עוף חדש! ~~~

hodaya96

New member
גאאד אני כל כך עייפה

קיבלתי איזה מיליון שיחות אתמול בקשר לשיעורי הבית במתמטיקה.. אני לא גאונה! לכו בקשו עזרה ממשהי שכן קיבלה 100 לא 80 :/ והלכתי לישון אתמול ב9 איך אני עדיין כל כך עייפה? בכל מקרה אני מצפה בקוצר רוח לשבוע הבא כי אחרי המבחן במתמטיקה ביום ראשון יש לי שבוע ריקק |היפיי|

בהצלחה

תאמיני לי, אני גם מתה מעייפות. חזרתי אתמול הביתה ב11 וחצי מההופעה
היום לא הלכתי לבית ספר, אני עדיין חצי מתה למרות שרק עכשיו קמתי. אני מרגישה רע. אני שונאת את החורף הזה... גם אם אני לא חולה, אני מרגישה חולה.

אני מודעת לזה שאני סובלת מזה

את חושבת שזה עוזר?
אין מה לעשות עם זה
אם רק הייתי דוב...

mich223

New member
תנחומיי! קיבלת 80 במתמטיקה.

מה אני אגיד, ציון גרוע. לאאאאאאא הלוואי עליי.

hodaya96

New member
תגידי את זה לכל האנשים

שאומרים לי "אה, יכולת לקבל יותר.." זה ממש מדכא

mich223

New member
מוכר עד כאב.

אמרתי לאמא שלי שקיבלתי 87 בלשון, "אבל יכלת לקבל יותר" ~~ בלהבלהבלה. עד שיש מקצוע יחיד שאני יודעת שאני טובה בו בלי ללמוד.

Rawsome

New member
אוח שונאת את זה ><

קיבלתי בבגרות בלשון פאקינג 90 ואמא שלי אומרת שיכולתי לקבל יותר. ><

Twilight Girll

New member
לפחות אנשים אומרים לכם!!

אצלי זה אני אומרת לעצמי כל הזמן וזה מזה מציקקקק. אני בבאסה על הרוב הגדול של הציוני בגרות שלי והם לא רעים בכלל אבל בעע! יכלתי יותר!

Rawsome

New member
אני גם די פרפקציוניסטית בציונים...

אבל עד שאני מרוצה ממשהו, שכל השאר יסתמו ><

mich223

New member
חחחח אמא שלי כל הזמן אומרת לי שאני לא משקיעה

בכלל ואני יכולה לקבל ציונים ממש טובים בהכל, ויש מצב שהיא צודקת, אבל לא אכפת לייי. אני שונאת ללמוד :X אני מסתפקת ב87 תודה להתראות.

hodaya96

New member
זה פאנקינג 87!!

הלוואי עליי.. לשון כל כך משעמם אותי שאין סיכוי שאני מצליחה ללמוד ואז אני יוצאת עם 70

mich223

New member
אני יענו טובה בלשון.

יותר בהבנת הנקרא, אבל תכלס אני חושבת שזה אחד המקצועות שאני טובה בהם. 87 זה לא להיט, אבל אוקיי, זה אחלה ציון!

shaharory

New member
התחרפנתי.

אני חושבת שאני יותר מדיי מכורה לגלי. היום קמתי מהשולחן ולקחתי דברים והתכופפתי קצת ואז הרגשתי כאילו אני קורט כשהוא קם בסוף השיחה על סקס עם ברט. וגם לפעמים אני בבית רצה כמוהו בפורגט יו. וגם לפני כמה זמן הייתי בקניון וחשבתי על כל בגד מי בגלי היה לובש את זה.

5ifi

New member
גייהייפייב.

היום לבשתי סוודר אדום בהיר עם חצאית גבוהה וגרביים עם נעלי סירה- צילמתי את עצמי ושלחתי לחברה בתוספת הכיתוב "מי זאת הרייצ'ל ברי הזאת?!"

ראיתי יין בשם cantinello

וישר התחילו לרוץ לי בראש שורות מכל מיני גליקאפס. (אני יודעת שהוא קנטיאלו ולא קנטינלו, אבל זה מספיק דומה)

5ifi

New member
אויש. תמיד כשאני מוזגת לעצמי מים מהתמי4

רץ לי הגלי קאפ של 216 (IT WAS WORTH IT!) במוח. לא יודעת מה האסוציאציה, אבל זה קורה. ><

neurotica

New member
אם אנחנו כבר חולקים סיפורי טמטמת-גלי

שזה כמו טמטמת הריון רק פחות קביל בעיני אנשים אחרים, אז תראו מה למה שיעורי יהדות דירדרו אותי
it's the klaine ship!

למעלה