עונה 2 פרק 14

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

צר לי, היה פרק ממש מאכזב הם ניסו לדלג בין שני נושאים שונים ולא הצליחו לקלוע אפילו באחד. המוזיקה היתה ממש לא טובה, חוץ מ don't you want me שהיה מעולה, ונמאס לי כבר מהקטע שהם שרים רק שירים חדשים בעונה הזאת. כשהם שרו את take me or leave me שבוע שעבר זה היה כל כל מרענן! קורט יצא לא נחמד, רייצ'ל יצאה ממש לא נחמדה ובליין מרוכז בעצמו. פרק מפוספס עם המון פוטנציאל. חבל

neurotica

New member
איזה יופי

כבר התחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר איתי, כי גם אני לא מתתי על הפרק הזה, וכולם כ"כ מתלהבים ממנו. אני חושבת שהקפיצה מהנושאים היתה באמת הסיבה העיקרית. תודה לך שהרגעת את שפיותי.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי. אבל... עד הפרק הקודם לא הבנתי למה אחותי טוענת שהפרקים בעונה הזו נהיו מוזרים, והפרק הזה עוד יותר מוזר, לדעתי. רייצ'ל עיצבנה אותי- פשוט בגלל הקטע עם בליין. גם עיצבן אותי שקורט לא קיבל את האפשרות שבליין ביסקסואל. גם הפריע לי שהפרק עצמו נגד אלכוהול (וזה מעולה) אבל השירים דיי בעד (כמו שוויל אמר יחסית בהתחלה). היו בפרק הרבה קטעים מצחיקים שממש אהבתי...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif מוסיפה

טוב, האמת שרייצ'ל עיצבנה אותי גם בגלל הקטע עם האלכוהול, אבל זו לא אשמתה בלבד. ד"א- אהבתי שהזכירו את קרול קינג! והתחלתי לפתח תקוות שישירו את where you lead (אפילו שהייתי רואה אותו קודם ברשימה אם הוא היה בפרק)- אני לא מאמינה ששכחתי לכתוב את זה (ונזכרתי רק כי בנות גילמור ברקע, וזה שיר הפתיחה של הסדרה- בגרסה של קרול קינג עם הבת שלה, לואיז גופין. שיר מדהים
).

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif כרגע קלטתי משהו

הריקוד הקטן והמגוחך של קורט- זה הריקוד של אלפבה מוויקד! איזה גאונים שהם הכניסו את זה!

|שבלו|זוף סוף אני בקצב שלכם../images/Emo3.gif

והתחלתי לראות את הסדרה לפני שבוע
היה פרק נחמד דווקא.. ואני רוצה את וויל ואמה ביחד ;[

ברוכה הבאה לפורום החמים והנעים../images/Emo24.gif

איך קוראים לך? בת כמה? מאיפה? את מי את אוהבת מהדמויות ואיזה ביצועים אהבת עד כה? נשמח לראות אותך מגיבה פה הרבה

../images/Emo60.gifתודה../images/Emo9.gif

ממ אז ככה- איך קוראים לך?מעין בת כמה?21 מאיפה?חור ליד רמלה
את מי את אוהבת מהדמויות ואיזה ביצועים אהבת עד כה? מהדמויות את וויל,אמה,רייצ'ל,קווין,פאק בקשר לביצועים,יש כ"כ הרבה
אבל אלו שהכי חרשתי עליהם היו : סוויט קרוליין,ניו יורק,מרי יו והיו עוד כמה שפשוט שכחתי את שמם
=]

מגניב../images/Emo13.gif

כשכתבת ניו יורק התכוונת ל-EMPIRE STATE OF MIND? שהם שרים בפרק הראשון בעונה השנייה? לי קוראים שוהם ואני בן 24 וחצי. נעים להכיר אותך מעין

../images/Emo60.gifכן התכוונתי לזה..

פשוט לא היה לי כוח לכתוב את השם של השיר
ותודה רבה! נעים גם לי להכיר

למעלה