עזרה

גם אני מכירה את זה מד' בערך...

ככה ששבט יהודה ממש לא המציא את זה לפני 4 שנים.... וגם לא שבט שוהם...

the cookie girl

New member
אחלאולאו עשיתי בקיטנה בכיתה ה'

לא בקטע של לרדת על זה, כי גם אני חושבת שזה מורל נחמד. אבל עברו בערך 7 שנים מאז ששמעתי את השיר הזה לראשונה, אז הוא רק חודש אצלכם בשבט. כשחושבים על זה, בחיים לא עשינו את זה בשבט.

kormanit

New member
הוא בטח לא הומצא לפני 4-5 שנים....

כי אני זוכרת שלימדו אותי את המורל הזה כשהייתי ב- ד'... (לפני 7 שנים) ראיתי למטה שגם נועה מכירה אותו מ-ד'... זה בכלל מזמן....

Danaela

New member
על שפת היאור?

זה "על שפת הנהר.." זה המורל האהוב עליי מכולם

the cookie girl

New member
הכוונה היא ל-

על שפת היאור, יגידן דיגידן ישבו צפרדעים וכו'? ברור שזה על שפת היאור!

Danaela

New member
מה מה מה מה

אצלנו זה "על שפת הנהר (דיגידן דיגידן) ישבו צפרדעים (דיגידן דיגידן) וואלה לא מפחדים וואלה לא משקשקים.. הביאו להם (דיגידן דיגידן...).."

ויזן

New member
על שפת היאור

דיגן דיגידן אף פעם לא שמעתי שאומרים נחל..

נתי הרץ

New member
רעיונות למורלים

*"______ (להאריך את האות האחרונה של שם הגדוד), אתם הכי טובים בהנהגה... אז וואלה! אהההה... (מסתובבים ואומרים "נדלקתי, נרות שבת, נדלקתי, נרות שבת)" *"איזה גדוד הכי טוב? גדוד X? אז זהו שלא... אז זהו שלא..." "איזה גדוד הכי טוב גדוד Y? אז זהו שלא... אז זהו שלא..." ואז "איזה גדוד הכי טוב גדוד _____? אז זהו שכן! אז שהוא כן!" *גדוד _____ עולה, גדוד ______ הוא מעולה, כל הקבוצות כבר כאן, הגדוד מוכן ומזומן... וקבוצת _____ (ואז הקבוצה עונה "אנחנו כאן"... ככה ממשיכים עד שכל הקבוצות עונות)... הגדוד מוכן ומזומן" *"היי _____"..."היי מה?"..."היי _____"... "היי מה?"... "אתם מוכנים?"... "למה?"... "לריקוד הבטטה, ידיים למעלה ידיים למטה ובואו נרקוד את ריקוד הבטטה... בטטה בטטה בטטה בטטה..."

danduna6

New member
אם במקרה אתה מהנהגת חיפה

כמו למשל שבט אלינות או אפיק שראיתי ששרו את זה-אז זה לא נרות שבת בכלל וזה מאד מצחיק שמנסים להעתיק מאיתנו מורל ולא מצליח =] חפיף

תות15

New member
לפי מה שזכור לי..

איש אחד שהדריך בקורס מסכם כשאני הייתי חמשוש (2003) לימד אותנו את זה.. הוא היה משבט שורק

danduna6

New member
אולי

אופפ אופפ אופפ אופפ אופ אופ אופ..... ___ בטירוףףף איי איי איי איי... ___ זה כדאי אי אי אי שהההה שבט ___ שבט ___ שבט ___ שבט ___

אני תמיד אהבתי את זה....

"א- אוהל ב- זה בית ג- זה גמל גדול מהי ד? זאת אימפריה!! ששולטת על הכל!

למעלה