עזרה בבקשה

icy woman

New member
נצל"ש ליעל

אני בויקטוריה, כמה עורות נחש את צריכה? (אני אוספת גם לבן שלי)

ToryMaster

New member
כפרע!

אני מעדיפה להשאיר את זה לשלב מאוחר יותר ככה שאוכל להרוויח מזה קצת EXP וזה, תודה

deisy

New member
ליז

אני אוהבת אותך כמו שאת, לדעתי את הכי יפה ככה! את השיער החלק, כמו של הבלודה שלך, אני ממש לא אוהבת.. הוא מרובע לי מידי.. מקסימום.. כמו הימנית החתתונה, אבל בכחול ולא בבלונד... יפה לך הכחול! הולך כל כך יפה עם העינים התכלת...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אוקיי,את צריכה לבדוק מה נראה לך האישיות של הדמות שלך [ברצינות] ולראות אולי נראהלך שהאישיות שלה היאשקטה ורגועה אז תעשי לה תסרוקת לא מיוחדת מדי,אחת פשוט יפה ואופנתית. אולי היא פרועה ואוהבת צומי, אז תעשי לה תסרוקת משוגעת ומיוחדת! אבל חוץ מזה, בשביל מה? "את יפה, כל כך יפה...." מממ..^^ באמת..=0

IceFairy

New member
את מקסימה ../images/Emo9.gif איזה חמודה, תודה

היה מישהו שאימנתי אותו לפני חודש בערך ששאל אותי "את מנסה לדמות את הדמות שלך לאיך שאת נראית במציאות?" אמרתי שכן, גם במציאות יש לי עיניים ירוקות ושיער בלונדיני, לפעמים, גם במציאות, יש לי מן ג'וק כזה שאני חייבת לצבוע את השיער למשהו אחר, ואז, חוזרת לבלונדיני, מה לעשות, תמיד חוזרים למקור, אתמול, כשנעה ראתה את הלבטים שלי היא אומרת לי "אמא, את תמיד חוזרת לבלונד, גם במציאות", אני באמת טיפוס שקט, כן אופנתית, אבל לא משוגעת, כך שלא ארצה תסרוקת משוגעת, אני מאד אוהבת את סוג השיער שלי, נראה לי שפשוט אלך על השיער הירוק, כי הירוק הוא למעשה בלונד בהיר על סוג השיער הזה, כפי שהראתי כאן בשרשור, שכתבתי שאותה אני הכי אוהבת. לגבי תסרוקת אחרת?, אממ, לא יודעת, לא מצאתי משהו שממש שבה את ליבי, יש באמוריה את השיער האסוף למעלה שהוא מקסים ואת השיער שדומה לשלי, אבל לקבל אותו זה לשבור קופת חיסכון ובהנסיס יש את השיער דומה לשלי אבל כאילו עם קוקו לצד.
איזה כיף של שיתוף פעולה, תודה על העזרה, אוהבת אתכם

eboy10

New member
מגיב וגם שואל מה דעתכם על הדמות שלי../images/Emo3.gif

יותר יפה לך העיניים הקטנות יותר, אלו שהיו לך. וכן, הירוק-בלונדיני (איך זה קרה?? חחח) הרבה יותר יפה מהשיער הכחול. בקשר לתספורת, או את זאת שיש לך עכשיו את זאת בפינה הימנית. זה לא משנה, שתיהן יפות. ואם מותר לי להיות קצת חצוף ולדחוף את עצמי- אני מתלבט איך לעצב את nabali, ההאנטר שלי ויש לי כמה אפשרויות.. -מוסיף שלוש תמונות עם בגדים ונשקים שונים- אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על הבגדים והנשקים ותעזרו לי להחליט. דרך אגב, את השיער והעיניים כבר עשיתי אתמול, את השיער רציתי הרבה זמן והעיניים היו ספונטניות לגמריי.. יפה לי? חח הנשקים בתמונה 1 ו-2 הם אותו נשק בצבעים שונים, למקרה שזה לא ברור.

eboy10

New member
חחחח תודה../images/Emo9.gif

אפשר גם לשלב בגדים ונשקים, כן? אני קצת נדלקתי על הנשק בתמונה 1..

ReallyWrong

New member
הא, שכחתי מהבגדים^^

הבגדים של 1 ו3 יפים.. ואת הנשק פחות אהבתי, לא אוהבת את הגדולים והזוהרים חח

eboy10

New member
בהחלט חשבתי על מעבר לברה..

אני מרגיש כאילו אני מפספס את החלק היותר חשוב במשחק (החלק החברתי, כמובן) כשאני בקראדיה. הגילד שלי לא פעיל בעליל ויש לי חברים אבל כמעט ולא יוצא שאנחנו מחוברים באותו זמן. כרגע אני ברמה 63, יכול להיות שברמות 70-80+ אני באמת אשקיע כסף ואעבור לברה בתקווה שאמצא כמה חברים. אהמ. אז אם עד אז היא לא תמצא חתן, גוד פור מי.
אם תמצא.. טו באד.

D amaged R oses

New member
היא תשמור את עצמה בשבילך, אל תדאג

אני משגיחה עליה. והיא סופר יפהפייה [במציאות], ועוד מעט גם במשחק

eboy10

New member
פשש רק בגלל איך שאני נראה, לא נסחפנו קצת?../images/Emo9.gif

אבל טוב, אם היא תחכה..
והמציאות כבר לא קשורה לנושא, לא מערבבים.

ReallyWrong

New member
לרותם יש נטייה להסחף,

היא חושבת שבגלל שהיא מצאה חבר היא צריכה לשדך עכשיו את כל העולם
אוהבים אותך רותם. [ואני לא טמבלית, באמת יש פה ריח של מרק אפונה
]

D amaged R oses

New member
.....

התלהבנו הייתי אומרת. אני מחליטה לבטל את הנישואים שעוד לא התקיימו ]: אני לא תומכת בחתונה יותר.

למעלה