Kumagoro01
New member
עזרה ;_;
זו שאלה שרק לכם יהיה רעיון בשבילה~ א. אני רוצה להזהיר את כל מי שמוצא את ההודעה הזו, מכיר אותי, מזהה את הדמות בתמונה המצורפת, ולא שמע ממני שום כוונות בנושא: אם לא דיברתי אתכם מראש ומצאתם את ההודעה, אז אתם תצליחו לנחש למה אני אתחפש בקאספליי הקרוב (והראשון עבודת יד
) שלי. הכי הרבה שאני יכולה לבקש מכם זה לא להגיד לי שקראתם ולעשות את עצמכם מופתעים בכנס XD או, לחילופין, אם אני אתייאש ולא אלך על זה בסוף, כמו שבדרך כלל קורה לי עם קאספליי, לשתוק ולא להיות חסרי טאקט ולספר לי כמה מגניב זה יכל להיות
ב. פליז אל תעתיקו ;; עדיין לא נתקלתי בקאספליי לזה ואני מקווה להיות הראשונה (לפחות בארץ)
ג. שאלתי- איך אני מכינה קסדה כזו?
או לפחות משהו שדומה לה. זו לא באמת דמות אנושית ובעקרון אני מתכוונת לעצב בגדים שמושפעים מהמאפיין הכללי, אבל הקסדה היא מאוד, מאוד, מאוד חשובה. ואני מוכנה להשקיע בה דיי זמן וכסף. רעיונות?
*קובץ מצורף עם התמונות*
תודה~
זו שאלה שרק לכם יהיה רעיון בשבילה~ א. אני רוצה להזהיר את כל מי שמוצא את ההודעה הזו, מכיר אותי, מזהה את הדמות בתמונה המצורפת, ולא שמע ממני שום כוונות בנושא: אם לא דיברתי אתכם מראש ומצאתם את ההודעה, אז אתם תצליחו לנחש למה אני אתחפש בקאספליי הקרוב (והראשון עבודת יד