עזרה ;_;

ממש לא התכוונתי שזה יראה ככה.

זה לא היה ממקום קטנוני ועקשן. אמרת משהו, ובמה שכתבתי התכוונתי שבכללי אני אף פעם לא אמרתי קאסטיום ולכן היה מוזר שכתבת ככה... רק הסברתי את הנקודה. את צודקת, זה לא היה במקום. סליחה. *חוזרת להיות סמויה~*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ממ

אנשים יכולים להיות רגישים בנוגע למינוח כל שהוא שנהיה מקובל, אני יכולה להבין את זה, ובכל אופן, כל הויכוח הקטנוני הזה היה מיותר. כמו שאת רואה אין לאנשים כאן שום אינטרס לגרום לעצמם להיות "עליונים" ומהכרות אורכת שנים של אנשים פה אני גם יכולה לומר לך שאין פה אנשים כאלה. ( אלא אם כן אנשים באו להטריל ולא באמת להיות חלק מהקהילה/לשאול שאלות/להשתתף) בכלל אנחנו כולנו כאן בסך הכל אנשים בלי איזה "הכשרה" וכולם כאן הגיעו למה שהם הגיעו בזכות עצמם, אז אני כן מקווה שתרגישי חופשי יותר לכתוב כאן, אורה.

Kumagoro01

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו אני כבר סתם לא רוצה יותר להקפיץ את השרשור XD; כי הוא הפך לשרשורפלצת לא קשור וקטנוני ואני לא רוצה שתכעסו עליי וגם לא שזה יהיה בדף הראשון שרואים כשנכנסים לפורום~ (וגם כדי שחברות לא יראו את התחפושת שלי וזה ;;) אל תדאגו, אני לא כועסת על אף אחד, לא התכוונתי לנסות לפתח מריבה או להאשים, בכלל-בכלל...
סתם דיון מיותר... מישהו הגיב לי בקשר לפייברגלאס ואני מניחה שקסדה שעשויה מזה באמת תהייה ממש יפה
אבל איך בכלל משיגים/עובדים עם זה? ;; מניחה שאני כן אפנה לעיסת נייר בסוף... בכ"מ, תודה וסליחה אם בטעות משכתי אש או משהו
זה קורה לי מדי פעם, לפעמים נעלבת סתם...
אבל לא, לא האשמתי אף אחד.

Blackice

New member
לגבי הקסדה,

אני חושב שהפתרון הכי פשוט יהיה להשתלט על קסדת אופניים ישנה (או לקנות בשוק אחת ממש זולה), ולשפץ אותה עם עיסת נייר לצורה הנכונה. יש קסדות אופניים מאוד דקות (במיוחד הזולות יותר) שיכולות להתאים. ואם מדובר בקסדה עבה אז אפשר לחתוך ממנה שכבות עדשהיא תגיע לעובי המתאים... (כי עושה רושם שהקסדה הזו די צמודה לראש).

למעלה