עוף חדש! ~~~

A TotalGleek

New member
מיכל,תכנסי רק אם אין לך בעייה עם NC-17...

לפני כמה זמן בשיעור ביולוגיה דיברנו על .. אממ .. יחסים
ולא יודעת.. התחלנו לדבר על איידס והמורה כזה "זה במיוחד קורה להומוסקסואלים" והיא פשוט התחילה .. לדבר על זה . כאילו,עם פרטים
,ואיך עושים דברים ..
ואני כמובן,לא זהירה אז יצא לי לקרוא פיקים של NC-17 ואני פשוט לא יודעת איפה לקבור את עצמי ,כי קליין .

mich223

New member
זה לא NC-17

למה דיברו איתכם על איידס בכלל? XD אם היו מדברים בשיעור על יחסי-מין-הומוסקסואלים הייתי נעה בין למות מבושה לבין לשלוח פתקים לחברות שלי שכוללים את המילים: "חמודיםם!!" ו"יפים שליי!!"

A TotalGleek

New member
חחחחחחח

לא יודעת, מערכת החינוך של היום ..
פשוט הגענו לחלק של "גוף האדם" ואיכשהו זה התגלגל לשם .. ואני לא.. כי 2 החברות הכי טובות של הן לא הכי EMBRACE THE GAY ..

mich223

New member
גם החברות שלי לא. ואני לא שמה עליהן.

ראינו את הפרומו של פרק 7, ואני: "אבל אין קורט ובליין!" אז חברה שלי ברוב חוצפתה: "למי אכפת מהזוג הומואים האלה?!" >< אני בכל זאת חופרת עליהם, והן צריכות לשרוד את זה כמו גדולות.
למרות שהתוודיתי באהבתי לקליין רק בסביבות פרק 5, כי הייתי חייבת לדבר על זה עם מישהו. :p וגיליתי עוד מישהי שאוהבת קליין טיהיי^

shaharory

New member
חח מאז פרק 5 ירדה לי כל הבושה,

אמרתי בערך לכל מי ששאל אותי למה הבאתי עוגה ב-8 בנובמבר לבצפר שזה כי קליין שוכבים. וגם היומן שלי של הבצפר, כל הכריכה שלו זה תמונות שלהם, שההכי גדולה זה הנשיקה הראשונה.

היייי חברה שלי מוכרת בקסטרו!!

והיא לא גייז. כאילו, היא גייז אבל לא סנטנה! (נו אתם רואים שוב זה קורה לי XD)
חחחחחחחח ולגבי הביולוגיה... ענק
כשאני למדתי ביולוגיה עד כיתה י' לא היה עדיין קליין

mich223

New member
איייייי את מוכיחה את הטענה שלי! XD

דיברתי על זה עם חברות. "אתה נמשך ל:" "נשים" "נקסט." "גברים." "התקבלתתת" גייז לא כלבה, התכוונת D: התקופה האפלה בלי קליין

לגמרי !

חחחחח הטענה שלך ממש נכונה
ועכשיו גם נזכרתי שחברה שלי מתה על גייז (כאילו, בקטע שתמיד בתוכניות ריאלטי היא בעד הגיי וכאלה
) אז בכלל...
והתקופה האפלה בלי קלייין... אני לא זוכרת מה הייתי עושה כל היום בלעדיהם

חחחח הרגת אותי עם הסטטוס

ואני כולי כזה "אני דווקא הלכתי אל ביבר אבל כל אחד ומה שהוא רואה XD "

מוחעחעחע!

אויש שניה, הגיף ששלחתי לך מתאים לי עכשיו, אני אשמור אותו
הנה! זהו, עכשיו תקשרי את ה "אני מתחילה לחשוב שאני פסיכית" עם זה --> מתאים לא? XD

חחחחחח אויי נו,

זה לא נורא. (וזה בדיוק השלב שבו אני לא אשוויץ ב94 שקיבלתי במבחן האחרון במתמטיקה
) ובקשר ל9Y, נו טעויות כאלה קורות. מזלך שזה קורה לך בתרגיל כזה במקום לכתוב תרגיל באורך עמוד ואז לגלות שמה שהפיל אותך בתשובה היה מינוס במקום פלוס. True story!

חחחחח כן, גם לי זה קרה

וגם כן אתם
כל הפורום הזה... אל תתבכינו על 80-100 במתמטיקה... תגידו תודה ולכו

mich223

New member
בדיוק פורום. תקשיבו לנעמה!

"קיבלתי 80 במתמטיקה ב5 יחידות אויי כמה רע לי בחיים"

mich223

New member
אוייייי גמלללייי.

כלומר, הטרו סטורי. ב3 שנים האחרונות לא קיבלתי 94 במתמטיקה. אפילו לא קרוב.

shaharory

New member
חחחח הזכרת לי שכל פעם

שאני רואה מישהו, איש או אישה, עם חולצה שחורה ומנכסיים אדומים אני חושבת על בליין באיץ נוט אניוז'

shaharory

New member
כבר היו כמה חח

גם בעצם האישה הייתה עם חצאית אדומה נראה לי

למעלה