עוף חדש! ~~~

A TotalGleek

New member
שיעורי בית בקומיקס ..

מסכנה. רחמים על ראשך . לא רוצה להשתחצן אבל יש לי שיעורי בית בהיסטוריה ותנ"ך,כיף חיים .
וגיף,כראוי למסורת ... (הכל מאהבה !)

5ifi

New member
כן אני יודעת

גיף לעצמי
אבל היי, סיימתי עם קומיקס וגם עם תולדות הקולנוע! וויפי! עכשיו רק צילום ועיצוב. רק AS IF.

Rawsome

New member
היי יפי!

לפני כמה ימים היה במומלצים של ישראבלוג פוסט מיומנו של מוכר ספרים. שכנעת את שוהם, ככל הנראה.
אבל אני מניחה שזה כבר לא שם...

5ifi

New member
כשרון השכנוע שלי זה משו.

אני כזאת גאון. אני יודעת. |מרד גיפים של כריס משתלט על השירשור, תאכל תחת, אופיסר קרופקי!|

hodaya96

New member

החלומות שלי להיות בבית ספר מקצועי*sigh* אבל מהר מאוד הבנתי שזה סתם פנטזיות וזה לא באמת הולך לקרות.. עם הזמן גם הפסקתי לרצות את זה.. אז אם זה באמת בלתי אפשרי בעליל אני אומרת לך שגם את תשכחי מזה יום אחד (ואולי לא ממש לשכוח מזה אבל לפחות להיתגבר על זה)

זה אפשרי...

אבל לא נראה לי שזה יקרה... מה שכן אמא שלי אמרה, זה שהיא תקח אותי לסדנא כזאת באחד החופשים שהם יעשו סדנאות
לפחות זה
זה גם משהו, לא?

hodaya96

New member
כןן וואי כיף לךD:

חיחי חשבתי שהיה לך אחד מהדכאונות שהיו לי פעם של דברים ממש בלתי אפשרייםP: אבל אני שמחה שקיבלת משהו בסוף:)

חח לא, השיגעון הכי רחוק שלי זה לטוס לחו"ל

גם זה אפשרי
ובסוף יקרה גם. בטוח. מה שיגעונך ילדתי?

hodaya96

New member
הוהו יותר מדי את לא רוצה לדעת..

מטעמים- ללמוד בפנימיה, לטוס ללונדון, לרחף (ראיתי ממש מזמן בחדשות שיש מן חדר כזה שאין בו משקל או משהו אז מי שנכנס פשוט מרחף, ואז אמרו שהסיכויים להיכנס לדבר הזה קלושים כי זה מיוחד לאסטרונאוטים או משהו כזה ומאז זה הפך להיות הפנטזיה שתמיד חלמתי עליה ואין סיכוי שזה יקרהXD )

או ראיתי גם כזה של הריחוף

זה מגניב XD רגע... בטוח שאין איפה שהוא בארץ כזה שסתם אפשר להכנס עליו? [בטח בתשלום אבל כאילו שאין לו מטרה ספציפית חוץ מלגרום לאנשים לרחף]

Ayelet 363

New member
גם לי יש חלום לרחף!

אם כי יותר לעוף... כבר מזמן, בכיתה ה, כשהיינו בקבוצות והיינו אמורים להעלות דרכים להגשמת החלומות שלנו, כל הקבוצה אמרה שהדרך היא הצלחה בלימודים (מרגיש לי מוזר שהם אמרו את זה כבר בכיתה ה
), ואני הודיתי בשקט שאני רוצה לעוף.
וביום ראשון סיפרתי על זה לחברה שלי, ואני ממש רוצה לעוף.

hodaya96

New member
כבר בכיתה ה'?

בערך רק עכשיו אני כל הזמן שומעת אנשים שאומרים ש"לימודים זה הדבר הכי חשוב ורק ככה אפשר להצליח"XD

Ayelet 363

New member
כן...

ד"א- גם שאר החלומות שלי בלתי אפשריים. אנשים, ידעתם שאני רוצה להיות, בין היתר (אני רוצה להיות הרבה דברים! סופרת, משוררת, פסיכולוגית ועוד המון. אני גם רוצה ללמוד את רוב המקצועות ההומניים) ארכיאולוגית? ולמצוא חפץ מאגדת המלך ארתור? פעם חשבתי שאני רוצה למצוא את הקבר שלו, אבל זה מפחיד אותי מדיי. את השולחן טענו שכבר מצאו... אז אפילו התלבטתי מה נותר שאני רוצה למצוא, בהנחה שבאמת כבר מצאו את השולחן!
אנשים, אני רוצה למצוא את אקסקליבור.
אז למי מפה יש את החלום ההכי הזוי, אה?

למעלה