עוף חדש! ~~~

אומייגאד הרגת אותי!

5ifi

New member
חחח חזקה.

לגמרי טמטמת גלי. וסיפורי השיעור המשעמם- אשכרה נרדמתי בתולדות האנימציה היום. כאילו, עשר דקות של אין זיכרון. זה לא קרה לי מכיתה ח'. השיעור יכול היה להיות מגניב- אבל מורה משעממת למוות.

mich223

New member
השנה אני בערך כל שיעור שני נרדמת.

אני קמה כשיש צלצול והמומה.

5ifi

New member
חחח

אז אני התעוררתי כשהסרט שראינו צרח פתאום. קלטתי מישהו מהקצה השני של הכיתה נקרע עליי מצחוק. ><

mich223

New member
היום בשיעור אנגלית!

כל שנייה החברה שלידי צרחה שאלות למורה, ואני קופצת כל פעם מחדש. זבלבלית.

ביום שאני אשב בחזרה במיקום האהוב עלי

[בסוף] אני גם ארדם. כמעט נרדמתי בשיעור תנ"ך, הבעיה הייתה שישבתי שולחן שני אז היא הייתה בפרצוף שלי XD

תנסו קורס קצינים כשתהיו בצבא

שכללתי את שיטות אי ההירדמות שלי בהרצאות לרמה כזאת שהיום אני בערך הבנאדם הער היחיד במבוא לפסיכולוגיה.

mich223

New member
אני גרועה בלהישאר ערה.

בביולוגיה שאלתי את המורה שאלה, וכשהיא ענתה לי לא היה לי נעים לא להסתכל עליה- אז כל הכוחות שלי בוזבזו בלנסות להשאיר את העיניים פקוחות ובהסתכלות עליה.

mich223

New member
כמות המקרים המביכים שקרו לי עם מורות...

"בוקר טוב, מיכל!" "אם לא היית ישנה אולי היית מבינה" סוף הכיתה

אין כמו לשבת בסוף הכיתה עם כל החברה

ולעשות מלא רעש עד למשפט הידוע ״מה קורה שם בסוף?״ והתשובה הידועה ״לא משהו שאת צריכה לדעת עליו״
סתם, בדרך כלל צועקים עלינו ״שקט בסוף״ כאילו שזה מזיז למישהו
(מוחחעחע!!) סתם נו, אני לא כאת בלאגניסטיט
רק קצת
אבל הכי כיף לשבת בסוף

mich223

New member
זה מצחיק, כי דווקא שאני עייפה אני עושה הכי

רעש. והמחנכת שלנו בערך לא אכפת לה מכלום, אז עושים מה שבאלנו חופשי. כשזה מגיע לספרות וללשון אני צריכה להיות בשקט. ולא לישון. ולהקשיב. כי זה או זה או למות.

אצלי בלשון היא שמה לב לכל תנועה של מישהו

אבל בחינוך... איפה המורה?
אף אחד לא שם עליה והיא בשנטי שלה לא אכפת לה

mich223

New member
אפילו אל תתחילי לדבר איתי על המורה ללשון.

פשוט אל. כי אני מנצחת בזה. כזאת כלבה.

mich223

New member
הגיף הזה מתאים יותר למורה לספרות.

הומייגאד, עכשיו כל פעם שאני אראה אותה זה הדבר היחיד שאני אחשוב עליו. יופי נעמה, תהרסי לאנשים את החיים

הו, סליחה. לא חשבתי על זה ככה...

כאילו שאחרי הסיפור בערבית אני לא חושבת רק על מרלין
גם כן, המכשפה הזאת
[אני מדברת על המכשפה בסיפור]

חחחחח גדול

יש לי ילד הומו בכיתה (כאילו, הוא יצא מהארון וזה..) וכל פעם שאני רואה אותו אני נזכרת בקורט ובליין! יש לו לבוש כל כך בלייני אבל לא בקטע של הפפיונים וכל זה אלא יותר כמו שהוא היה לבוש בסצנה עם קורט והמאסטרווישן
וכל פעם שאומרים לידי הומו אני נזכרת בקליין...
(תשאלו את נעמה על הסטטוס בפייסבוק!
)

mich223

New member
חחח גם אני,

בביולוגיה דיברנו על הומוזיגוט. ואז היא הסבירה על המילה הומוסקסואל ואני כל השיעור: קלייןקלייןקלייןקליין. ותמיד המוכרים בקסטרו הם גייז, אז שם אני בכלל נמצאת עמוק בתוך קליין.

למעלה