עזרה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|היי..:)

מכיוון שאני רואה שאת קצת מתחילה בנושא, אני חושבת שיעזור לך לפנות למאמרים בפורום, שמסבירים המון דברים בצורה מצויינת ובעברית פשוטה. אני מצרפת לך כמה מאמרים שלדעתי יעזרו לך להבין את המשחק טוב יותר. מאמר שמסביר על קוסמים בעבודה ראשונה, ואיך לבנות אותם בצורה חזקה, כולל יכולות מיוחדות[סקילים] וחלוקהשלנקודות סטאטים וכל מה שתרצי לדעת. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=79194 Str, Dex, Int ו-Luk, מה זה בעצם? ולמה זה טוב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=84420 מושגי בסיס וחלוקת סטאטים לעבודות [או איך ליצור דמות נכונה] http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=84417 קישורים נוספים בסוף ההודעה שחשבתי שיעזרולך קצת..:) מקווה שזה עזר, וכמובן שאת מוזמנת לעיין בשאר המאמרים ולקרא על כל הדברים שמעניינים אותך ואז לחזור עם עוד שאלות.

miss_t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

באיזה שרת את? אולי BERA במקרה?

BimBamBom7

New member
תודה רבה, אני בוינדיה

מצאתי מדריכים באינטרנט, ולא ידעתי שגם לכם יש... אז סבבה אני אקרא... איזה כייף שיש עזרה, טוב שקיים פורום גם בעיברית! P:

icy woman

New member
ברוכה הבאה

שמי איריס ואני קוסם קרח ברמה 93 בברה. לא אוכל לעזור בכסף וחפצים, אבל בשמחה אוכל לעזור לך בכל הנוגע להעלאת סקילים, במיוחד אם תרצי להיות קרח. כמו שראיתי, קיבלת עיצות טובות וחכמות עד עכשיו. עיצה ממני- תלמדי מכולנו קצת וכשתביני את ה"פואנטה" תפתחי דמות חדשה. אל תשארי יותר מדי זמן עם הדמות הנוכחית, כי תתבעסי אחר כך לעזוב אותה ולהתחיל מחדש. גם אם עכשיו לא תראי הבדלים בדמות שלך בעקבות העלאה לא נכונה של סקילים, זה יתבטא בהמשך ויהיה לך קוסם דיי עלוב. וכמובן, השלב הראשון ביותר בבחירת הדמות היא הקוביה שחשובה מאד לאיכות הדמות

ווינגז

New member
ברוכה הבאה, אני יעל

בת 19 וחצי, יש לי קלריקית [קוסמת שמרפאת, כעיקרון
] ברמה 63 וכמעט וחצי. השתלבות נעימה, תרגישי חופשי לשאול מה שאת רוצה.

BimBamBom7

New member
איזה כייף פתאום להכיר אנשי מייפל,

תודה רבה לכולם, שמחה שיש לי כתובת לשאול שאלות

BimBamBom7

New member
אגב, אני

לירון, בת 21. LIZIA123XXX זו הדמות שלי, אבל אני מניחה שאני אפתח בקרוב דמות חדשה, כמו שכולכם כאן אמרתם...

icy woman

New member
זהו פורום מגוון

יש פה טווח גילאים גדול=החל מ 12-14 (ואפילו פחות) וקבוצה לא קטנה בטווח של 40-50 וכולם בחברותה נעימה

miss_t

New member
אני לא בטווחים האלו ../images/Emo12.gif מה עם הטווח 20-35?

deisy

New member
גם אני לא ../images/Emo8.gif

אפשר להגיד שיש פה טווחים מ 12 ומעלה
יש גם כמה קטנים יותר

icy woman

New member
כולכם בטווח!

אולי לא הייתי ברורה: טווח הגילאים מגוון והוא בין 12 שנים ועד ל50 שנים. כולל כככככככככככללללל מה שבאמצע

Don Nirtin

New member
אגב- כל השרשור שלך לימד אותי קצת../images/Emo87.gif

במיוחד בקטע של M ATTK
.

אם כבר, אז יש לי שאלה נובית

האם יש הבדל בתוספת של M.ATT או של INT? אני מתכוונת לחוזק ההתקפה. נגיד אם יש נשק שיש לו (סתם זורקת) 6 INT ו-80 M.ATT ונשק שיש לו 5 INT ו-81 M.ATT האם יש לכך אותה השפעה בנזק? לאחד יש יותר אטק ולשני יש יותר INT נו טוב.. גם לי יש מה ללמוד

deisy

New member
יש נוסחה

שאני לא יודעת אותה
(אבל בטח אחד הילדודס פה יודע...
) שמחשבת כמה INT זה M ATT 1... באמת אם מישהוא ידע שיעלה אותה... בגדול, שניהם מובילים לאותה נקודה.. וככל שיש יותר הנזק שנעשה יהיה יותר גבוהה... ולכולם יש תמיד עוד מה ללמוד....

למעלה