עידכונים 10.12

Natali Milano

New member
דיבוב לתמונה

איפה קווין שאשרוף אותו עם קרני החום בעיניים שלי? (כמו של סופרמן) חח

Shiri from the block

Active member
בדיוק מה שחשבתי../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif כמו בסדרה לואיס וקלארק, קלארק תמיד היה מוריד כזה את המשקפיים כמוה ומסתכל ברנטגן הזה שלו../images/Emo6.gif

SuperShiro

New member
Freescha מחמיאים לבריטני.

Freescha [ניק הונטינגון ומייקל מקגרורטי] הם צמד מפיקים אשר שיתף פעולה עם קארה דיאגורי בהפקת השיר Heaven On Earth הכלול באלבום Blackout. השניים התראיינו בתוכנית הרדיו של ג'וני מקגוורן, וזה ניסה להוציא מהם "סיפורים משוגעים" אודות העבודה עם בריטני. כמו שאר מפיקי האלבום השניים החמיאו לבריטני ואמרו כי התנהגה בצורה "כה מקצועית", וכי "ברגע בו היא נכנסה לסטודיו, היא הדהימה אותנו מבחינה ווקואלית.". התקופה בה הוקלט השיר הייתה לפני גילוח הראש, והשניים ציינו כי היא הגיעה לסטודיו בלונדינית לבושה בשמלה ורודה.

Kryptonite

New member
"למצולם אין קשר לכתבה"?

התמונה הזו היא מסביבות אפריל - מאי, אחרי הקרחת. זו הפעם הראשונה שראינו שהיא שמה תוספות שיער.

SuperShiro

New member
אכן אין קשר..../images/Emo3.gif

התמונה פורסמה לצד הידיעה והיא תואמת את התיאור אז החלטתי לשם אותה גם כן

Be you1

New member
יאא איזה מדהימה היא פה ../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שאני רואה אותה.. יש עוד תמונות ? אפשר קישור משהו?

תמיד נחמד לקרוא את הדברים הקטנים האלה

(למרות שמה כ"כ מדהים ווקאלית בביצוע של HOE??
) תודה על העידכונים [:

SuperShiro

New member
לאו דווקא ב HOE, יתכן בהחלט שהם עבדו יחדיו

על חומרים נוספים שלבסוף לא נכללו באלבום, או שהם סתם עשו כיף באולפן ההקלטות ושרו שירים..

xtina 4 ever

New member
שום דבר..../images/Emo210.gif

לא שהיא מזייפת או שרה מכוער, אבל היא בהחלט לא "מרשימה מבחינה ווקאלית". טוב נו, כבר התרגלנו לשמוע על כמה שבריטני השתפרה מהבחינה הזאת ("מצאתי את הקול שלי מחדש!"), ולעומת זאת לקבל את ה"שיפור" הזה בעזרת המחשב ותוכנות אחרות לשיפור הקול. אני בדיוק שומעת את ITZ, ושם באמת היה לה קול טוב.

B G i r l

New member
חייבת להסכים

היא אף פעם לא היתה זמרת ממש טובה אבל היא בסדר...לא גרועה...היא בערך כמו פריס הילטון יש להם קול דומה [[למרות שפעם פעם לפני הרבה שנים לבריטני היה קול הרבה יותר טוב]] ולדעתי כול מה שעשו לה בקול באלבום balckout ממש לא יפה

אם המפיקים אמרו שהם התרשמו ממנה

מבחינה ווקאלית, כנראה הם שמעו משהו שאת לא שמעת. זה שערכו לה את הקול בבלקאאוט זה לא אומר שהיא "איבדה את זה", כולנו שמענו את Let go וראינו שכבריטני רוצה היא נשמעת ממש טוב. ודווקא העריכות שעשו לה בקול ממש משתלבות מעולה עם המוזיקה וה-FEEL של האלבום... לדעתי הן מאוד במקום. ול- BGIRL - ממש בורות מצידך לומר שבריטני ופריס שרות דומה.
בריטני לא רואה את פריס ממטר, ועצוב שאת בכלל משווה ביניהן ווקאלית. נראה לך שפאריס יכולה לבצע את Let go כמו בריטני? אממ לא ממש נראה לי. (ועוד Let go הוא לא כזה ביצוע טוב מצד בריטני בהשוואה לשירים אחרים) אין, הורג אותי שאנשים משווים את בריטני לפריס.. WTF איך אתם משווים את החסרת הכישרון הזאת לבריטני?

ואתה מה יודע מה הקטע הכי מעצבן?

שכשפריס הוציאה אלבום זה היה כ"כ העתקה מבריטני, ואני מתכוון להכל - המוזיקה, ההפקות, הסקס, אפילו את הקול של בריטני היא ניסתה לחקות! וכשבריטני הוציאה את בלקאאוט, פתאום היו אנשים שאמרו שבריטני מעתיקה מפאריס
רציתי לבכות למוות כשקראתי את זה.

ITS ORI BITCH

New member
כלכך כואב לי לראות שאנשים חושבים ככה.

באותה מידה שאומרים שבריטני לא זמרת, כאילו לוקחים את כל מה שבריטני עשתה כל השנים האלו זורקים את זה לזבל ומתייחסים רק לשנה האחרונה ובלאקאאוט, זה דבר כלכך אכזרי לעשות לבן אדם. והפאריס הזאת גאדדד היא כלכך רוני סופרסטאר בדברים שהיא אומרת "אני שואבת את ההשראה שלי ממדונה, בלונדי, כריסטינה אגילרה..." ובריטני לא?! יה רייט לכי לעבוד על מישהו אחר. עלק "בריטני מעריצה אותי" פחחעע עשתה מעצמה כוכבת. זה פשוט עצוב.

ליאל44

New member
חחח

מה אתה משווה בין הרוני הכלבה המפגרת הזאת לפריס שהיא יותר יפה מפורסמת ועשירה ממה שרוני תהיה בחיים העלובים שלה שמסתמכים בהעתקה מהשיר של בריט ''סלייב''

Just Anna

New member
מה זה משנה אם היא יפה ועשירה ../images/Emo35.gif

לא חובה להיות יפים ועשירים ומושלמים כדי להצליח . וחוץ מזה גם לפריס יש חיים עלובים .. אני מעדיפה את רוני , לפחות היא לא שרמוטה |:

למעלה