עידכון ,

freearth10

New member
זו רק אפשרות אחת...../images/Emo13.gif

מה עם שנות הנשיאות והבעיות שבבית (תרתי משמע) והאבדות שהוא ספג וההחמצות. לכל זה אין שום השפעה?

0 אור 0

New member
תזונה מאד בריאה באמת

Or at least, no more butter chicken and badam halwa for him at these favoured ...restaurants ...Clinton himself battled this during his White House days, although his love for junk food was vastly exaggerated. Ironically, at the time he was diagnosed with the heart condition this week, the former president was probably in the best shape in decades. He had gone on the popular South Beach diet, knocked off around 20 pounds and looked fitter and more relaxed than he had been in years. But evidently, past excesses - and a quirk of fate perhaps - had contracted his blood vessels to the point where he needed emergency attention ובתרגום לעברית: קלינטון מאד אהב ג'אנק פוד וניזון ממנו כל החיים (חמאה, עוף ...), למרות שבארבע השנים האחרונות הוא שיפר מאד את תזונתו ורזה בעזרת דיאטת סאות ביץ' הפופולרית (לא ממש המלצת הפורום שלנו) השיג אותו מצב השומנים בדם שצבר כל החיים והוא הגיע למצב של צורך בניתוח מעקפים. לא מוזכר בכתבה , אך חשוב לזכור, שאחד מגורמי הסיכון העיקרי למחלות לב הוא המתח. אני מניחה שזה בודאי לא תופס לדעתך למשרה רגועה ושקטה כמו נשיא ארצות הברית.

אבל בבית הלבן הוא אכל

את פרמידת המזון המפורסמת עם היחס הידוע שפחממות מהוות את רובו בליווי הרבה מומחים כמו שצריך להיות לנשיא. וגם זה לא עזר , אי אפשר לאכול תזונה טובה רק תקופה קצרה.

0 אור 0

New member
זה הכל ניחושים שלך אבל

מה שהכתבה, שאתה בעצמך הפנית אליה,טוענת היא שהוא אכל דיאטה אמריקאית אופיינית שכללה הרבה בשר, חמאה וג'אנק פוד. וכשהחליט להיות רזה ובריא, נקט בדיאטה שמאד דומה לדיאטה שלך: הורדת הפחמימות ואכילת בשר וחלבונים. ההבדל היחידי בין הדיאטות הוא שאתה אוכל בשר שמן במיוחד והוא אכל יותר בשר רזה, אבל שניכם מסכימים על הורדת הפחמימות. לפי התוצאות , כנראה שהכתב יותר מדוייק מאשר הניחושים הפרועים שלך.

טוב ,אני אסוג מהדיוק הזה על קלינטון

כי באמת אי אפשר לדעת מה הוא אכל בבית הלבן . אישית אני מאמין שאכל דיאטה "מאוזנת" ולכן הגיע לאן שהגיע . באמת זה ניחושים ולא ראיתי מה הוא אכל לכן אני אעזוב את קלינטון בשקט אבל לא את העובדה שלדגנים יש המון פרסומות אבל לא לבשר וביצים.

freearth10

New member
מה שהיה מאוד לא מאוזן

זה אולי גם הדיאטה שלו אבל בעיקר אורח חייו. עם אורח חיים כזה מן מתוח אין פלא שהמערכת החיסונית נחלשת.

עזוב שטיות , אל תגיב להודעות שלי

וזהו סה"כ כתבתי בשביל לעדכן בגלל שנמצאה בעיה מסוימת במערכת העיכול.

hal767

New member
מצטרף לדוד כפרי

האדם ההגיוני אינו הגיוני בכלל. הוא מתעקש לדבוק בתיאוריות מטופשות ולא מוכיח שהן משפרות את בריאותו. להפך, הוא מידרדר. הוא מחזיר אותנו לאותם ויכוחים מיותרים שחוזרים על עצמם ולא מחדשים דבר. אז שיעשה מה שרוצה ושיניח לנו. הפורום הזה לא נועד לאנשים כמוהו. אין לנו מה להציע לו כי הוא אינו מוכן להקשיב למי שחושב אחרת ממנו. הקדשנו לו בתחילה שירשור ארוך, עם הרבה סבלנות ורצון טוב. אנשי הפורום נתנו את המיטב שבהם כדי לעזור לאיש הזה. גם אני עניתי לו מספר פעמים באריכות רבה מתוך כוונה אמיתית לעזור לו. כיום אני חושב שהוא בגדר מטרידן הנהנה לשגע אותנו מידי פעם. לכן אני מצטרף לדברים של דוד כפרי. ולמאיה, שטענה שההתבטאויות שלי לא היו נכונות, אומר- כניתי את דבריו "קשקוש" כי זה מה שהם, וזה עוד התבטאות עדינה, מתוך כבוד לפורום. אין לי בעיה עם אדם שמייצג תאוריה, לה איני מסכים. אפשר גם לקיים דיון על כך. אבל כאן אין עם מי להתווכח. גם אי אפשר לעזור לו כי הוא דבק בדרכו ומביא את בעיותיו בפני אנשים שאינם מסכימים עם דרך זו. לכן הגיע הזמן להפסיק להגיב להודעותיו ולהעמידו במקום הראוי לו.

זה לא מדוייק

הבעיה שהוא מספר עליה היא אמיתית והוא מחפש פיתרון עבורה. זו היא הבעיה כפי שאתה אולי מתאר אותה ויתכן שאתה צודק אבל זוהי בדיוק המחלה והיא מתבטאת גם באופן גופני. המחלה באה מלמעלה ואסור לנו כמטפלים לשפוט האם זה הגיוני או לא, כי ההגיון משתנה ונאחז ומתחזק בכל מיני פיקציות. ואני מדבר בשם כולנו כי לכולנו יש עיניינים מהסוג "ההגיוני". הרבה ממחלות האדם מתחילות קודם כל באדם. הבעיה היא לא בגישה או בתפיסה אלא ברצון וביכולת של האדם. יש בו משהו (סליחה אדם הגיוני - זו לא רכילות עליך אלא דיון) שמונע ממנו לראות או לקבל, או "לספוג". מעבר לכך אנחנו רק לומדים כל הזמן ומכל מלמדנו השכלנו. ממטופלים למדתי יותר מאשר דפי הספרים. כל טוב, נעים מאוד ושבת שלום

אגב

לבקש מאדם לחדול ממנהגו, תפיסתו או גישתו זה כמו לבקש מחולה אסטמה להתחיל לנשום לרווחה. אי אפשר לבוא בטענות אבל מותר ולעיתים אפילו כדאי שלא להכנס ולהתבחבש עם כל דבר. זאת המחלה וזה הפציאנט

freearth10

New member
הפורום הזה הוא של כ-ו-ל-ם

גם של אנשים שמעידים על עצמם שהם הגיוניים ולדעת מרבית חברי הפורום הם לא הגיוניים. ודרך אגב, מה שהגיוני בעיניך יכול להיות כל כך לא הגיוני בעיניי, כי לכל אחד הגיון אחר. מאיפה אתה יודע שהאמת האוניברסלית היא האמת בה אתה דובק? וכל מה שלא נכנס באותו הסל הוא פסול???לא נראה לי שהוא מטרד. הוא מבחינתי אדם שמחפש עזרה. אתה יכול לתת אותה או לא, אבל לפסול אדם רק בגלל שדעותיו לא תואמות את דעותיך זה לפסול את עצמך.

0 אור 0

New member
הפורום הזה לא של כולם

כי אנחנו הנהגנו כללים מסויימים שמי שרוצה להיות חבר פורום צריך לעמוד בהם: - אי פרסום - מענה בשפה נקיה (מינימום - ועדיף פרגון) - אי הזקה כל מי שאינו עונה על הכללים האלו, אין מקומו בפורום. ולגבי הכלל השלישי, של אי הזקה - כן, כאן נכנסות האמונות שלנו, והדעות האישיות שלנו - יתכן שיש אמת שונה מהאמת שלי (של שאר המנהלים), אבל מי שיפעל לפיה בפורום וימליץ לפונים המלצות מזיקות לדעתנו, לא יהיה כאן.

freearth10

New member
וואללה טוב שאחרי כמה שנים טובות

אני מגלה שהוא אכן לא של כ-ו-ל-ם, אלא רק של המנהלים שלו. לפעמים צרות דעת יכולה לסתום פה של מישהו שהוא אולי מפיק מרגליות אבל בעיניכם מזיק. אז איך זה שלא סתמתם את פיו של אדם הגיוני? הרי דעתו כל כך מזיקה. חס וחלילה מישהו יכול לנסות זאת על עצמו. ממליצה לך מהר מהר למחוק את השרשור.

0 אור 0

New member
סליחה???

האם המנהלים קבעו את הכללים לבד? הרי הכללים נקבעו בשיתוף של כל המשתתפים בדיונים מאד ארוכים. והאווירה ותוכן הפורום שחשובים יותר מהכלל הכתוב נקבעים על ידי כלל המשתתפים. ואני לא סותמת את פיו של אף אחד, אלא לא מאפשרת למי שלא עונה על הכללים להיות כאן. ולדוגמא אדם הגיוני מוזמן הנה כשואל, מוזמן כמי שפותח דיונים על תזונה כאוות נפשו, ולא עולה על דעתי לחסום אותו. אבל אם יתיימר להיות יועץ מומחה לתזונה ויתן עצות למישהו אחר ששואל בפורום, אכן לא אאפשר לא זאת, למרות שלפי דעתך האמת היא משהו סובייקטיבי. מבקשת שתקראי את הסתירה בין החתימה היה שלך ובין הדעות המאד מאפשרות לבין הביטויים החביבים שאת משתמשת בהם כלפי " צרות דעת יכולה לסתום פה של מישהו .. שבעיניכם מזיק". אם הייתי קוראת לך צרת דעת , האם היית מאשימה אותי בסתימת פיות?

freearth10

New member
חופש זה דבר שאני רגישה לו

וכל פעם שארגיש שהוא נמנע ממשהו אשלוף ציפורניים ולא משנה לי בכלל מה דעותיו. ומהודעתך נשבה רוח מאוד כוחנית. אין שום סתירה בין החתימה שלי ובין ההודעות שלי.

0 אור 0

New member
אני לא יודעת אם זה חופש - לי זה

מרגיש כמו משהו אחר. יכול להיות שבאמת אין סתירה עם חתימתך, כי כאן זה לא מקום שהמילה אהבה פועלת אצלך. את שליפת הציפורניים וההתקפות חסרות הרסן אני מרגישה טוב טוב, אולי חבל שאני לא כל כך כוחנית וסותמת פיות כמו שאת תמיד טוענת, אחרת היתה לי דרך להתמודד עם ההתקפות האלו.

freearth10

New member
אה סליחה, שכחתי עם מי אני מדברת

(רק רציתי שתחושי איך המשפט הזה מרגיש...). כתבתי להאל שזה הפורום של כולם וזו את שאמרת שהוא לא של כולם וציינת שאדם שיציע דרך שיכולה להזיק - הפורום הוא לא שלו ועבורו. אדם הגיוני העלה כאן דרך שמכל מה שרובנו יודע היא דרך מזיקה. מה ניתן ללמוד מכך? - שזה לא פורום עבורו. אני יכולה להבין את מי שמנסה למנוע את חופש הדיבור של מישהו אחר אך כאוהבת חופש ומרחבים לא אתן יד ואעשה ככל שביכולתי כדי שזה לא יקרה כאן. וזה אכן נעשה מתוך אהבה ולכן אין כאן שום סתירה אלא רק הרחבה. מי שמתקיף אותי כל הזמן וטוען שאני מתקיפה אותו זו את ויש לי אפילו תחושה שאני יודעת למה.

למעלה