עזרה בבקשה

IceFairy

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo9.gif

אני מעלה תמונה של הדמות שלי בכמה עיצובים, הדמות שלי היא המרכזית, פתאם משום מה השיער שלי ממש לא נראה לי הכי הכי עם העיניים, אבל אני מאד אוהבת את העיניים, לא יודעת, מרגישה שמשהו חסר, אולי פשוט התסרוקת זקוקה לשינוי? אשמח אם תוכלו להמליץ על מה הכי יפה ואני לוקחת סיכון כי זה קופון של EXP ואני יכולה רק פעם אחת לקנות קופון, הצבע לא משנה לי, יותר התסרוקת. תודה וגמר חתימה טובה

P o o f i

New member
אני דווקא הכי אוהבת את האמצעית,

אולי תשני פרצוף לFemale 5?

tinkiwinky

New member
האמת גם אני הכי אוהבת את האמצעית

האחרות קצת מלוקקות בשבילי ליז מתוקה .מצטערת

P o o f i

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא אוהבת את השיער הזה, הוא ישר מידי.

ליז.. במקומך לא הייתי משנה שיער ../images/Emo13.gif

את יודעת שהייתי רוצה אחד כזה לעצמי
את הכי יפה ככה

IceFairy

New member
אני גם מאד אוהבת את השיער הזה

והתמזל מזלי וקיבלתי אותו בנסיון ראשון, משהו פשוט לא מסתדר לי, כנראה זה העיניים הגדולות, יכול להיות שלא הייתי צריכה לשנות אותן להשאר עם הקודמות? הנה כך?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifלא! לא לשנות כלום!

את הכי יפה שבעולם!!!!1 בצאת כיפור, אני אכין לך עוד כמה עיצובים עם העניים, הולך? ואז תראי שאת הכי יפה ככה

IceFairy

New member
את העיניים האלו אנחנו הכי לא אוהבים

גם הבת שלי אומרת שהן "חלולות" מדיי, והבן שלי קורא להן עיני זומבי, לא יודעת, פשוט לא התחברתי אליהן. מה דעתך על הדמות ששמתי למטה, זו שהכי אהבתי? היא מזכירה את הדמות הראשונית שלי, אבל היה לה שיער כתום מדיי.

P o o f i

New member
יש לי את העיניים האלה (בתמונה שצירפתי)

גם אני בהתחלה לא התחברתי אליהן, והF1 נראה דבילי כזה, אבל אחרי זמן מסויים פשוט למדתי לאהוב אותן. אני לא אוהבת את העיניים הגדולים (Female 4) בגלל הF3. אני חושבת שהדמות שלך (בתמונה שצירפתי) נראת ממש חמודה, אבל אחרי הכל זה תלוי בך. גם הדמות ששמת למטה חמודה, אבל השיער הכחול נראה לי הכי מיוחד והכי יפה.

IceFairy

New member
מאוחר מדיי, הרוב הכריע ../images/Emo9.gif

שאלתי גם בגילד וחברים במייפל וכולם אמרו לי לחזור לעיניים הסיניות, להשאר עם הצבע המקסים שעשיתי בעיניים, התכלת, ולעשות את הבלונד הבהיר שנקרא ירוק. אז אמנם חזרתי לעיניים הסיניות אבל לשיער אחזור מאוחר יותר כשאקבל את המייפל פוינטס. אמרו לי שזה לא אני עם שיער כחול ושזה הכי אני להיות בלונדינית, מתחבר עם הדמות במציאות
אז אמנם לא אחזור לבלונד הכתום שהיה, כי היתה סיבה שלא רציתי אותו, אעשה את הבלונד שתמיד רציתי.

D amaged R oses

New member
האמת שגם אני אוהבת אותה

רק עם העיניים הסיניות. העיניים הגדולות יפות אבל לא לתסרוקת הזו וגם הצבע הכחול יפה לשיער, אבל גם הירוק [שבאמת יוצא בלונד], את הבלונד האמיתי אני לא ממש אוהבת, הוא לא יוצא יפה כלכך

למעלה