עזרה בבקשה

deisy

New member
3 הכי יפה!

לא אוהבת נשקים זוהרים.. ובתמונה 3 אתה נראה ממש מדליק

D amaged R oses

New member
אם כבר@!!!!!!

אז גמאני! יש לי לוק חדש!!! קניתי היום NX ואני מתה עליה פשוט

eboy10

New member
תתחדשי!!

חוץ מהסוכריה, קצת חסר צבע אבל לא נורא.. ממש חמוד! אני אוהב את השיער הזה..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|זה מאוד....

כחול..D: וכחול זה טוב..XD יאלה בואי לHPQ יש לי עוד 3 דמויות לעלות..XD

P o o f i

New member
מה זה הגוד מוד הזה? ../images/Emo12.gif

כשהייתי על הלוחמת הנובית מישהו עשה לי טרייד ושאל אם אני צריכה פארטי, ואחרי זה הוא אמר שהוא משתמש בהאק גוד מוד. לא רציתי להסתכן בלקבל באן אז אמרתי 'No thanks', וסגרתי.

tinkiwinky

New member
עשית נכון

גוד מוד זה אכן האק שמקבלים עליו באן! זה האק שעושה שמפלצות לא יכולות לפגוע בך ואתה הורג אותם חופשי. מי שנתפס בגוד מוד מקבל באן ל 30 יום ויורד מהראנקין ואם תופסים שוב מקבל באן לתצימיתות. אכן לא לעשות בכלל האקים - לא שווה ןלא כדאי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לא מדוייק.

הגוד מוד, הוא האק של הHPQ שגורם למפלצות לא לפגוע בארנב ואז הוא מייצר המון עוגות. העניין הוא שההאק הזה הוא בדיוקכמו לעשות לור, ואתה מקבל את אותו האפקט- הרבה עוגות וארנב שלא נפגע. ועם עושים סמאגל ומוציאים את העוגות אין אפשרות לנקסון לראות מי השתמש בגוד מוד או בלור. ככה שזה לא מדוייק,ובגלל שזה רמות כ"כ נמוכות לא נראה לי שנקסון יחסמו מישהו שמשתמש בזה..<<"

D amaged R oses

New member
../images/Emo31.gif

זה האק שגורם לארנב לא להיפגע, לא קיבלתי שום באן ואני גם לא אקבל. לא מקבלים באן על כל שטות, צריך להתפס[ילשינו עלייך], נקסון לא יודעים לעלות על כלום.

deisy

New member
תתחדשי!!!!

אבל למה זה חסר צבעים? - זה המחשב שלי? איזה צבע השיער? אני מאוד אוהבת את השיער הזה! הוא מדליק! והעיניים הסגולות ממש יפות!

D amaged R oses

New member
השיער בצבע שחור

וצבעים אחרים לא מתאימים, אולי הבלונד, אבל אני פשוט לא אוהבת. היא בצבע כחול והבגדים בגוונים שמתאימים לה. רציתי את הכרית הכחולה ולא היה לי מספיק ולדעתי הסוכריה ממש חמודה. וזה תשובה גם לEBOY

miss_t

New member
נצל"ש- גם הדמות שלי התחדשה../images/Emo140.gif

בקימונו ורוד-סגול ובכוכב צהוב לשיער מאוד מהנה ללכת איתה ושיש שובל של כוכבים אחריה!
פשוט כושית!!
(רמה 75, 50%)

IceFairy

New member
תתחדשי ../images/Emo140.gif אגב, בעלך חזר לשחק!

והוא התגעגע אלייך, הוא דיבר איתי ובאחד הימים כשראה אותך און ליין הוא מאד רצה לעשות איתך APQ.

למעלה