שימי אותה בקופסה האדומה
ו ווינגז New member 3/4/04 #54 פתחתי את זה.... ורואים סרט... אבל מה זה עוזר? מה עכשיו? גררר אני כבר מאתמול שוברת ת'ראש
• ••Yaara•• New member 3/4/04 #55 ../images/Emo85.gif בסוף הסרט הוא מצביע לך שלוש פעמים על + כשהסרט מסתיים תלחצי עליו 3 פעמים ותיפתח לך כספת שאת צריכה קוד אליה.
../images/Emo85.gif בסוף הסרט הוא מצביע לך שלוש פעמים על + כשהסרט מסתיים תלחצי עליו 3 פעמים ותיפתח לך כספת שאת צריכה קוד אליה.
° °•°סוסניקית°•° New member 3/4/04 #75 ../images/Emo110.gifשאלה! ראיתי את הסרט והכל טוב ויפה ויש לי את כל הדברים...אבל הבעייה היא שאני לא יודעת מה לעשות אחרי הסרט! הוא מצביע על + שלוש פעמים...אם אני לוחצת על הפלוס הזה זה מוציא אותי מהסרט ובקיצור - אני לא יודעת מה עושים אחרי הסרט! תנקס'
../images/Emo110.gifשאלה! ראיתי את הסרט והכל טוב ויפה ויש לי את כל הדברים...אבל הבעייה היא שאני לא יודעת מה לעשות אחרי הסרט! הוא מצביע על + שלוש פעמים...אם אני לוחצת על הפלוס הזה זה מוציא אותי מהסרט ובקיצור - אני לא יודעת מה עושים אחרי הסרט! תנקס'
K KeRen RuLzZzZzZz New member 2/4/04 #31 ../images/Emo39.gif../images/Emo32.gifהמממממ... מי שעדיין חושב שסוגרים את הפורום אז לא.. טחח... נטע, סתיו פיצי יא רעווווווות!
../images/Emo39.gif../images/Emo32.gifהמממממ... מי שעדיין חושב שסוגרים את הפורום אז לא.. טחח... נטע, סתיו פיצי יא רעווווווות!
• •°• Gil The King •°• New member 3/4/04 #43 ../images/Emo32.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif!|../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif לכפיר יש היום יומולדת 23
../images/Emo32.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif!|../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif לכפיר יש היום יומולדת 23
V Vintage Queen New member 3/4/04 #44 יווו מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הוא בכלל לא נראה בן 23... גאד זה המון! חח תמסרי לו נשיקות וחיבוקים ממנייי
יווו מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הוא בכלל לא נראה בן 23... גאד זה המון! חח תמסרי לו נשיקות וחיבוקים ממנייי
• •°• Gil The King •°• New member 3/4/04 #47 הוא קצת נראה...../images/Emo13.gif../images/Emo157.gif חמוד
U Unreachable New member 3/4/04 #46 ../images/Emo10.gif ההורים שלי לא הצליחו למצוא זמן להסיע אותי לאורווה היום 5 דקות חמודי....
S S H I L G I New member 3/4/04 #70 אל תשאלו בבקשה למה שמתי את התמונה.. אני פשוט צריכה להעלות אותה לא למחוק..