עוף חדש! ~~~

5ifi

New member
יאאא

כל הכבוד! את יודעת מה הכיוון שאת רוצה ללמוד?

neurotica

New member
כל הכבוד!

ציון לא רע בכלל, נראה לי. 7נק יותר ממני.

A TotalGleek

New member
ווהוו !! כל הכבוד !!

PROUD MAMA FEELINS ! (ואני נשעת שהיה לי גיף של זה .. ) יש לך כבר כיוון למשהו ללמוד ? HERE,HAVE A GIF > *טוב, מצאתי את עצמי בוהה בגיף שלך 5 דקות רצוף,ומנתחת את מיקומה של כל שיערה ושיערה על ראשו השקסי של כל אחד מהם .

dilan angel

New member
ווואו כל הכבוד אחותי!!!!

הציון שלי היה כמו שלך (תורידי ב82, תכפילי בחצי תוסיפי 3 תכפילי ב2 תוריד 6 תוסיפי 10 תכפילי ב1 ותורידי 4 ) את אמורה לענות על זה בפחות מ30 שניות לפי הציון שלך

y a m i girl

New member
ואוווו|מדוזה|

כל הכבוד! כולם מפציצים! איזה יופי ( ולא מלחיץ אותי בכלל בתור מועד דצמבר. לאא) שפיצית! ואל תתלונני, זה ציון מדהים! ועוד פסיכומטרי ראשון!

Twilight Girll

New member
בשאיפה שהראשון יהיה האחרון. חחח תודה בנווותת

עודדתן אותי קצת
סתם אני לא מבואסת האמת. ציפיתי לאיזה 500.

y a m i girl

New member
חחח|מדוזה|

זה בסדר, היה לי חלום הלילה שאני מקבלת 300 ומשהו, אני כבר לא זוכרת כ"כ, אבל מיותר לציין שהתעוררתי באמצע הלילה באימה. אעההה עוד שבוע בדיוק מתחיל המרתון בא לי לבכותתתתתת ( ואו, אני כ"כ לא בפוקוס שכתבתי במקום מרתון מרתור... נראה לי אני צריכה פרק חדש של מרלין דחוףXD)

Twilight Girll

New member
חחחחחח זה קורה לי כל הזמן!!!

אני כל הזמן כותבת קליין/דארן במקומות הכי לא קשורים.. אני באה לחפש משהו בגוגל וכותבת "דארן" ואני לא מבינה מאיפה זה בא
מה יהיה מה יהיה..

Ayelet 363

New member
כל הכבוד! 682 זה מצוין!!!!

הלוואי שאני הייתי מקבלת כך. וגם אני הייתי צריכה ציון גבוהה, נראה לי גם מעל 700.

sweet shir

New member
מה יש לך, זה מעולה!!

אם *ממש* תרצי תמיד תוכלי לשפר אחרי צבא. אני גם יודעת שיש תוכנית בקידום לאנשים שקיבלו מעל 650 ורוצים מעל 700.. חח

Twilight Girll

New member
כן אבל לא בא לי לשפר. זה היה סיוט בפעם הראשונ

זה יהיה יותר סיוט בפעם השנייה...
אבל אני כמעט בטוחה שזה יספיק לי, אלא אם כן אני מאוד ארצה ללמוד רפואה פתאום (מה שלא נראה לי יקרה.
) אז אני שמחה. אין סיבה לרצות 700 רק כי זה 700..

5ifi

New member
משעמם לי.

וזה לא שאין לי מליון שיעורי בית, חלילה. בא לי פוטושופ. אני אלך לצייר קליין.

5ifi

New member
פרק 2.

לא הלכתי לצייר קליין- עשיתי שיעורי בית בקומיקס. אעעע השיעמום. אני חושבת שאני רעבה... אני לא יודעת מרוב שהמוח שלי מת.

למעלה