עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

Stinki Winki

New member
זה מה שמפריע לך?../images/Emo122.gif

ומה עם זה שבפספוסים יש קטע שקובי אומר "אחחח נקרעו לי הביצים", עודד אומר "כאב אחושרמוטה" וקובי גם אומר "אני יורד לברכה"
תכלס, הסדרה גסה. מנסים להסתיר את זה (לצערי.)

וזה ש..

אתמול היתה את הבדיחה שדודה של אילן היתה הראשונה של השיפוצניק? X: תודו בזה(
), זה פשוט סדרה לא חינוכית

red mosquito

New member
פרקים מעולה !

ממש מזכיר את הפרקים של פעם, וכמו שניחשתי הפרקים רק הולכים ומשתפרים ! ממש טוב ! ציון:8.9

B o N u s

New member
וכמובן היום אביאל כותב את הרשומה.

נקווה שנסתדר וימהר לפרסם אותה. [-:

יותר נחמד ומצחיק../images/Emo45.gif../images/Emo222.gif

יש לי הרגשה שזאת רק ההתחלה, ובכל זאת, למרות כל מה שאמרתם, תהיה אחלה עונה
נ.ב ימית מאוד השתפרה

מיכלי92

New member
לדעתי...

ימית שחקנית לא טובה וזה שאלונה נסעה לאמריקה הרס לי..
כי ימית משחקת כל כך.........................איך להסביר.לא טוב

Stinki Winki

New member
פרק מעולה.

ממש ברמה ויותר טוב מכמה פרקים בעונות הקודמות. כל דקה שלו מצחיקה, הדמויות חזרו לעצמן והם מתנהגים סוף סוף לימית כמו שצריך. אני מקווה לעוד פרקים כאלה
הפספוסים היו ענקיים, גם קרע אותי הקטע עם התחת של נתן, והאקוסטיקה, וזה שצועקים על ימית וכל הקטעים שהם מתלוננים על מוצרים בטלפון והחיתולים... בקיצר הכל
מי כתב את הפרק?:)

הבלוג התעדכן + לוגו חדש

הבלוג הפעם הוא לא כמו כל רשומה רגילה. יש פה ממש סיקור. תודה גם למוטי נחום [m o t o n] על הלוגו החדש [-: blog.tapuz.co.il/pigamot קריאה נעימה ותהנו

מיכלי92

New member
קודם כל

זה היה הפרק הכי קורע בעונההההה(לא שהיו כל כך הרבה פרקים עדיין
) ודרך אגב אני מתה על הפתיח החדש שאילן שרררררר ואיך רוני גדלה!!!אמאלההההה ואני חדשה פה
מיכל

פרקקק מעוללההה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

ממש אהבתי את הפרק של היום רואים שלאט לאט הפרקים הולכים ומשתפרים ,ממש אהבתי את הקטעים של החיתולים,הבייגלה,המסטיקים חחח...
*אני לא ממש אוהבת את ימית לדעתי היא לא משחקת כל כך טוב והמשחק שלה לא נראה אמיתי
אני ממש אבל ממש מתגעגעת לאלונה...
*וסוף סוף הדמויות חזרו לעצמן רוני וגרי..
,עודד שנהיה דביל מפרק לפרק..
ונתן שחוזר להיות בכיין.....

יש מצב שאתם עושים לי מחווה??

פיצית?? שמים לי כמה ציטוטים מהפרק, שהיו לדעתכם ממש טובים? ז"א, נגיד: עודד:_______________ ימית:________________ אפשר?? תודה ענקית ענקית1!! אממ, שואלה, בסדרה קוראים לימית ימית, או שהמציאו לה שם, כמו לאלי?

Yarinv

New member
הפיג'מות חזרו

בפרק הזה הפיג'מות חזרו להיות הפיג'מות. היה מצחיק בטירוף, הדמויות חזרו לנורמל שלהן (חלק יתאפסו בוודאי בעוד איזה פרק או שניים) אני מקווה שזה ישאר ככה (ושיפסיקו עם כל ה"רובי", הבנו שכאילו מצלמים את זה...)

סטרומבה

New member
אחלה פרק

וטל סליחה שחכתי שאתמול היה אזכרה לסבתא רבא שלי אז לא יכלתי לכתוב בבלוג מצטער

למעלה