עזרה!

deisy

New member
ממממ....

סיון יודעת לגבי ATT ולא לגבי MATT.. בדיוק יום שישי בארוחה בבוקר, היא אמרה לי שהיא צריכה לברר.... אם עד שהיא תחזור לא תהיה תשובה, אני אזכיר לה לברר...

מצאתי את זה בהיידן סטריט

Magicians: Any Weapon: {[(MAG * 0.8) + (LUK/4)]/18} * Spell Magic Attack * 0.8 * Mastery מישהו יודע לתרגם את זה לעברית?

icy woman

New member
כנוסחה מתמטית- זה פשוט (....)

אבל מה המשמעות של התוצאה????

miss_t

New member
אני מניחה שזה ככה

יש נוסחא למקסימום התקפה ומינימום התקפה מינימום: Any Weapon: {[(MAG * 0.8) + (LUK/4)]/18} * Spell Magic Attack * 0.8 * Mastery מקסימום: Any Weapon: {[{MAG * 0.8) + (LUK/4)]/18} * Spell Magic Attack * 0.8 נכנסים לSTATS ורואים: כמה יש ב- magic(שורה שלישית)- כופלים את זה ב0.8 אח"כ לוקחים את כמות הלאק ומחלקים ב-4 סוכמים את שני אלה ומחלקים את הסכום ב18. כופלים את התוצאה במג'יק אטק של אותו סקיל ושוב כפילה ב0.8 דבר זה נותן לנו את המקסימום של התקיפה כאשר נכפול ב mastery נקבל את המינימום התקפה (אם זה 40% נחשב את זה כ0.4) בכל מקרה, זה החישוב להתקפה הגבוה ביותר והנמוכה ביותר של הדמות וכפי שרואים INT לא משפיע על זה מחיפוש בגוגל מצאתי ש
1int=1magic def+1magic 1attack​

miss_t

New member
נראה לי שכן

בדוגמא שנתת נשק שיש לו 6 INT ו-80 M.ATT - יתן לך 86m.atk ויוסיף 6m.def ונשק שיש לו 5 INT ו-81 M.ATT- יתן לך 86m.atk ויוסיף 5m.def

לפי מה שראיתי פעם ...

1.015 או משהוא כזה זה כמה אינט שווה מאטק.... כאילו כשיהיה לך 100 אינט זה יתן 101 מ.אטק.... יכול ליהיות שיש עוד אפס איפהשהוא.... אבל גם אני הבנתי מאיזשהוא מקום שאינט נותן יותר מ.אטק מ-מ.אטק רגיל

למעלה