עידכונים 10.12

כי לא על כל 95% מהאוכלוסייה רודפים

עשרות מכוניות עם צלמי פאפרצי שמוכנים לרצוח בשביל תמונה.

spelling

New member
שישללו לה תרשיון!

לא הייתי קורא לזה נהגת..היא מסכנת תחיים שלה ושל עוד אנשים.. יופי שהמצב הנפשי שלה לא משהו..היא ועוד אנשים לא צריכים להרג בשביל זה! ומה זה "רוב האוכלוסיה עושה את זה?" זה אומר שזה פסדר?אז שישללו תרשיון לרוב האוכלוסיה... זה שאתם אוהבים אותה לא אומר שכל מה שהיא עושה זה בסדר...אני אוהב תמוזיקה שלה אבל לא תהתנהגות שלה... יש אנשים שראו דברים גרועים בחיים ונוהגים נורמלי...

אתם אף פעם לא תראו את זה מנקודת המבט שלה

מעניין איך אתם הייתם נוהגים אם 10 מכוניות של צלמי פאפרצי חולים בראש היו רודפים אחריכם.

SuperShiro

New member
לא היא לא נוהגת נגד הכיוון../images/Emo12.gif היא נוהגת בדיוק

איפה שהיא צריכה לנהוג. המכונית שלה זו הלבנה שרואים רק לקראת סוף הוידיאו, ולא זו עם הגג השחור שנראית בתחילת הוידיאו [למרות שגם היא נוהגת בכיוון הנכון]. בריטני נוהגת בדיוק איפה שהיא אמורה לנהוג. שם לב שיש גם מכונית שחורה אחריה + המכוניות מלפניה נוהגת בדיוק באותו הכיוון.

xtina 4 ever

New member
איזו צפויה.../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

לפעמים אנשים רואים מה שהם רוצים לראות, או להיפך- לא רואים את מה שלא רוצים לראות.

SuperShiro

New member
אוקי. אני אשמח אם תסבירי לי מה בדיוק

בוידיאו מראה שהיא נוהגת כנגד התנועה.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif צפיתי בזה שוב ושוב וכל המכוניות נוסעות שם בדיוק איפה שהן אמורות ליסוע../images/Emo4.gif

theone24

New member
לא הבנתי מה לא בסדר בנהיגה שלה הפעם?

הוידיאו קצר מידי... והאמת זה נראה כאילו היא בצד הנכון של הכביש....או שלא שמתי לב....

xtina 4 ever

New member
וזה מפתיע מישהו?../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

לא משנה כמה תנסו להכחיש, בוידאו רואים בבירור שהיא נוסעת נגד התנועה. והעובדה שזאת בריטני ספירס רק מחמירה את המצב בגלל סיבה אחת פשוטה: היא אשת ציבור ו...מודל לחיקוי!!!!! אז עכשיו כל מעריץ מופלץ שלה יראה את זה ויחשוב "אה, בריטני גנבה מצית וצחקה על זה? מגניב! אני אנסה גם! אני גם אגיע לחנות כשאני נוסע נגד חוקי התנועה כי בריטני גם עשתה ככה!" היא חולת נפש ולא צריכה להימצא ליד ההגה (וזה כבר לא קשור לבריטני הזמרת, אלא לבריטני האדם), כי היא מסכנת את חייה ואת חיי האנשים שלידה.

Shiri from the block

Active member
לא רואים ברור בכלל../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif איזה מהם זה היא? כי אם זה מה שאני חושבת אז רואים שיש עוד מכונית אחריה שגם נוסעת לאותו כיוון../images/Emo12.gif

Be you1

New member
זאת היא ../images/Emo45.gif

יש עוד מכונית שנוסעת באותו כיוון אחריה. אני לא מבינה אין אנשים ישר מגיעים למסקנות מכמה שניות מסכנות שבקושי רואים משהו..

ליאל44

New member
אלוהים

הבחורה התחרפנה לחלוטין מה יש לה?? היא מודעת לכמות הסכנה שהייתה במהלך הלא נורמלי הזה שלה? שתתאפס אחרת היא תמצא את עצמה בהלוויה כשכולם אומרים עליה ''קדיש''.

Aviv Finkel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קדיש
קדיש אומרים על יהודים! חח ובונא אתם פשוט חיים בסרט....... אתם לא רואים שהיא נוסעת בכיוון התנועה הנכון? או שאתם מדמיינים דברים שלא קורים?

HL22

New member
מי שמעוניין: להורדה השיר החדש של שירי מימון!

http://www.zshare.net/audio/552313546605cb/ יותר טוב לסלוח קוראים לו ואחלה שיר באיכות מעולה. תעתיקו את הקישור שלמעלה ותהנו ;)

Just Anna

New member
זה שיר נהדר , אבל מה הקשר ../images/Emo35.gif

אני מתה על שירי
הזמרת הנורמלית בארץ שעוד איך שהוא אפשר להגיד שהיא מוכשרת - והיא גם חמודה .

למעלה