צ צפרדעונית New member 29/4/04 #28 יש לך שם מדהים!../images/Emo99.gif אחד השמות הכי יפים שנתקלתי בהם. *מוריקה מקנאה. *
מ מ.ש.ט New member 2/5/04 #33 חשבתי על זה... אבל אז חשבתי לעצמי עוד פעם (כן, זה כואב לחשוב פעמיים ביום) "למה שלא סתם תאהבי את השם שלי?" בעעע.....
חשבתי על זה... אבל אז חשבתי לעצמי עוד פעם (כן, זה כואב לחשוב פעמיים ביום) "למה שלא סתם תאהבי את השם שלי?" בעעע.....
C Cute Angle New member 28/4/04 #17 למה "פצצה" אם כן../images/Emo35.gif מה רע ב"חביב" או "חביבה" גאווה היא תכונה רעה "צומת לבך"
ח חד קרן הפצצה New member 28/4/04 #23 כל אחד עם מה שהוא אוהב להוסיך לשמו אבל אני לא כתבתי הודעה כדי שתיעמקו בכינוי שלי לאף אחד אן פיקים כדי שאני יוכל לשים באתר שלי?
כל אחד עם מה שהוא אוהב להוסיך לשמו אבל אני לא כתבתי הודעה כדי שתיעמקו בכינוי שלי לאף אחד אן פיקים כדי שאני יוכל לשים באתר שלי?
R Red Sunset New member 29/4/04 #27 ../images/Emo42.gifהוי.. *נדה בראשי בכבדות* תיעמקו- מזה? אן-אין יוכל- אוכל. לקסיקון נחמד, מה?
פ פלאפאל New member 1/5/04 #32 ארררר... *לא יודעת איך להגיד את זה* יש לך מחסור חמור בסימני פיסוק. אי אפשר להבין מילה מההודעה שלך, מתי מתחיל משפט, איפה מסתיימת השאלה וכו'.
ארררר... *לא יודעת איך להגיד את זה* יש לך מחסור חמור בסימני פיסוק. אי אפשר להבין מילה מההודעה שלך, מתי מתחיל משפט, איפה מסתיימת השאלה וכו'.
R Red Sunset New member 29/4/04 #26 ../images/Emo42.gif../images/Emo34.gif../images/Emo8.gif אני לא אמרתי כלום..