עושים סדר

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

סופסוף יש מחשב נורמלי =) ומקלדת חדשהההה! איזה כיייייייייייייף!!
בקיצור.. אני יוצאת לתחרות בשבת ל-90... יאו! אני מתה מפחד! אמאאאאאאאאאא
אני ממש ממש ממש מפחדת! ועוד תחרות ראשונה עם השמיין! אבל.. אתמול עשיתי מסלול מושלם... עם סירוב אחד על החומה.. =) (זה נקרא מושלם) כי בשר"כ יש לי יותר..
ועודד מזה פירגן לי וזה... ועוד זה מסלול שאני בניתי!! עם ניר.. אבל אני תיכננתי
גאה בעצמי =) ו.. עודד אמר לי דברים כאלה מרגיעים על התחרות.. אבל זה לא עזר.. כאילו קצתתתתתתתתתתת.... די.. כמה אני רושמת
יאללה ביי ויומטופ לכוווווווווולם!!

../images/Emo39.gif את שלחת לי?!?!?1

טחחחחחחחחחחחחחחחחח איך זה היה ברור... כאילו בגלל שזה 1 באפריל! אבל לא ידעתי שאת שלחת... חיחיחיחי שרוטה!

S H I L G I

New member
../images/Emo32.gifהיום אני כנראה קונה מצלמה דיגי

טלית!!יש אלוהים!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאלה כאאאאאן!

אנחנו הולכות לראות סיביסקיט!! יאווווו.. אמא הביאה בדי וי די! איזה כיייייייייייף!!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפפ..

אז תסגדי לי! כי סיימתי את זה
עם טיפּטיפה עזרה!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלאאא..

כבר מזמןןן עשיתי את זה!

Vintage Queen

New member
בלי עזרה לא היית מסיימת

זה פאקינג מסובך (אני כבר מכירה את זה)

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

נופּ רק לא הבנתי ת'קטע של הסרטון.. ואיך להגיע למה שזה מגיע! חוץ מזה, עשיתי הכל לבדי

aloniguy

New member
מישו מוכן להסביר לי איך מסיימים

את זה? אני תולש לעצמי את השערות!!

TauraMan

New member
אררררר../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני ודרור שוברות את הראש על זההה

למעלה