עידכון ,

freearth10

New member
מהי ההגדרה שלך לאיזון?

"אנשים צריכים לאכול בשר" האם ההגדרה הזו מקורה לא באנשים שהתחילו למכור אותו? למה אנשים צריכים לאכול בשר? כמו שסיפרתי כבר איכות חיי השתנתה ולטובה ברגע שנטשתי את המחשבה הזאת שאני חייבת למען בריאותי לעשות זאת. שנים אכלתי בשר לא בגלל שאהבתי זאת, אלא בגלל שחשבתי שהוא יותר בריא. ואז הייתי ממש חולה. אני כמובן לא אומרת שהייתי חולה בגלל שאכלתי בשר (יכול להיות שזו היתה אחת הסיבות אבל בטח לא הסיבה היחידה),אבל עובדה שלפחות אצלי עם הפסקת אכילת הבשר הפכתי לאדם אוהב וקשוב יותר.

70-80 אחוז שומן ,

20-25 חלבון מהחי בלבד. 5-0 אחוז פחממות שהם בעיקר מירקות . את , אכן אדם קשוב כמו שאני שם לב :) ואני רציני . שניה , לגמרי לא אוכלת חלבון מהחיי ? אז איך את חייה ?

freearth10

New member
רגע,רגע...

איך אוכלים 70-80 אחוז שומן? אוכל בשר שמן לארוחת בוקר צהריים וערב? תוכל לספר מה אתה אוכל פחות או יותר ביום? אני רק לא אוכלת בשר ודגים. בעיקר מסיבה אידיאולוגית ורגשית. (אוכלת חלב ומוצריו, ביצים) לצערי התחלתי לעשות זאת רק ב-3 השנים האחרונות ועד אז כל פעם שאכלתי אכלתי את ריח הדם ואת פרפור התרנגולת שבזמני עוד שחטו מול עיניי ואת הכעס של אבא שלי עלי כשהוא רצה להשקות אותי בשמן דגים. איפה חי ד"ר אטקינס? ותודה.

0 אור 0

New member
יש גבול גם לשטויות והמצאות

פירמידת המזון המפורסמת היא יצירה של אלפי מחקרים רציניים ומקיפים על תזונת האדם חברות המזון הגדולות במקרה דוקא עוסקות במוצרים שאתה מתלהב מהם כמו חלב, חמאה ובשר - מה שלא אומר מיידית שמוצרים אלו הם מזיקים, כפי שטוענים הטבעונים, אבל בטח סותר את טענתך שהם מממנות מחקרים לטובת תפוח האדמה והחיטה לפירות, ירקות, דגנים וקטניות דוקא אין ספונסר עשיר - למרבה הצער - כי הם המזונות הבריאים והטובים לאדם.

באמת ?

הראשון זה דגנים מלאים :) שווה לראות : http://www.youtube.com/watch?v=xRnI9C--X2o&mode=related&search= והאחרון והכי אהוב עליי : לא מצאתי אותו . חחחחחחח. אגב , לא מצאתי פרסומות לבשר או לביצים.

שלום לך

אם תמשיך לחפש את הבעיה באוכל אתה לא תגיע רחוק מידי. האם אתה מוצא קשר מקביל בין הניק שבחרת לעצמך לבין המחלה שממנה אתה סובל? אם מצאת קשר סימן הוא שהבעיה שלך נמצאת ברמה הרבה יותר גבוהה מאוכל אך רק מתבטאת במערכת העיכול, ולא סתם.

harduf9

New member
שלום אלישוע

ממליץ לקרוא את השרשורים הקודמים עד להבנת הבעיה של אדם "הגיוני". לפי ההגיון שלו הדרך שלו נכונה וכולם טועים (חוץ מד"ר אטקינס ז"ל). לצערי, לאדם הגיוני המשפט נדבר בעוד 30 שנה ונראה מי צדק לא רלוונטי מאחר ולדעתי הוא יצטרף לד"ר אטקינס לא רק בדעותיו. חוץ מזה. שמח לפכוש בך שוב. בריאות שלמה גיא הרדוף

אני לא מחפש את הבעיה באוכל.

פשוט יש כאן יותר מדי חברה שנגד אכילת שומן בגלל הפחד ממנו ולכן אוכלים יותר פחממות כלומר יותר סוכר . אני פשוט רציתי לעדכן בקשר למצבי וכמה חברה התחילו להעיר לי על דיאטת עתירת השומן הרווי שלי :)

אני חושב שאין קשר,

מצטער אני לא מבין מה יכול להיות הקשר. תוכל לעזור לי בכך ? המחלה שלי במערכת העיקול היא מאוד ישנה ואני זוכר לפני הרבה שנים דברים שאני עדין חווה עכשיו.

אתה מתכוון לומר

הרבה לפני שחשבת על הניק שלך. זה לא משנה בכלל, אתה מבין, תמיד זה העיכול. גם השכל וההגיון עוסקים גם הם בתהליכים של עיכול אינפורמציה , לעיסה, הפנמה, פירוקים, ספיגות, קיטלוגים ועיבודים למיניהם. בסוף התהליך יש ישום = חירבון (כרעיון), לפעמים זה יוצא מסריח כמו רבים ממעשי בני האדם בימנו, שכידוע ועל פי מה שמשתקף בעולמנו, ניחנו בהגיון בריא וידע אקזיסטנציאלי ונצחי. מה שאתה מבקש זה עצירות, ואת זה אני למד מתוך כך, אם הבנתי נכון, שאתה מתחייב על עשרות שנים קדימה חתומות וגמורות. בהצלחה.

תבין

יש את גוף האדם ויש את האדם שגר בתוכו. אלה אינם נפרדים אף פעם וכל הפרדה ביניהם היא מלאכותית ומטופשת. אתה מדבר על בעייה של מערכת העיכול ואני אומר לך כמה מוזר הוא שבחרת לעצמך ניק שמדגיש את הבעיה שממנה אתה סובל. מה שאני רוצה לומר לך זה שאם בעיית "האדם ההגיוני" לא תיפתר סביר להניח שגם המחלה הפיזית= הסימפטום לא יפתר גם הוא. אתה בחרת לעצמך כינוי שמדגיש את מערכת העיכול הרוחני, וגופך בחר לבטא זאת גופנית. יש הקבלה ביניהם וכדי להבין ממש מהי הבעיה צריך לשמוע אותך ועל סמך האינפורמציה שתיתן תקבל טיפול, ואני מדבר כהומיאופת. מבחינת ההקבלה שבין האדם לגוף האדם אפשר לקבל ואפשר לראות בזה סתם קוריוז נחמד ולהמשיך לישון. הנה על רגל אחת קיבלת הסבר "לעוס". אני מקווה שעכשיו אתה מבין. בריאות ונחת לך ולמשפחתך

למעלה