פרק אדיר!!!! ../images/Emo58.gif *חפירת-על*
אי אפשר לבטא במילים, כאילו. וואו.XD באיזשהו שלב בפרק כבר כאבה לי הבטן ולא יכולתי לנשום. איך התגעגעתי לסו שזורקת אנשים במדרגות
השיר של רייצ'ל על הhead band שלה חחחחחחחחחחחחח אחד הרגעים שבהם לא יכלתי לנשום! it's really..... interesting. גם שהיא אמרה שהאבות שלה בקרוז של רוזי אודונל. XD ולמסיבה של רייצ'ל... מה היא לבשה?!? זה ביזארי אפילו בשבילה חחחחח אבל עשו את זה כ"כ טוב!! עם פליי לייק א ג'י 6!! פשוט אדיר וקורע! התנהגו בדיוק כמו שהיית מצפה שהם יתנהגו. מה שפין אמר היה כזה נכון ומצחיקקק, אבל הוא היה די מגעיל לרייצ'ל!
"I'm still trying to impress Blaine, can't get to sloppy. Clearly he dosn't have the same concern."
איך צחקתי
בליין השיכור היה כזה מושלםםם וחמוד ומצחיק!!! והנשיקה עם רייצ'ל הייתה לגמרי hot. הוו דארן.
על אף החששות, כי זה השיר השנוא עלי בתבל, דונט יו וונט מי היה מושלם!! אומיגאד שהוא קפץ והשיער שלו התנפנף לו! *-* אבל האמת שרייצ'ל לא שרה משהו חח האכזבה הגדולה של הפרק- לא הראו את בליין נופל!! מה שהראו בפרומו, אחרי השיר הוא אמור ליפול
הרגע שבורט נכנס לחדר וראה את בליין? priceless! איזה מתוק הואאאאא שהוא התעורר
בליים איט און ד'ה אלכוהול היה מממש טוב! איך צחקתי שארטי נתקע בקיר עם הכסא גלגלים
וגם שרייצ'ל אמרה Mr Shue, first of all that vest is very cute. שוסטר היה ממש חמוד שהוא היה שיכור. וגם השיר שלו היה מצויין! נקרעתי שהוא דירג את המבחנים ועשה סמייליXD הוא היה מסכני שסו יצאה כלבת-על במיקרופון. >< טיק טוק היה אדיררררר. היה צפוי שהיא תקיא בסוף, אבל דייי! זה היה כלכך מזוייף שאפילו לא נגעלתי. XDDD ועכשיו לפרשיית בליין/קורט/רייצ'ל והביסקסואליות חח היה ברור שמישהו יגיד שבי זה שקר, ולא מפתיע שזה היה קורט. הוא היה די צבוע, כי גם לו היתה התנסות בעונה הקודמת עם בריטני, אבל האמת שאני מבינה את כל הצדדים בסיפור. בליין יצא תותח אבל! שהוא אמר לו "הייתי אומר ביי, אבל לא הייתי רוצה לגרום לך לכעוס". פייר, רייצ'ל הייתה ממש כלבה. איך התאכזבתי ממנה, שברה כל girl-code שיש ביקום בערך! אבל סוף הפרק. "יאפ, איים גיי. 100% גיי." והתגובה של רייצ'ל!!! כלכך מתאים לה להיות הפאג האג של בליין. אין מילים שיבטאו עד כמה שצחקתי, באמת.
אה וכל הקטע של קורט ואבא שלו היה מוצלח. כאילו כן, קורט נסחף, אבל לזעום על ההורים בגלל דברים לא הגיוניים חלק מהעניין של להיות טינאייג'ר. ובורט כרגיל היה מלך
גם עם כל האמירה שלו על הר ברוקבוק