מורלים
"יש לי גדוד יש לי גדוד. איזה גדוד איזה גדוד? יש לי גדוד יש לי גדוד. איזה גדוד איזה גדוד? גדוד ____ גדוד ____. מה פתאום ____ אמאשך _____. גדוד _____ גדוד ______ מה פתאום _____ מה פתאום_____... גדודדדדדדד.......________" "על שפת הנהר.. דיגידן דיגידן..." "אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה כי גדוד _____ הוא מעולה אולה אולה אולה" "ומי הגדוד הכי טוב בשבט? גדוד _____, גדוד _____ ולמי הבנות הכי יפות בשבט? גדוד ____, גדוד ____ ולמי המדריכים הכי שווים בשבט? גדוד____ גדוד_______" "אור חשמל ואור ירח ההורים הלכו לישון אנחנו לא צריכים מפתח כי בבית יש חלון.." "אצ'י - אצ'י אצ'ו - אצ'ו אצ'יצ'אצ'ו - אצ'יצ'אצ'ו צ'יקיקיקוקו..." (נמאס לי לעשות את הצ'ופצ'יק יש לזה המשך) "יש לי גדוד, ככה ככה ומתוכו יוצא מורל ככה ככה ככה (עם הידיים)" "מי משוגע? ____ משוגע. מי משוגע? ____ משוגע". אם זה לכתות ד' אז יש את המורל מהקורס ראשגדים "דלד דלד פסיכו דלד" למרות שלא נראה לי שהם יבינו יש את "ד ד ד ד ד ד ד ד ד ד אני חניך בגדוד ד' איי איי איי איי איי איי איי איי כיף חיים באדוני" (נשמע יותר טוב לכתה ה' חח) זהו. אולי אני אזכר יותר מאוחר