עוף חדש! ~~~

mich223

New member
שמחה לשמוע שזה לא רק אני!

אחרי פרק 5 גיליתי שהמון בנות באות עם חולצות פסים אפורים-לבנים.

Twilight Girll

New member
אוקי מה שקרה לי באוטובוס עכשיו

השאפל שלי החליט לשים את lean on me של האודישן השני של דארן לגלי, שזה כבר שיר שעושה לי צמרמורות באופן קבוע כי כי כי כי ;; ואז הוא שם לי את אקסטראורידנרי מרי כריסמס, שיר מקורי של גלי של דארן עם ליה מישל. ואז חשבתי על דארן בסקסיאסט מן אלייב של פיפיל מגזין, ואז התחלתי לבכות. באוטובוס. אני ברצינות לא מבינה מה נהייה מהחיים שלי.

mich223

New member
סליחה שאני מתמקדת בפרט שולי,

אבל מההה למה אף לא שמעתי את Lean on me?? ואקסטראורדינרי מרי קריסמס זה שיר מקורי? :X דארן הורס חיים, ברצינות.כבר אין לי מושג מה לעשות איתו.

5ifi

New member

אולי את באמת צריכה טיפול, האני...
יהיה בסדר. אל תחפשי הסחות דעת- זה יעבור לבד.

Twilight Girll

New member
אני באמת צריכה.

כי זה לא עובר. היית חושבת שאחרי שנה וחצי זה יעבור, אבל זה איכשהו רק מתחזק. אין לי מושג. אני באמת באמת לא זוכרת מה היו החיים שלי לפני שלחצתי על פליי בAVPM. אני פשוט לא זוכרת. אני רק צריכה שהוא יעשה משהו שיהיה ממש...turn off. אבל הוא לא. כי הוא מושלם. וגואו טו הל, דארן. ומיכל - חפשי ביוטיוב, זה סרטון כזה שהוא צילם בחדר שלו. הייתי מחפשת לך אבל המחשב הזה טיפש.

אני חולה בשפעת כבר שבוע והחלטתי לקחת על עצמי

לתרגם את מקליינלי לעברית. אני יושבת על הפרק הראשון מהבוקר, עשיתי חצי בערך וזה יצא פאקינג 11 עמודי וורד. 11. עמודי. וורד. לחצי. מהפרק. הראשון. אבל זה מה זה כיף! D: אין מספיק פאנפיקים של קליין בעברית, ואני שמחה להירתם למאמץ.

neurotica

New member
יואו, איזה כיף!

האמת שתרגמתי פעם פיק קליין לאנגלית, וזו היתה חוויה. אני ממש מקנאה בך. ממש בא לי לעשות זאת שוב.

hodaya96

New member
יואוו אני זוכרת

שפעם אחת סתם שוטטתי בפאנפיקשן מחפשת אחר פאנפיק קליין טוב פתאום אני רואה אחד בעיברית חשבתי שאני הוזה
אוי והפרק הראשון.. אני זוכרת שלקח לי כל הלילה לקרוא את זה
תפרסמי פה כשתסיימי!:]

Twilight Girll

New member
טוב תקשיבו (
לשיר מהכריסמס)

כבר יש יותר מדי הוכחות שדארן לא שר בדו דיי נואו איטס כריסמס. אז אני צריכה שמישהו יירה בי על זה שבלבלתי בין קורי לדארן. :| אני מאשימה את טמבלר!

אויש, אל תזכירי לי...

אני עשיתי חיפוש בגוגל כדי לא לבוא ליפי מתחננת שתגיד לי את הקודים מהפורום
מה שמזכיר לי, אני ועדי פותחות קבוצת תמיכה של אנשים שלא מבינים את הבדיחות הפורומיות או קיצורים למיניהם

למעלה