עידכון ,

עידכון ,

כרגע אין שיפור ניכר במצבי אבל בבדיקה שעשיתי נמצא כי אני סובל מרירית בצקתית שיכולה להתאים למצב של תת ספיגה במעי הדק :( מענין מה הרופא יגיד :(

(לא יפה)אגב , רק שתדע

שאכילת פירות ודגנים מקושרים חזק למחלות לב ושאר הבעיות הרפואיות. לכן , אפילו שמרגרינה זה לא בריא (שומן טרנס)עדיף לאכול מרגרינה במקום פירות(סוכר).

0 אור 0

New member
אני רוצה שתביא לי רופא אחד

שאומר שלא בריא לאכול פירות ודגנים כי הם מזיקים ללב וגורמי מחלות הכי קרוב שתמצא זה מישהו שאומר שהם בריאים באופן כללי אך אסורים לחולי סכרת (וגם זה רק אולי על הפירות) ואם תמצא לי מישהו שממליץ היום על מרגרינה, אז כנראה שהוא נרדם לפני 50 שנה (כמעט חוני המעגל)

אחד את אומרת ?

ד"ר אטקינס למשל, חוץ ממנו יש אלפי רופאים שטוענים שיש קשר חזק בין אכילת פירות ודגנים למחלות לב ועוד... מרגרינה אומנת לא בריאה אבל לא בגלל שזה שומן אלה אלה בגלל שיש שם שומן טרנס שעדיף לאכול אותו ולא פירות . כאן הנושא הוא לא 100 אחוז נכון עדיף במקרים מסוימים לאכול פרי . לפני 50 שנה הייתה חמאה ולא מרגרינה :) אם אני לא טועה כל הטריד של השמנים הצמחים התחיל באמצע המאה הקודמת והלאה .

0 אור 0

New member
שכחתי עם מי אני מדברת

בכל אופן על כל רופא שיגיד שיש קשר בין פירות למחלת לב, יש 1000 רופאים ומחקרים מבוססים שיציגו את הנזק הגדול של דיאטת אטקינס בפרשנות כפי שאתה נותן לה (אטקינס עצמו לא ממש מתנגד למצרכים האלו)

היי , יש רופא מאוד חשוב

שמודע לקשר החזק בין פירות למחלות לב . אני יכול לתת לך מידע באופן פרטי.

יש בעצם הרבה רופאים שממליצים

לא לאכול פירות בגלל הקשר החזק בינם ובין התקפי לב ושאר התחלאות. חבל שאתם קונים את כל השטיות שיש בתקשורת.

hal767

New member
לא מצאתי מילה הולמת יותר למה שאתה

כותב, מלבד, קישקוש. לפחות היית מוכיח שדרכך מביאה אותך לבריאות תקינה. אבל אין זה כך. נראה לי שאתה מאד נהנה מתשומת הלב שאתה מקבל בפורום. יתכן שזה מה שחסר לך בחיים.

freearth10

New member
כנראה שאתה צריך להעשיר את אוצר

המילים שלך...
אנחנו יכולים להסכים/לא להסכים עם מה שמישהו אומר. לבטל את דבריו זה כבר משהו אחר. איך אתה היית מרגיש כשהיו אומרים לך שדבריך הם קשקוש? על אחת כמה וכמה כשאתה חש שהאדם שאמר זאת מחפש קצת תשומת לב? אמפתיה זה משהו שהתפקשש קצת כאן בשרשור הזה.

freearth10 , אני באמת לא מחפש צומת

לב כתבתי בשביל לעדכן סה"כ על מצבי כי ראיתי שזה מענין את האנשים כאשר שאלתי זאת בפעם הקודמת. ושוב התחילו לתקוף אותי על התזונה שלי . האמת הרבה אנשים נופלים למלכוד הפחד משומן וזה מפחיד ולכן אנחנו הולכים ומשמינים מהגנים משאר הפחממות.

freearth10

New member
פחד

זו מילה שחוזרת אצלך הרבה מאוד פעמים לאורך השרשור.שומן בא להגן עלינו. זו לדעתי הסיבה שאתה כל כך מחזיק ממנו. אני מתארת לעצמי שגם אם אתה טיפוס רזה יחסית הירכיים והבטן שלך מכוסים בשכבת הגנה=שומן.

את צודקת ,

אני בהחלט חושב שיש לי בעיות בבטן היא נפוחה וקצת שמנה :) אבל הבעיה היא תת התזונה שלי. אני אוכל די הרבה ומרגיש כאילו אני לא אוכל מדי פעם. ולכן באה הבדיקה הנוכחית כדאי לאתר את הבעיה ולכן פירסמתי אותה כאן. בשביל כל אותם שבאת מתענינים ואלה שמתעסקים בשטיות חבל שאני בכלל מגיב להם.

freearth10

New member
נכון, חלק מהבעיה

היא תת-תזונה. אתה אוכל אולי המון, אבל לא מאפשר לעצמך לעכל את מה שאכלת. בעיות בעיכול הן בעיות בעיכול תרתי משמע. זה לא רק האוכל שאתה לא מעכל זה גם הרגשות, זה גם התחושות, גם המחשבות...

אני לא רזה ממש אבל אני נורא חלש.

אני במשקל תקין אבל אני חלש מאוד . אני מחכה לתגובת הרופא שלי . אין לי כבר סבלנות. אני יודע שאני מאוד חלש כבר שנים וכל מה שהוא יגיד לי אני אעשה.

למעלה