עוד אחד יותר קשה http://www.albartus.com/motas/ אני בשלב 5
• •°• Gil The King •°• New member 2/4/04 #19 עוד אחד יותר קשה http://www.albartus.com/motas/ אני בשלב 5
• •°• Gil The King •°• New member 2/4/04 #25 אני ונטע בשלב 7../images/Emo157.gif הוא מעולה אבל קששששששה בעעע...
© ©Apollo The King© New member 2/4/04 #26 אני עכשיו בשלב עם כל מיני צינוורת אין לי מושג כבר איזה שלב זה..
G GR££N woMAN© New member 2/4/04 #27 ../images/Emo42.gifאני בשלב הזה בעיגול הצהוב ופרשתי! בהיי! ליל"ט!! טל מתע עלייך!
S stinkerbell New member 3/4/04 #51 חחחחחחחחחחח גדוללללל!! ../images/Emo6.gif סיימתי את המשחק!!!!!!!!! קולולולולולולולולולו
P P oo k a New member 3/4/04 #61 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני תפסתי אותו! אבל אנ'לא יודעת מה לעשות עכשיו =/. ושמתי ת'לבנים האלו.. בדבר שמתחת למדרגות...
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני תפסתי אותו! אבל אנ'לא יודעת מה לעשות עכשיו =/. ושמתי ת'לבנים האלו.. בדבר שמתחת למדרגות...
• •°• Gil The King •°• New member 3/4/04 #62 ../images/Emo157.gif תלחצי על החלק הימני פעמיים על האמצעי פעם אחת ועל השמאלי פעמיים ואז תקחי את הקופסא עם הראש ותשימי אותו בתוך החלק הימני אחר כך תזיזי את הכיסא ותורידי את המדרגות
../images/Emo157.gif תלחצי על החלק הימני פעמיים על האמצעי פעם אחת ועל השמאלי פעמיים ואז תקחי את הקופסא עם הראש ותשימי אותו בתוך החלק הימני אחר כך תזיזי את הכיסא ותורידי את המדרגות
P P oo k a New member 3/4/04 #64 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifררר! עברתי ת'שלב הזה, וגם את זה שאחריו.. אבל עכשיו אני תקועה מה אני עושה בשלב עם הקרטונים? והצלחתי להגיע לדלת.. ולפתוח אותה.. אבל מה עכשיו?!
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifררר! עברתי ת'שלב הזה, וגם את זה שאחריו.. אבל עכשיו אני תקועה מה אני עושה בשלב עם הקרטונים? והצלחתי להגיע לדלת.. ולפתוח אותה.. אבל מה עכשיו?!
• •°• Gil The King •°• New member 3/4/04 #65 יש לך לוח עם סמיילים../images/Emo157.gif תמצאי את היוצא דופן ככה הרבה פעמים
P P oo k a New member 3/4/04 #66 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה! עברתי שלב, הרכבתי ת'פנס.. אבל עכשיו אני לא יודעת איך להוריד ת'אבנים האלו, כדי שאני אוכל לרדת =/
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה! עברתי שלב, הרכבתי ת'פנס.. אבל עכשיו אני לא יודעת איך להוריד ת'אבנים האלו, כדי שאני אוכל לרדת =/
P P oo k a New member 3/4/04 #67 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהצלחתי לרדת!
P P oo k a New member 3/4/04 #68 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוף..! אבל המפתח בתוך הקופסא? נכון? אז איך אני מוציאה אותו??
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוף..! אבל המפתח בתוך הקופסא? נכון? אז איך אני מוציאה אותו??