הגרסא האירופאית והמוגבלת של הסינגל Piece Of Me. כפי שניתן לשם לב, הדיסק ה 2 כולל את הרימיקס המצוין של בימבו ג'ונס שכבר יצא לנו לשמוע. גם את הרימיקס [הגרוע ביותר, יש לציין
] של ליל קים עבור Gimme More כבר שמענו בעבר [הרימיקס יכלל גם במיקסטייפ שליל קים תשחרר בקרוב].

SuperShiro

New member
אקפלות כמעט אף פעם לא נכללות בסינגלים,

אינסטרומנטלים כן. בכל אופן, אני באופן אישי מעדיפה רימיקס על אקפלה

הולי 2

New member
זה אחד התשומי הכל הזוי שראיתי!!

מסכן המוכר עוד הכריחו לשים את הכובעע

candyheart

New member
המוכר בשוק לגמרי../images/Emo6.gif

מסכן...לא יודע מה רוצים ממנו. ודווקא הוידאו הזה גורם לזה להיראות כאילו היא לא גנבה(למרות שאני חושבת שהיא כן) בגלל שנראה שהוא ממש לא מבין על מה הם מדברים... "מה אתה חושב על בריטני ספירס?" "............אני אוהב את השיר שלה......?"

הולי 2

New member
הדיסק Blackout ניתן חינם למי שקונה את Belive

כנראה בגלל שהמכירות מאכזבות....

SuperShiro

New member
ממש לא../images/Emo128.gif א. מדובר בסוג של תחרות,

המאה הראשונים שרוכשים את Believe מקבלים גם את Blackout מתנה, לא כל מי שרוכש אותו. ב. המכירות אולי מאכזבות אותך באופן אישי, אבל הן עונות בדיוק על התחזית של Jive.

הולי 2

New member
הרף של ג'יב היה נמוך מלכתחילהוגם אותו לא צלחה

אני לא מאמין שג'ייב מרוצים ממכירת הדיסק. הרף שלהם היה נמוך כבר בהתחלה, ציפייה של בין 300 ל- 350 אלף דיסקים בשבוע הראשון, אך גם את הסף הנמוך הזה המכירות לא צלחו, והאלבום מכר בשבוע הראשון 289 אלף עותקים. אני גם לא מאמין לאותם תירוצים שהאנשים כבר לא קונים דיסקים מקוריים כמו פעם, ואנחנו חיים בעידן אחר, כי אותם סיבות ניתנו גם דאז בשנת 2004 באלבום In The Zone. הרבה לא השתנה ב3 שנים האלה, כולנו מורידים וצורכים מידע באותו אופן. אז אני מוצא את זה קצת מתחסד להגיד שהדיסק מוכר בצורה טובה, בעוד שהאלבום הקודם מכר 700 אלף בשבוע הראשון, ובתקופה כזו כבר עבר את רף המליון ממזמן.... בנוסף תסתכל על אמנים אחרים בסדר גודל של בריטני עצמה ואפילו פחות ממנה פיפטי סנט למשל, שהאלבום שלו נחל "אכזבה" והפסיד לקאניה ווסט, מכר 691 אלף עותקים בשבוע הראשון רק בארצות הברית, וסה"כ המכירות העולמיות שלו בשבוע הראשון הסתכם ב 921,000 עותקים. לינקין פארק מכרו 625 אלף עותקים בשבוע הראשון. האלבום של ביונסה שיצא ב2006, מכר עד היום 6 מליון עותקים! In the Zone עדין עומד על 4 מליון. האלבום האחרון של אבריל לאוין, למרות כל הרעשהשלישי שהיה סביבו בכך שאבריל גנבה שירים מלהקות אחרות, אחרי תקופה של חצי שנה מכר 4.75 מליון עותקים. הלוואי ובריטני היתה מוכרת כמו באלבום הראשונים, אבל אני ריאלי ומציאותי, אז הלוואי והיא היתה מוכרת כמו שהיא מכרה את In The Zone, אבל המצב הוא לא כזה, וזה נראה לי דיי נאיבי לשים ידיים על האוזניים ולצעוק שהאלבום מוכר טוב, בעוד שהמצב הריאלי ממש לא כזה.....חבל......

וואי וואי איזה אוסף צורם של שטויות

זה כבר הפחיד אותי לרגע. קודם כל ITZ מכר בין 9 ל-10 מיליון, שיהיה ברור, שזה מוצלח ביותר לאור העובדה שיצאו ממנו רק 3 סינגלים והקידום שלו הפסיק באמצע (וגם הסיבוב הופעות), ובוא לא נשכח שהאלבומים הראשונים של ג'סטין וביונסה מכרו 7 מיליון (כל אחד בנפרד) והם נחשבו להצלחה גדולה. ו-UMS של אבריל שיצא באותה תקופה מכר בסביבות ה-6 מיליון מה שמחזק את העובדה שהוא היה הצלחה גדולה. דבר שני, מתי תבינו שהיא לא מקדמת?!?! מתי?!?!? אני מבין שאתם לא בדיוק קולטים את כל הקטע שצריך לקדם ולהופיע בשביל למכור את האלבום, אבל תאמינו לי שזה משחק חלק חשוב בהצלחה מסחרית של אלבום, לא יעזור כמה בריטני מפורסמת. אין קידום = אנשים לא יודעים שיצא לבריטני אלבום חדש = המכירות לא בשיא. תבינו כבר פעם אחת ולתמיד. ואתה עוד משווה את ITZ ל-BLACKOUT??! אתה יודע איזה קידום מטורף היה ל-ITZ? אתה יודע כמה ריאיונות היא עשתה, כמה ספיישלים, כמה הופעות, כמה דברים?!!? אתה משווה את התקופה ההיא לתקופה היבשה הנוכחית?! ואני לא יתחיל לחפור בנושא כי אין לי כוח אבל ITZ לא ניתן להשוואה כי זה לא אותו דבר כמו היום מהרבה גורמים (קידום,תדמית,הורדות) בקיצור ולעניין - בריטני מכרה בסדר גמור בהתאם לציפיות שהיו בין ל-200 עד 300 אלף (ולא 300 ל-350), כשלבסוף מכרה 290. אני לא חושב שיש הרבה אומנים שיכולים לעשות דבר כזה בלי שהם אפילו הופיעו עם השירים שלהם.

מה שמחזק את העובדה שהוא היה הצלחה גדולה =

הכוונה ל-ITZ.. מאיפה השטות הזאת שהוא מכר 4 מיליון? איזה שטויות. וגם ההשוואות לביונסה / אבריל / קנייה / פיפטי ממש ממש מיותרות כי שוב אני אגיד את זה בפעם הבאה בריטני לא מופיעה בכלל כשהאומנים שציינת מופיעים בכל חלטורה ופלוץ תקשורתי, ומקדמים כמו חמורים את האלבומים שלהם. די, אין לי כוח לחפור
קיבלתי כאב ראש

הולי 2

New member
זה היה צפוי שמישהו ישקר בשביל להצדיק את עצמו

דבר ראשון אתה צודק, אני טעיתי, בשנת 2007 המכירות של InThe Zone הסתכמו ב 10 מליון :) דבר שני נראה לי שדיי הצדקת את טענתי שאמרת שהאלבום הוציא רק 3 סינגלים ונקטע באמצע ועדין מכר כל כל הרבה. ג'סטין טימברלייק מכר באלבומו הראשון 7 מליון, ביונסה באלבומה הראשון 11 מליון....כולם ברמתה של בריטני וכולם מכרו פחות או יותר אותו הדבר....עם או בלי או קידום שנקטע באמצע. הציפיות של ג'ייב היו בין 300-350 אלף עותקים, זה היה כתוב בכל מקום אפשרי, ואין צורך לשקר בנושא פתאום בשביל לנסות להצדק. כנס תראה. ונכון בריטני לא מקדמת את הדיסק שלה, ובגלל זה המכירות ממש נמוכות!! אני לא מבין את העניין של להתעקש שהאלבום מצליח בזמן שהוא ממש לא! זה דבר אחד להעריץ מישהו, אבל זה דבר אחר להתכחש ולשקר למען הערצה.

SuperShiro

New member
../images/Emo122.gif הציפיות של Jive היו בין 250 ל 300,

ההערכה של ADD הייתה בין 300 ל 350. לפני אמירות כמו "זה היה צפוי שמישהו ישקר בשביל להצדיק את עצמו" תבדוק את דברייך. הצלחה זה דבר יחסי. אם בריטני הייתה מקדמת את Blackout כפי שקידמה את ITZ בהתחלה המכירות הנוכחיות היו כישלון. בהתחשב בעובדה שהיא כלל לא מקדמת את האלבום ובתדמית הנוראית שיש לה המכירות טובות מאוד. אני יודעת שחלקכם בטוחים שהשם "בריטני ספירס" אמור לספק מכירות אדירות, ואתם יודעים מה? אתם צודקים, הוא אמור לספק מכירות אדירו, אבל בתנאי שהיא מקדמת. אתם חייבים להבין שקידום משחק תפקיד עצום במכירות אלבום, כיוון שללא קידום מוצלח אנשים פשוט לא יודעים על צאת אלבום, בדרך כלל אין להם אינדיקציה לחומרים הכלולים בו ולכן הוא לא מוכר. העובדה ש Blackout עבר את רף המיליון ללא קידום זהו דבר ראוי להערכה.

למעלה