עזרה ;_;

Kumagoro01

New member
עזרה ;_;

זו שאלה שרק לכם יהיה רעיון בשבילה~ א. אני רוצה להזהיר את כל מי שמוצא את ההודעה הזו, מכיר אותי, מזהה את הדמות בתמונה המצורפת, ולא שמע ממני שום כוונות בנושא: אם לא דיברתי אתכם מראש ומצאתם את ההודעה, אז אתם תצליחו לנחש למה אני אתחפש בקאספליי הקרוב (והראשון עבודת יד
) שלי. הכי הרבה שאני יכולה לבקש מכם זה לא להגיד לי שקראתם ולעשות את עצמכם מופתעים בכנס XD או, לחילופין, אם אני אתייאש ולא אלך על זה בסוף, כמו שבדרך כלל קורה לי עם קאספליי, לשתוק ולא להיות חסרי טאקט ולספר לי כמה מגניב זה יכל להיות
ב. פליז אל תעתיקו ;; עדיין לא נתקלתי בקאספליי לזה ואני מקווה להיות הראשונה (לפחות בארץ)
ג. שאלתי- איך אני מכינה קסדה כזו?
או לפחות משהו שדומה לה. זו לא באמת דמות אנושית ובעקרון אני מתכוונת לעצב בגדים שמושפעים מהמאפיין הכללי, אבל הקסדה היא מאוד, מאוד, מאוד חשובה. ואני מוכנה להשקיע בה דיי זמן וכסף. רעיונות?
*קובץ מצורף עם התמונות*
תודה~

Kumagoro01

New member
עוד שאלה ../images/Emo12.gif

מצורפת יד. יש עלייה צמיד שנוגד כל היגיון XD יש אחד כזה גם על הצוואר של הדמות. הם יפים והייתי שמחה למצוא דרך לענוד כאלה בכל זאת (עם מרווח כלשהו... נגיד, חוטי ברזל או משו @_@) איך אני יכולה להכין אותם?

Ayelet chan

New member
חוט דייגים~

או סתם חוט שקוף, ולהכין עיגול כזה\לקנות עיגול כזה ולחבר אותו ליד עם החוט. (לגבי הקסדה יש כאן אנשים יותר מנוסים ממני שיכולים לעזור לך...)

Kumagoro01

New member
מאיזה גובה תולים את החוט? :ם

כדי שזה יהיה ככה מסביב למפרק וזה

Ayelet chan

New member
אממ

את יכולה לדעתי לשים חוט אחד באמצע וללפף אותו סביב היד שלך, ולקשור לעיגול. לגבי העיגול- יש חנויות יצירה שמוכרות כל מיני עיגולים בכל מיני גדלים.

Kumagoro01

New member
לול זה ששלחתי רק תמונות של הקסדה

לא אומר ש~בכל~ המקרים אין לזה גוף XD בעקרון זה רובוטית-הולוגרמה מתפרקת כזו ^^ יש לה גוף (לא אנושי, אבל מספיק מורכב כדי שאני אוכל לבסס עליו שמלה שתהייה מספיק דומה לו)

Kumagoro01

New member
._. זה לא באמת משנה אתם יודעים

כי זה בא מהמילה Costume (שאני מניחה שיש לכם מושג איך מבטאים אותה). וככה אייתתי את זה עוד לפני שבא פורום בתפוז שהחליט שככה כותבים.

Serf SaN

New member
מה העצבים? @_@

סה"כ שאלתי אותך שאלה, לא צריכים להיות לחוצים מכל דבר. אין שום סיבה להתעצבן פה. ויוקו צ'אן לא עשתה כלום, את סה"כ שרשרת לא נכון אז חשבה שהתכוונת אליה, ולא אלי. סתכלי, יש אנשים שבאים ושואלים שאלה, ואנשים ממש חופרים להם בעיצות ורעיונות, והבנאדם שפתח את הנושא אפילו לא טורח להגיד תודה. זה פורום, אף אחד לא חייב לך כלום, ובין אם אני שואל משהו שקשור לנושא שלך או לא, אין סיבה להתעצבן.

Kumagoro01

New member
איפה יש כאן עצבים? O:

הגבתי, היא ענתה לי, והתשובה שלה נשמעה לי קצת קטנונית אז אמרתי שאין לי כוח להתחיל לחפור עליה (כאילו, מה יש לי לענות לזה? שכן אפשר לבטא את זה גם כ'קאסטיום'? קאם און... או, אם אתם מתעקשים, קום און
חחח ואל תעלבו לי עכשיו
)

Kumagoro01

New member
אה כן,

וזה גם באמת נחמד שאתם מגיבים -לעניין-. אתם יודעים משהו? בפורום הזה, למרות שמדי פעם אני באה ושואלת שאלות, אולי הייתה רק פעם אחת ששאלתי משהו ובאמת עזרו לי איתו.

Ayelet chan

New member
ואו גיא. O_ס

הייתי מצפה ממך לעזור לה, לא להיות כל כך קטנוני, הפתעת אותי...

למעלה