עזרה בבקשה...

זה לא אמור להיות גמדים קטנים?../images/Emo2.gif

ולשאלותייך, אני מאמינה שביגרד ענתה על הרוב, אבל ע"פ מה שאני יודעת אפשרי לשלב משפטים עם כל חוג (בתנאי שאתה מתקבל, כמובן) ושהאונ' העברית יותר "נחשבת". השילוב לאו דווקא חייב להיות קשור, אני למשל שמעתי על שילובים הזויים ומתכננת לעשות אחד כזה בעצמי, אבל אני מניחה שהתמקצעות בתחום כלכלי תסייע בהתמקצעות. (למה מתמטיקה, למה?!). לגבי דחיית הלימודים, אלו שיקולים שלך, אם אתה רוצה "לאבד" שנה או לא. סטאז'ים מתחילים לחפש משנה ב'.

ninjastep

New member
אהא ועוד שאלה...

אני יודע שבהודעה בהתחלה לא רציתי לדעת אבל אני חייב לשאול: אם אני כן ילמד שילוב במשפטים ו,נגיד, כלכלה - האם אני יראה קצת אור שמש במהלך הלימודים או שאני יצטרך לחרוש ולא יהיו לי חיים?

silverhawk

New member
זה עניין יחסי

יש כאלו שלומדים מהבוקר עד הערב, ויש כאלו שלומדים רק לפני הבחינות. אבל שלא יהיו לך אשליות - קל זה לא יהיה. יש סיבה לכך שהחוג למשפטים עומד בפני עצמו. (ו*אלמד).

אור שמש מוערך יתר על המידה../images/Emo3.gif

וזו הייתה הסיבה שלא בחרתי לשלב מהשנה (כמובן שלא ידעתי שאני לא אלמד בכלל) אלא קודם לבחון את עצמי בשנה א', שנחשבת הכי לחוצה ואח"כ לבדוק אם אני יכולה לשלב. אבל זוהי הבחירה שלי.

silverhawk

New member
נו, ואיך הולך לך בינתיים?

כי אני לא יודע מה איתך, אבל אני חייב להגיד שעד עכשיו השנה עברה לי בקלילות! כמעט שלא הרגשתי! העיקר הלחיצו אותי משנה א' של משפטים... גם כן, לסמוך על אנשים...

EgeBamayasi

New member
אה, ובתור אחד שמתכנן גם לקחת עוד חוג

יש אפשרות לעשות את הקורסים של החוג השני בסמסטר קיץ או שזה לא קיים?

EgeBamayasi

New member
אם עושים את זה עם חשבונאות

שלפי מה שהבנתי זה השילוב הכי אטרקטיבי זה יקח לך 5 וחצי שנים, בגלל שחשבונאות זה 4 שנים חוצמזה, אני חשבתי שכל הרעיון בלקחת עוד חוג זה רק בשביל להראות שחרשת וסבלת תחת לחץ ולא באמת בשביל הידע, אבל זה רק אני P:

הייבי

New member
השנה האחרונה בחשבונאות היא שנת השלמה

היא נועדה כהכנה לבחינות מועצה. רוב הסטודנטים עושים אותה במקביל לסטאז' שלהם בחשבונאות. בכל מקרה, חשבונאות הוא 3 שנים (שנת ההשלמה היא גם לא חובה, ממה שאני יודעת).

אכן שנת השלמה בחשבונאות היא לא חובה

אבל למי שרוצה לעסוק בראיית חשבון היא מאוד עוזרת, כי היא נותנת פטור מעוד 3 מבחני מועצה (מתוך 15 סה"כ). מי שעושה שנת השלמה, נשארו לו רק 2 בחינות מועצה אליהן הוא צריך לגשת חיצונית.

הייבי

New member
אבל מי שהולך להיות עו"ד

ולא מתכנן להמשיך סטאז' בחשבונאות, אז אין לו טעם לשנת ההשלמה. ברור שלמי שרוצה להיות רו"ח יש חשיבות אדירה לשנה זו והיא מקלה משמעותית..

לדעתי מי שלא הולך להיות גם רו"ח וגם עו"ד

זאת אומרת לעשות סטאז' בשניהם ולקבל רשיון בשניהם, אין טעם שילמד תואר בחשבונאות יחד עם התואר במשפטים. חבל על ההשקעה. בחשבונאות קשה, ואני מניח שגם במשפטים, אז ללמוד את החשבונאות רק בשביל הידע? לא יודע אם זה שווה.

למעלה