עידכונים 10.12

ליאל44

New member
טוב

חחח אנה תפסיקי כבר לכלכך על פריס טוב חיים עלובים בואי נראה שופינג מסיבות.. איזה חיים עלובים כל אחד היית מת לחיות את החיים ה''עלובים'' שלה אנה.

ליאל44

New member
ובזה

מסתכמות המילים שלי בנושא אני לא יוותכח איתך כי אני יודע שאת מאמינה למה שהתקשורת אומרת על פאריס וככה כל העולם בערך כל העולם חושב שהוא מכיר את פאריס אבל בעצם הוא לא יודע עליה כלום.

shir spears

New member
החיים שלה זה לא רק מסיבות ושופינג

תאמין לי שכמה שהיא נראת לך מאושרת היא ממש לא..אני רוצה לראות אותך מאושר שכל היום רודפים אחרייך וממציאים עלייך שמועות וזה לא משנה כמה כסף יש לה.. ושלא תבין אני אוהבת את פאריס והיא ממש חמודה ומצחיקה

Just Anna

New member
../images/Emo2.gif

כרגע ראיתי את הדבר שהכי לא ציפיתי לראות . לפריס הילטון יש מעריצים .
אנשים - אם דבר כזה קרה אז בריטני יכולה לחזור איך שהוא להיות כמו ב2001 , לא לאבד תקווה . ניסים ( אם להחשיב את זה כנס ) קורים .

באמת יש לה חיים עלובים..

לדעתי לפחות שופינג,מסיבות,וכל העושר הזה לא באמת בסיס לאושר אמיתי. כל החיים היא מבלה,מצטלמת,מבלה,קונה בגדים,מבלה,מבלה,ומבלה כמה אפשר עם השגרה הזו?!וזה נכון שהחיים שלה זה משהו שכולם היו רוצים אבל נו באמת.. אם הייתה לכם בריכה הייתם מאושרים? אם הייתה לכם את האפשרות לקנות בגדים ללא סוף באמת נראה לכם שהייתם מאושרים? ממש לא. צריך מטרות בחיים, צריך לשאוף למשהו..ולסלול את הדרך למשהו שאתם מעוניינים בו,יש קשיים ואכזבות אבל בסופו של דבר זה משתלם אם מתאמצים איזה מטרות יש לה בחיים? כלום. אני רואה החיים הפשוטים ואני פשוט מרחמת עליה..אין גבול לשיעמום?!גאד כל הטמטום הזה שלה נובע מהשיעמום והשגרה של החיים היותר-מדיי-ורודים שלה..

In Rehab

New member
פאריס בכלל לא זמרת.

פשוט לא היה לה מה לעשות עם דמי הכיס שלה,אז היא החליטה להוציא אלבום.

ליאל44

New member
לא יודע

מה איתך אבל לי באלבום של פאריס עריכות לא עריכות הקול שלה ממש טוב כמובן לא ברמה של בריטני אבל הוא טוב מספיק והאלבום שלה מעולה תרצו או לא תרצו האלבום שלה מע-ו-ל-ה- וחסרת כישרון תגיד לי למה באו כל כך הרבה מעריצים להקרנת הבכורה של האלבום שלה אם היא חסרת כישרון כל כך? לא נראהלי שהיא חסרת כישרון היא לא הייתה כל כך מצליחה ואל תגיד לי ''כסף של אבא'' כי היא מצליחה טוב מאוד גם בלי הכסף של ריק הילטון.

xtina 4 ever

New member
אולי..../images/Emo210.gif

אין לדעת. את לט גו היא ביצעה יפה מאוד, אבל יש עוד מקום לשיפור. אני ממש מקווה שהיא מודעת לזה, ותיקח את עצמה (או יותר נכון את הקול שלה) ביידים. כבר שמענו למה היא מסוגלת, והיא מסוגלת להרבה. היא פשוט חייבת להוכיח את זה! בקשר לפאריס-
האמת, אני לא יכולה לקרא לה "זמרת" או לליחושות הממוחשבות שלה "שירה".

ליאל44

New member
אנשים

אמרו לי ''אל תשמע את פאריס הילטון אתה תרצה אטמי אוזניים'' ולא הזדקקתי לשום אטמי אוזניים. מטבעו של האדם להוציא דברים מכלל פרופורציה. לפריס יש קול טוב ואם זה עריכות אז הם עשו עבודה טובה כי חשבתי שזה הקול האמיתי שלה. כולם לא קונים את האלבום של פאריס ולמה? בגלל שהם חושבים ''האא היא התכחסה עם לינדזי וניקול אז בטח האלבום שלה גרוע'' ולא האלבום שלה מצוין. אנשים חושבים שבגלל כל השערוריות שסובבות את חייה של היורשת הבלונדינית אז היא לא מסוגלת ליצור אלבום טוב ועכשיו אני רואה כמה כולם טעו ואולי השירים שלה לא בלדות מרגשות ולא קלאסיקות פופ כמו ''אברטיים'' ו''טוקסיק'' של בריט אבל השירים שלה הם שירי מועדונים ממש טובים..!

xtina 4 ever

New member
מה הקשר?../images/Emo210.gif

למה נראה לך שאנשים לא יקנו אלבום מסויים רק בגלל כאסח כלשהו? 0ס במיוחד עם לינדזי וניקול.
אנשים לא קנו את האלבום שלה, כי לשיר כמוהה כל אחד יכול בעזרת כמה פיתוחי קול והרבה הרבה עריכות מחשב. היא לא מחדשת כלום, ובטח שלא מביאה משהו איכותי ששווה קנייה.

ליאל44

New member
לדעתי

הקול שלה טוב ועובדה זה ככה גם עם לינדזי אנשים רואים אותה במסיבות רואים אותה מסניפה שיכורה וכו. ובגלל זה לא קונים את האלבום שלה וסביר להניח שגם ככה עם פריס

ליאל44

New member
טוב

אנה בכל זאת אני לא רוצה שיהיה פה דיון על פאריס בוא נסכם שתפסיקי כבר ללכלכך עליה כי זה פוגע בי אישית טוב.

In Rehab

New member
זאת לא רק היא,זו תופעה כל סגנון השירה הזה.

אם תשימי לב,רוב האמנים שעובדים עם טימבאלאנד\דנג'ה לא ממש מביעים יכולות ווקליות חזקות בשירים. ובריטני יכולה לשיר איך שהיא רוצה,בסוף,המפיק עורך איך שבא לו. ברור שהמפיק רוצה שהזמר יתן את ההגשה הכי טובה שלו לשיר,אבל הוא גם צריך שההפקה הכוללת תצא מעולה. מה שכן,אולי זה הסגנון של האלבום? כמו שלITZ,יש סגנון משלו והוא מעביר הרגשה אחרת,ככה גם BO.

Kryptonite

New member
מה?../images/Emo6.gif

איפה בדיוק היא שרה ב - ITZ? ב - MATM שכולו לחישות וגניחות? אבריטיים שנשמע כאילו לקחו מכתש ומעכו לה את הקול? (וכבר ראינו שבהופעה היא שרה אותו יפה יותר) ב - ITZ הקול שלה היה כל כך ערוך ולא שמענו אותו בכלל. בבלאקאאוט היא שרה נהדר.

../images/Emo45.gif בקשר ל-ITZ

ואיפה בדיוק היא שרה נהדר בבלאקאאוט?
חוץ מכמה קטעים מסויימים, גם בדיסק הזה הכל דיקלומים,לחישות ועריכות.

Kryptonite

New member
אפילו רק BTI

איפה הקול שלה בדיוק ערוך שם? גם ב - GM היא שרה ממש ממש טוב (ובחלקים מסויימים אין על הקול שלה אפקטים... כל ה - Gimme moreeee gimme more baby... oohohohhh ב"שיא" של השיר. היא נשמעת ממש ממש טוב שם) גם HOE הוא שיר טוב, אבל לא מדהים מבחינה ווקאלית. ב - Get Naked ה - Let your mind go freeee pleaeseee שהיא עושה חזק בסוף. אלה תווים ממש ממש טובים, ממה שהצלחתי לחשוב עכשיו.

למעלה