עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

היי

אתמול לא ראיתי כי הייתי בסופרלנד... אבל ראיתי בוי או די וזה פרק קורע מצחיק מושלם.רואים שזה משתפר...

../images/Emo2.gif

אני מ-5 עד 11 איך את נראית? אולי אני עוד זוכרת אותך!! (תארי לך עמדנו בתור אחת ליד השניה ואפילו לא ידענו
)

רגע אני זוכרת הכול...

איזה מתקנים עמדתת ואולי גם איזה שעה בסביבות ומעכשיו שרשור
כי זה לא לענין פה

די, די, אני לא יכולה יותר!!!../images/Emo7.gif

אין לי כבלים, אני מתחרפנת, אני רואה את התקצירים ואת התגובות שלכם על הפרקים ובא לי לבכות, אשכרה לבכות!!! אני גם רוצהההההההההה!! ווואאאאהההההההה!!

Brombit

New member
אז אל תקראי את התקצירים והתגובות

או שתתחברי לכבלים... גם אני תמיד מתחרפנת כשאני קוראת על דברים שפספסתי

היה פרק פ33ה!!! ../images/Emo109.gif

סוסוף, הנה פרק ברמה של הפיג'מות! ממש נהנתיי! היה מצחיק בטירוףףף
!!! הדבר היחיד שהרס לי את הפרק היה המשחק של ימית.... ממש רואים שהיא מתאמצת!
סופסוף גרוש חחח ;] חזר להיות כמו שהואא!! וסופסוף הוא דיבר עם שיפריש חחח! ורוני גם חזרה לעצמה...!
מאודד אהבתי את הקטע עם החיתולים והביצים וכל זה... היה פשוט יפהה!
אם אחד התסריטאים או השחקנים (שכותבים פרקים לפעמים...) נכנס לפה: אולי תעשו לנו הפתעה ענקיתת ותחזירו את אלונה?! אני מוכנה לארגן עצומה חחח כדי שהיא תחזור במקום ימית! אולי היא תראה שכ"כ רוצים שהיא תחזור ותשתכנע? מי יודע, אולי ארה"ב לא כזאת טובה...? אבל נראלי שאני חולמת
למי ששאל... אילן ועודד הם אלה שכתבו את הפרק...
וראיתי פה את התגובות לתחת של נתן חח וגם אני חושבת שלא היה צריך להראות את זה... אני אומרת שכדאי לשדר את "הפיג'מות" בהוט3 או בערוץ 22 כי זה באמת יותר מתאים לשם... זה לא מתאים רק לילדים! אפילו לנוער ומעלה...
אהה והכי חשוב: הכי הכי אהבתי את הפיספוס של נתן ואילן ועודד! חחח "אלא אם זה נר אקמול" חחחחח נשפכתיי! וגמאני אתן ציון: 9.5!

Brombit

New member
לא אהבתי את הפרק

לא יודעת, עד עכשיו שום פרק בעונה הזאת לא מצא חן בעיני...עובדה שכשאחותי רואה פרקים מהעונות הקודמות ב-VOD שוב ושוב אז אני נהנית מהם כל פעם מחדש..

הכל חזר למקומו../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

עודד חזר להיות טמבל.. ימית הפכה לאלונה..(שלא עוזרת בכלום) גרי חזר להיות.....גרי!!!!
רוני חזרה להיות רוני... מושלם!

BarbarA 13

New member
פרק מעולה !!

זה הפרק הכי טוב שהיה עד העכשיו ! צחקתי מכל רגע... ועודד היה הכי קורע פה! מה שדיי הגעיל אותי בפרק הזה זה שנתן הראה ת'תחת שלו... היה אפשר לוותר על זה..
ואני כל כך רוצה שאלונה תחזור
ימית לא ממש טובה... היא לא משחקת טוב .. ואגב, אני חדשה פה !

אוף גם היום לא אראה ../images/Emo185.gif

לא ממש התלהבתי מחנוכת בית =/ הקטע עם נתן בכלל.. גם היום לא אראה,נקווה שיעלו את זה מחר לVOD,כדי בדר"כ בחמישי הם לא בדיוק פעילים.

CrazyPenguin

New member
אכן../images/Emo99.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

מחכה בקוצר רוח לפרק הבה
יובל ועודד
באותה הסדרה
רקלךעוחרגלחעףךכגסלעפכגלחעה

HighDeath

New member
ידידיה ויטל ודון לני גבאי...

הולכים לשחק בכמה פרקים מהעונה החדשה!

למעלה