עזרה!

omg כ"כ מזכיר אותי כשהייתי נובית

לא ידעתי בכלל איך משתמשים בשריטות האלה והייתי הורגת את הסליימים והעצים במתקפה רגילה (עם שרביט!). חחחח.. עד שבא קוסם ברמה 50 ששאל מה לעזאזל אני עושה והסביר לי (כמעט) הכל על סקילים ומה עושים. תצרפי אותי לבאדי ליסט שלך, אם בא לך חברה בישופ רמה 124
תשלחי לי מסר, אתן לך את השם שלי ואנסה לעזור.

deisy

New member
ועד שאני הבנתי שבאמת צריך להשתמש ב MG

העיקר העליתי בו נקודות...אבל לא שמתי אותו על המקלדת ולא הפעלתי אותו
עד שיום אחד הבן הגדול שלי החליט לבדוק לי את הקוסמת, ולא הבין לה ה MG לא על מקשי המקלדת... זוכרת איריס איך צחקת עלי?

icy woman

New member
אם נעלה פה את כל הפעמים

שצחקנו האחת על התנהגויות נוביות של השניה, השרשור יהיה endless...

Guid

New member
לי קרה משהו דומה

קוסם אחד ניסה להסביר לי איך עושים קיצור לסקילים ללוח מקשים ואני לא הצלחתי, ובאה פתאום עוד קוסמת ושניהם ניסו להסביר לי כאילו שאני מפגר ואני לא מצליח! בסוף הסתבר שהייתי צריך לגרור את האייקון של הסקיל, ולא את התגית עם השם שלו... XD

BimBamBom7

New member
אתם פשוט מדברים עם העוברים ושבים שם בצ'אט?

אני לא עושה את זה....

miss_t

New member
כן זה מעולה!

לאימונים משותפים זה ממש נחמד להכיר אנשים חדשים יש הרבה שמוכנים לעזור (וכך גם יש כאלו שיתעלמו / יקללו ) ד"א- כדאי לך גם לדעת שיש סקרולים ששווים הרבה כסף- ובכלל חפצים שונים שווים מחירים שונים- שווה לבדוק כמה הפריט שווה לפני שמוכרים אותו - זה דבר שהרבה newbie נופלים בו- אנשים פשוט עושים סקאמים(רמאויות) וקונים מהם בזול ומוכרים ביותר... שווה לבדוק את האתר: basilmarket.com

Guid

New member
זה כיף! D:

זה אחד היתרונות במייפל, את אף פעם לא לבד. תמיד אפשר לדבר עם אנשים, לשאול שאלות... זה ממש כיף, תנסי! ^__^

מה זאת אומרת? בלי זה אין סיכוי שהייתי משחקת

רק בשביל זה אני לפעמים מתחברת למשחק

miss_t

New member
magic guard סקיל שכל קוסם חייב שיהיה לו

לקוסמים יש יותר MP מאשר HP- הסקיל הזה גורם לכך שאם את נפגעת ממפלצת מסוימת יירד לך MP במקום HP. זה מעולה ברמות גבוהות כשמפלצות עושות נזק של 1-2K - כאשר לקוסם יש בערך 1500hp הMP שהוא בסביבות 5K מגן עליו מאוד!

אבל זה סקיל משעלים אותו אחרון !!

מבין הסקילים של הקוסמים. את חייבת (!!!!) לעבוד לפי מדריכים לעבודה שניה.

ReallyWrong

New member
גם אני! תקופות מעבר זה מגעיל ממש.

תביאו לי כבר את החורף שלי!
[חח ואנחנו שתינו יושבות ונחנקות משיעולים עם קלגרון בפה, זה מראה די משעשע האמת]

Guid

New member
בהחלט.

והבהרה של שני מושגים: סקרול=מגילה, מגילות הן הדרך לשפר חפצים ולהעלות את החוזק שלהם. לכל מגילה יש השפעה שונה על החפץ וכל מגילה משפיעה על חפץ שונה. 2. האות k במשחק היא תחליף למספר אלף. משמע- 5k זה למעשה 5000. אותי זה נורא בלבל בימים הראשונים במייפל... XD

Don Nirtin

New member
מחדד עוד יותר../images/Emo87.gif

המקש בצבע אדום ניתן להזיז אותו בגרירה ולגרור אותו ללוח המקשים שמתחת למקלדת. כך שניתן לפנות מקשים שגורמים לתקלות סוררים במשחק.

קוסם צריך לעשות את העבודה שלו ברמה 8

ולא יותר, אחרת יש פספוס של נקודות לסקילים שזה יכול להיות מאוד משמעותי בעתיד. אז או לפתוח דמות נוספת או להתאמן על זו אבל לא לאורך זמן. לגבי הסקילים קיבלת תשובה. צריך לגרור את הסקיל (כאשר את עושה "K") ומקלדת לאן שהכי נוח לך, ואז להשתמש באותו מקש. וכן, קוסמים מאבדים "רק" 5% נקודות ניסיון. זה אולי נשמע מעט ברמות הנמוכות.. אבל ברמות גבוהות, כל אחוז כואב
בהצלחה

למעלה