עזרה ;_;

Kumagoro01

New member
כן, גם אני הייתי מצפה. ../images/Emo10.gif

לא נורא, לא צריך. תודה בכל מקרה. >_>;;

Ayelet chan

New member
ממ, אני יכולה לנסות לעזור לך~

את יכולה להכין את זה מעיסת נייר... ואת הבסיס את יכולה אפילו להכין מחוטי ברזל.

Kumagoro01

New member
מיאו,

שאלתי חברה שענתה לי אותו דבר
אם אני אחליט לעשות את זה ככה אז אני כבר אסתדר. יש עצות איך לגרום לזה להיראות כאילו-מתכתי? XD;

Kumagoro01

New member
והוא יוצא חצי שקוף או שהוא בצבע כסף? O:

כי הקסדה צריכה להיות גם כחולה וגם מתכתית ^^;;

Serf SaN

New member
אה, זה בעייתי.

כי ספריי יכסה פשוט הכל. אני מציע שתקני אקריליק כסוף, ותערבבי ביחד עם כחול. עשיתי את זה פעם אחת עם שחור (כדי להשיג כסף כהה יותר) ויצא אחלה לגמרי. או שפשוט תחפשי כחול מתכתי. XD יש דברים כאלה, אבל אני בספק שיהיה קל למצוא. אלא אם כן זה ממש מקריות. עדיף שתשלבי שניים.

Kumagoro01

New member
תודה, רעיון מוצלח ^__^

עכשיו להצליח לפסל את הקסדה הזו עם עיסת נייר כשמימי לא הכנתי אפילו עיגול בעיסת נייר
חח יהיה טוב

akane

New member
הצעה הזויה

אני פעם הוספתי ללקה צבע זכוכית כחול וקצת צבע אקרילי בצבע כסף. השילוב היה כחלכל שקוף ומבריק וצבעתי איתו מסגרת של תמונה על משחת עיצוב לבנה. שווה ניסיון :]

saarshemer

New member
אם את רוצה מרקם מתכתי....

ובעצם העובדה שזה "קסדה" הייתי משתמש בפייברגלאס ומעליו ספריי צבע ..... רק צריך איזשהוא mold שיהווה את הקימור של הקסדה... שאלות רציניות יענו בתשובות רציניות......ככה זה כאן

TerryKasper

New member
O_O

לרגע אחד קיוויתי ש-לא- זיהיתי במי מדובר. I mean DAMN! יש סיבה שלא עשו לדמות הזו קוספליי קודם x_X תיהי חלק מקאסט? זה התירוץ היחיד שיש לי ללהתחפש לדמות הזאת. או זה, או שאת פאנאט של הסידרה הזאת. (החידוש נראה מבטיח X: שקרים. אני בכלל לא אוהב יאוי.)

Kumagoro01

New member
חחח אבל אני פנאטית D; ושל הדמות הזו ספציפית.

החידוש לא נראה מבטיח ;; ואני אומרת את זה בתור מישהי שהאזינה לCD דרמה וקראה את הנובל, ורק אז ראתה את האובה. האובה מקסימה ויש לזה הרבה יותר עלילה ממש שחושבים
אבל, בכלל, עיצבתי את השמלה (ליופיטר) הכי מושלמת בעולם
ככה שאם הכל יעבוד זה יהיה ממש ממש מקסים, ונורא לא אכפת לי בכלל שאף אחד לא יזהה אותי
(הסיבה שאני שומרת בסוד זה בגלל חברות שאני רוצה שיתלהבו
דיי ברור לי שחוץ מהן אףחד לא יידע~) ^^

Kumagoro01

New member
אה כע../images/Emo26.gif

סביר להניח שבכנסים בחו"ל כן היה קאספליי לזה אם אנשים היו מצליחים לחשוב איך להכין את זה XDD כאילו, פאק, זו האנימה (עזוב יאוי) הכי אהובה עליי ;; היא גם כ"כ פופולארית בקרב המון אנשים שזה רק הגיוני. אבל הדמות של יופיטר לא זוכה למספיק צומי, זה נכון
כנראה כי היא מחשב~ עזרה עם הקסדה? ;___; פליז? ;;

akane

New member
חחח זה כ"כ ברור שאם מישהו ידע מה זה

זה יהיה אתה XD

innocence

New member
לא תמיד גם לנו יש את הידע...

אל תקחי את זה אישית. בכל הנוגע לפרופס ואביזרים בארץ אנחנו מאוד מפגרים בחומר. בין אם כי אנחנו קהילה יחסית חדשה (עניין הקוספליי הוא עניין של כמה שנים..) ואם בגלל שהרבה מהחומרים שזמינים לאנשים בארה"ב, למשל, פשוט לא קיימים בארץ, או לא זמינים לאנשים פרטיים (נמכרים לחברות ומפעלים, למשל..). בנושף, ישנם לא מעט חומרים שאיתם יוצרים פרופס שהם מסוכנים לעבודה, ו/או דורשים ידע מיוחד (למשל פייברגלס וכו..). אני מאוד מציעה שתריצי חיפוש בגוגל על טוטוריאלים להכנת קסדה ותכניסי איפשהו את המילה קוספליי, אולי לא תמצאי במהירות, אבל שווה להעביר חיפוש. ובהצלחה!

Kumagoro01

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא התמרמרתי שלא מגיבים לי. התמרמרתי מזה שבמקום לנסות לעזור (כמו נגיד, מה שאת עשית, למרות שאין לך תשובה) או לא להגיב בכלל (אם לא יודעים, שזה דיי הגיוני, כי גם אני לא מגיבה לשאלות בפורומים כשאני לא יודעת מה לענות אליהן), לאנשים יש סוג של דחף לבוא ולעשות לי "היי את נובית בואי נצחק עלייך ונחוש עליונים D:". כאילו, אז מה אם אף אחד לא מכיר את הדמות? וכשכותבים מאנגלית לעברית לא חייבים לכתוב תעתיק, אפשר גם לכתוב לפי ההגייה (כמו שApple זה אפול ולא אפל או אפפול, אבל את לא ממש תכעסי על מישהו שיכתוב את זה בכל אחת מהדרכים.) זו קטנוניות כמעט מעליבה כשאתה בא לפורום לשאול שאלה ומתחילים לתקן לך טעויות לא קיימות בהתנשאות של 'את נובית'. או לעשות לך "כן, פחח, איזו תחפושת מפגרת." כל פעם מחדש אני מבינה למה אני לא מנסה להשתלב כאן...
וקצת חבל, כי אתם מוכשרים, ואולי גם נחמדים, ולא יוצא לי להצליח להבין את זה עליכם.

Serf SaN

New member
אוקי, מצטער. כנראה שטעיתי,

את פשוט בן אדם הוזה. אם את באמת חושבת שכתבתי את ההודעה ההיא מתוך רוע, ומתוך מחשבה שאת נובית (למה, אני בכלל מכיר אותך כדי שאני אוכל לחשוב שאת נובית?), זוהי קטנוניות לשמה. חבל, כי באמת תכננתי לענות לך על השאלה ולהשקיע מחשבה ורעיונות איך לעזור לך.

Kumagoro01

New member
לא כעסתי על אף -מגיב ספציפי-. אבל,

תראו את התחושה שהשרשור הזה נתן, בכלליות, ותבינו למה התכוונתי.
וכאילו, נראה לי שבכלל הייתי סבלנית לכולם עד שבאה ההודעה של "לא זכור לי שאמרתי פעם קאספליי" חחח אני פשוט שונאת ויכוחים עקשניים כאלה XD ולא יוקו-צ'אן-דה-וואן(אגב גם הכינוי שלי זה יוקו) אני לא *כועסת* עלייך, אבל שיחות מהסוג הזה ממש מפריעות לי... אפילו אם כן הייתה לי טעות אמיתית, זה לא היה הנושא של ההודעה בכלל :X סליחה אם פגעתי במישהו כאן, אניוואיס~ ^^;

למעלה