עזרה...

raziel47

New member
בגלל זה זה מדע

קיבלתי תשובה על השאלה שלי ד"א, אבל היא רק חזקה את הטענה שלי, ובקשר ליצחק ,אני מעריך את זה שאתה לא בורח או כותב חחחחח אחרי כל משפט, ומן הסתם אין לך מה להתכחש להוכחה אמפירית של המדע ,אבל שוב ,לתת סיפור שמוכיח את הטענה שלך במקום ראיה אמיתית זה כמו להשתמש בה' כדי להוכיח אותה ,אם להגיד את האמת גם אני מאוד מפקפק בספקולציות שמדענים עושים כדי להסביר דברים בנקל ,כמו תאורית המיתרים ,שאמנם חומר הוא אנרגיה בבסיסו וזאת בעצם יחידת החלקיק הקטן ביותר ,אבל להקביל אותו לחלבון זאת טעות ,לפחות ממה ששמעתי זה ההסבר של צורות החומר לפי התאוריה ,ובכלל אני מסכים איתך בנושא הפרדיגמות ,רעיונות שמתעלמים מתבניות ברורות או לפחות לא מלאים (בדיקת שמיעה) כמו בסיפור שלך נהרסים כבר בבדיקת עמיתים בכל מקרה ,ואם לקשר את זה לאבולוציה ,לא רק שהיא נתמכת בצורה חד משמעית ע"י אמבריולוגיה ,גאולוגיה וביולוגיה ,היא לא נטועה בספקולציות למרות שטכנית היא תאוריה ,בצורה הכי הכי פשוטה שלה, זוהי הברירה הטבעית (מנגנון מוכח תסכים איתי) לאורך שנים (מאובנים גם הם נחשבים כראיות וכל מאובן מוכיח את התאוריה בזה שהוא נמצא בדיוק באותו מקום שהוא נמצא (אין שלדים של ארנבים בתקופת היורא) ,וזה בלי להיכנס אפילו למוטציות וכדומה, כי זאת אבולוציה בבסיסה, התפתחות החיים. אני טועה?

T r i v i n

New member
בקשר לעין...

אם מהנדס היה בונה משהו שהיעילות שלו היא כמו של העין שלנו היו מפטרים אותו מיד... אני אתן לך דוגמה: נגיד שמהנדס צריך מצלמה באיכות טובה, אז במקום לקנות מצלמה טובה הוא קונה מצלמה פחות טובה ומחשב... הוא מחבר את המחשב אם המצלמה, כותב תוכנה מסובכת שתנתח את התמונות המצולמות על ידי המצלמה כדי לשפר את איכותן... ובסוף מקבל תמונה כמעט ברמת האיכות כמו שהוא היה מקבל אם המצלמה הטובה... אתה לא הייתה מפטר מהנדס כזה? אולי הגיע הזמן שנפטר את אלוהים...

I S A A K

New member
תזהר להבא להוציא מלים כאלה מהפה

הרי בסוף תגיע מאליו אליו

T r i v i n

New member
הגעתי לחלק אם הרב...

...והתייאשתי, הבן אדם פשוט לא יודע על מה הוא מדבר...

raziel47

New member
אני לא שרדתי 15 שניות

אין טעם לשמוע משהו שסותר את עצמו כל כך מהר, וחשבתי על משהו ב15 שניות האלה, היה מישהו פעם שמת ,הגיע לגיהנום ואז חזר? אני מדמיין אותו עושה אצבע שלישית לה' ,ברצינות ,כולם תמיד שמחים ,והרי זה לא כמו בסרטים שמתרצים את זה כאילו שהם רצו לחזור ,ההחלטה לחזור או להגיע לשם לא הייתה שלהם אלא של עושי הניסים האמיתיים, ודי להעביר נושאים מהעין ,גם אין טעם להפריך את זה אפילו מדעית (הניסויים של רנדי וכו' ) כי התנ"ך אומר שאלוהים הוא היחיד, ושאר הדתות המונותאיסטיות גם אומרות את זה בתוספת שכל דת גדולה שבאה לפניה היא שקרית ,והנה עובדה שכל המתים חיים רואים את החוויה הדתית שלהם בהנחה שיש להם בכלל, אז או שזה בולשיט או שהתנ"ך בולשיט, האמת ששניהם אבל אין טעם אפילו להיכנס לויכוח עם עובדות כשיש סתירה עצמית, ו trivin תפסיק לתת לטרולים להוביל את הויכוח ,תתעקש שיענו על שאלה ולא יעבירו נושא ,אני נכנסתי לפורום הזה פעם אחת והגבתי כי ראיתי שיש כאן בריאתנים באמת חכמים יחסית למרות שרובן מכונות שכפול מהלכות, ואני לא מצליח לקבל שום תשובה על שום דבר שטענתי מעבר לסיפור או מטאפורה, בכלל צריך למחוק את כל השרשור הזה.

I S A A K

New member
קודם כל ידידי ודאי שמת לב

שרוב המרואיינים כולל המראיין הינם בסרט הינם חילונים ולא חשודים להחזרה בתשובה 2.אתם הרי טוענים שאין הוכחה כזה או אחר,וגם שאני מביא הוכחה מהצד של החילונים,הרי אתה כאדם סקפתי יכל לבדוק את העובדות,צריך רק להשתמש אם השכל 3.לא הבנתי את השאלה ששאלתה,אתה יכל לחזור שוב אל השאלה? תודה מראש או שאתה סתם טרול בשםtrivin שלא יכל לצאת מהמבוכה בה נתקלת אני תמיד משתמש אם השם הנוככי,אין לי ממה לפחד או לברוח,אני תמיד כאן בשבילך,למעך ולמען כל אלה הטוענים שמוציהם ממשפחת בבון

raziel47

New member
הגבת לי?

מה בדיוק לא הבנת מההודעה שלי ,ואיך לעזאזל אתה לוקח גובה מוסרי עלי? ,אתה באופן שיטתי מעביר נושאים אחרי שאני מנסה להפציר בך שתענה לפחות על שאלות שמתקשרות להנחות מראש שלך ואתה מתעלם מהן כאילו הן לא קיימות וזורק עוד הנחה ,ואז קורא לי טרול ,תראה את השרשור הזה gorram it, הסיבה שאני מתעקש שתענה על שאלות היא בגלל שהוא כמו עץ אבולוציוני שנקטע כל פעם שאני או מישהו אחר מכחיד את השאלה שלך ואז כדי לשרוד הוא מתפצל ומכסה עוד נושאים לא קשורים, איך אתה יכול בכלל כבר לעבור להשמצות פרטיות בלי ליצור אפילו איזושהיא מחלוקת ,זה כבר באמת פתטי ,אז בוא לא נעליב אחד את השני אם כבר, ודי כבר להשתמש באנשים כראיות נסיבתיות ,מה שאמרתי בקיצור הוא שכמו שאין רק אלוהים אחד יהודי כך גם אין קבוצה אחת יהודית של אנשים שעברו חוויות של כמעט מוות ואתה תמיד מניח דברים כאלה כנגד המדע כשבכלל אין לך מונופול על אותה תופעה ובגלל זה אני אומר שלא צריך להשתמש אפילו במדע כדי להפריך את השטות הזאת ,כי יש המון אנשים בכל העולם שחווים את החוויה הזאת וכל אחד רואה את האלוהים או הבתולות או הפרות שלו כשהו מת ,אבל בגלל שהדתות שלנו אומרות בפירוש שכל אחת אחרת טועה ,לא יכול להיות שאנשים יעברו את החוויה שלהם לפי רצונם בלי לסתור את הדת שלהם או את הטבע הרוחני של התופעה . קפיש?

I S A A K

New member
אני מתעקש שתשאל את השאלה

בצורה מסודרת בבקשה\אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש אם השאלות ובלי נדר אענה אל כל שאלה ושאלה

raziel47

New member
אני לא רוצה להיות טרול

ולפתוח שרשור שלא קשור לאבולוציה משל עצמי, שאלתי די הרבה דברים אז אני לא יודע למה אתה מתכוון ספציפית, אבל אם תענה כל שאלה ששאלתי לאורך כל השרשור הזה או תפריך הצהרה בצורה מסודרת וברצינות,זה יהיה בסדר (מהעין לחויות של כמעט מוות
), נמאס כבר מהויכוח הזה הוא לא הולך לשום מקום תסכים איתי, אם אתה רוצה להוכיח שיש ה' אני מבטיח לך אתה לא תעשה את זה פה גם כי אף אחד כבר לא יענה לך ,לך לפורום אתאיזם ודת אני לא יודע כמה האנשים שם מבינים מעבר לפילוסופיה ותיאולוגיה ,ותביא להם שם את כל ההוכחות והקלטות שלך. חבל להתווכח על זה פה.

T r i v i n

New member
יש פה בריאתנים חכמים...

אבל לעיתים רחוקות... בזמן האחרון אין לנו מזל...

I S A A K

New member
תראה אנכנו לא שוללים את המדע

אבל לבוא להגיד בשם האבולוציה,שכל העולם נוצר באקרי,ולשלול את הבורא שנתן תורה לעם ישראל זה לא רק מצחיק,אלה אנשים כאלה מקומם בארבנאל,בית חולים לחולי נפש תראה לדוגמא שת משתתפי הפורום הזה ,או בפורום אתאיסתים,הם שוללים את קיומו של כל יכל ''בשם האבולוציה

T r i v i n

New member
אתה מאוד בטוח העצמך...

יחסית לאדם שכל הידע שלו בא מספרים של רבנים ופרופסורים מפוקפקים... חוץ מזה אני לא שולל שום דבר, במיוחד לא את אלוהים... ולפי דעתי יש סיכוי גדול יחסית שהחיים בכדור הארץ התחילו באופן מלאכותי... למשל יתכן מאוד שחללית של חייזרים הגיעה לכדור הארץ לפני 3 מיליארד שנה, זרקה פה כמה טונות של צואה שהצטברו להם במשך המסע ומזה התחילו כל החיים על כדור הארץ...

I S A A K

New member
שחללית של חייזרים הגיעה לכדור הארץ

רק השאלה נשאלת מי שלח אותם לכאן,ומהיכן הגיע הצואה הרי הם עשויים מחומר,וחומר לא יכל להווצר מעצמו זה לא אני אומר ,,זה המדע אומר

T r i v i n

New member
חומר זה כבר לא אבולוציה...

...זה פיזיקה ואין לזה שום קשר לביולוגיה...

I S A A K

New member
נו,ואיך מסבירה האבולוציה

יצירת החומר הראשון עלי אדמות?????????

I S A A K

New member
נו,חכמציק,נשאל אותך גם את השאלה

ואיך מסבירה האבולוציה יצירת החומר הראשון עלי אדמות?????????

למעלה