עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

B o N u s

New member
../images/Emo58.gif ידידיה כנראה ישחק בתור

החבר של רוני. מגעיל אותי רק מלחשוב עליהם ביחד...

B o N u s

New member
נקווה שהיום יהיה שיפור.

תודה שהכנסת את הבלוג להודעה שלך. היום דנה תיהיה אחת מהכתבות שטח שלנו. "צפייה מהנה ושלווה"
[מי שאמר את זה זה יוני בלוך בפרק "פיג'מת הזהב"]

CrazyPenguin

New member
הוממ../images/Emo191.gif|פינגווין|

פעם ראשונה שראיתי את העונה הרביעית, והאמת.. התאכזבתי
הקטע היחיד שצחקתי בו היה הפספוסים.. וימית לדעתי לא יודעת לשחק בכלל. ציפיתי להרבה יותר. גם רוני ממש השתנתה, והיא לא צשחקת כמו פעם =[ עודד לא טמבל כמו פעם =[

red mosquito

New member
ביקורת...

חייבת להגיד שנהנתי יותר מהפרק של אתמול, צחקתי יחסית הרבה. (עודד עם ה:"צ'ה", נתן עם התיקונים ). תכלס אם הם ימשיכו במגמת העלייה, זאת תהיה אחלה עונה. ציון:8.5

The Snow fox

New member
אני דווקא ממש אהבתי את הפרק../images/Emo63.gif

השיר של הפיג'מות היה כל-כך קורעעעעXDDDDD ממש אהבתי אותו. וגם הבדיחות של גרי היו אדירותXD (אישתי כל-כך שמנה עד שכשטיילנו בחוף באו אנשים מגרין פיס ודחפו אותה ליםXDDDDDDDDDDDDD)

../images/Emo202.gif רשומת הפרק עלתה לבלוג. ../images/Emo127.gif

היום בניידות המפוזרות שלנו בארץ נמצאת גם הכותבת המסתורית שלנו. *אם תרצי להוריד את הקטע, אם הוא פגע בך וכו', אבקש סליחה ואוריד מיד כשתגידי.* בנוסף, כתבנו את העיקר ולא את כל מה שכתבת. אבל ממש את הרוב. אולי רק שורה או שתיים לא. בנוסף, מחר יהיה לנו לוגו חדש לבלוג שהוכן ע"י מוטי נחום. תודה רבה לו!
( m o t o n ) הגיבו על הרשומה ועל הפרק גם שם. http://blog.tapuz.co.il/pigamot תודה רבה לכם וקריאה מהנה

מ א מ י2

New member
לא ראיתי ../images/Emo4.gif ../images/Emo219.gif

כי הייתי בהחתמות של הראלי. היה מדהים. אני ינצל"ש איפושהו ואכתוב,טוב?
מקווה מחר לראות

ofer976

New member
אני חייב להגיד

שכבר נמאס לי שהשחקנים יודעים שמצלמים אותם...ומדברים עם הבמאי... כמה אפשר?!?! זה מצחיק...אבל זה חוזר על עצמו יותר מידי... לא ככה? :-\

סטרומבה

New member
הפרק היה הזה היה מבין המצחיקים

בתולדות הפיג'מות אחלה עונה שמתם לב גרי חוזר לעצמו ונהיה עצבני ואכזר רוני שוב נהיית קרצייה אילן נהייה אפס ועודד מתחיל להיות טמבל

../images/Emo207.gif../images/Emo13.gif

אני בערך חדשה פה...כאילו הייתי פה בעבר קראו לי rif125.... ואני מקווה להשתלב בפורום..
תגובות על הפרק: טוב אני ממש אהבתי את הפרק היום משום מה הפרקים הקודמים היו מאכזבים.
ממש נקרעתי בקטע של ימית ונתן..
והקטע של גרי היה מצחיק בטירוףףף [פרדי]
נ.ב--->זה רק אני או שהקול של אלי קרן אסף (רוני)השתנה....

למעלה