עזרה

וואי טובב..!!

וואי מורל אחד החזקים..!! חחח בת"ס הבא אני יעשה את זה לגדוד שלי חחחח...

Danaela

New member
מורלים

"יש לי גדוד יש לי גדוד. איזה גדוד איזה גדוד? יש לי גדוד יש לי גדוד. איזה גדוד איזה גדוד? גדוד ____ גדוד ____. מה פתאום ____ אמאשך _____. גדוד _____ גדוד ______ מה פתאום _____ מה פתאום_____... גדודדדדדדד.......________" "על שפת הנהר.. דיגידן דיגידן..." "אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה כי גדוד _____ הוא מעולה אולה אולה אולה" "ומי הגדוד הכי טוב בשבט? גדוד _____, גדוד _____ ולמי הבנות הכי יפות בשבט? גדוד ____, גדוד ____ ולמי המדריכים הכי שווים בשבט? גדוד____ גדוד_______" "אור חשמל ואור ירח ההורים הלכו לישון אנחנו לא צריכים מפתח כי בבית יש חלון.." "אצ'י - אצ'י אצ'ו - אצ'ו אצ'יצ'אצ'ו - אצ'יצ'אצ'ו צ'יקיקיקוקו..." (נמאס לי לעשות את הצ'ופצ'יק יש לזה המשך) "יש לי גדוד, ככה ככה ומתוכו יוצא מורל ככה ככה ככה (עם הידיים)" "מי משוגע? ____ משוגע. מי משוגע? ____ משוגע". אם זה לכתות ד' אז יש את המורל מהקורס ראשגדים "דלד דלד פסיכו דלד" למרות שלא נראה לי שהם יבינו יש את "ד ד ד ד ד ד ד ד ד ד אני חניך בגדוד ד' איי איי איי איי איי איי איי איי כיף חיים באדוני" (נשמע יותר טוב לכתה ה' חח) זהו. אולי אני אזכר יותר מאוחר

למעלה