עונה 2 פרק 14

naama59

New member
הקטע הוא (../images/Emo58.gif)

שטוב שהם לא ייצאו מתחסדים, אבל בקטע שהם התווכחו (סוגשל) על זה עם וויל כל מה שהוא היה צריך להגיד להם זה שהם מתחת ל21..

naama59

New member
התחשק לי לדון על הפרק ../images/Emo3.gif

נחמד לראות אותך אדום :)

Loriella

New member
../images/Emo58.gif איזה פרקקקקק ../images/Emo209.gif ../images/Emo47.gif

פרק פשוט כיפי! הסוף היה מושלם מבחינתי, למרות שאהבתי את הקטע שעשו בינהם, הכל חזר למסלולו הקטע שבליין התעורר במיטה של קורט...epic!!!
אהבתי מאוד את blame it ולצערי טיק טוק היה פעם ראשונה שעושים בגלי ביצוע שאני פשוט לא אוהבת...
משום כיוון :( ולסיום- אולי אני אשכר אותו גם והוא ינשק אותי גם?

neurotica

New member
הפרק היה מגוחך ../images/Emo58.gif

עדיין לא החלטתי אם מגוחך-טוב או מגוחך-רע. כל המסיבה אצל רייצ'ל היתה קצת כואבת לצפיה, בעיקר כמה קטעים: 1. למה קורט לא הוזמן? מה ז"א הוא היה צריך להוציא את זה בכח מפין? רייצ'ל לא נהייתה חברה ממש טובה שלו בפרקים לפני כן? 2. מה לעזאזל היא לבשה??? 3. ההתנהגות של כולם, כשהם שיכורים, היתה ממש קיצונית. כאילו, אני יודעת שהם נוטים להגזים במשחק בגלי בד"כ, אבל עכשיו זה היה הגזמה על גבי הגזמה. בעיקר בליין, למרות שאני בטוחה שגם האחרים היו מגוחכים, פשוט אני הסתכלתי בעיקר עליו.
4. השיחה בין קורט לפין / קטעי הריקוד של קורט. painful to watch. 5. ארטי נראה שמח מדי כשבריטני התנשקה עם סאם. מה שכן, אהבתי את החלוקה של הבנות לסוגים שונים של שיכורות. זה מה זה נכון. למרות שנראה לי שאני מצליחה להיות כולם בבת אחת.
אהבתי גם את הדואט. ראיתי את הטייטל של השיר כמה וכמה פעמים לפני שהפרק יצא, ובכלל לא קלטתי שזה השיר הזה! מבחינה ווקלית: בליין + רייצ'ל =
. אבל *רק* מבחינה ווקלית. טוב, אולי גם מבחינת פרצופים שהם עושים כשהם שרים.
אה כן, מה קרה לסצנה מהפרומו שבה בליין נופל מהבמה? הקטעים עם וויל וביסט היו השיא של הפרק לדעתי. בעיקר השיר, אני נורא מחבבת את השיר הזה. כל הקטעים של קורט, או קורט ובליין - לא יודעת, נורא שימח אותי שלקורט אשכרה היה זמן מסך בפרק הזה, אבל כל הקטעים האלה היו נורא awkward. לא ברור לי כמה תמים צריך להיות כדי לא להבין שזה עשוי להפריע לאבא שלך שישן אצלך מישהו מהמין שבו אתה מעוניין? וזה שקול לגמרי לזה שפין היה מביא בחורה הביתה בלי לעדכן אף אחד. הוא לא אמור לראות בזה שום דבר מעליב.
למרות שלראות את בליין מתעורר בבוקר היה נורא כיף.
הדיון שלהם עם ביסקסואליות היה .. שטחי. ובליין בכה בסוף או שהיה נדמה לי? curse you, low quality video. לגבי השיר שהם ביצעו ב"כנס" - לדעתי הבחירה הראשונה היתה הרבה יותר מתאימה. למרות ש, וואו, בריטני. וואו. תתחתני איתי? אהמ,
וכמובן, tick and also tock by ke-dollar-sign- ha *מתה*

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif על השתי שורות האחרונות

על בריטני
זה היה ביצוע מעולההה!!!!
והשורה האחרונה
קורעעעעע נפלתי

5ifi

New member
../images/Emo58.gif אהההה

איזה אדיר היה!!! אני חולה וכואב לי כל הגוף והם הצליחו להשכיח את זה ממני! ועכשיו אפילו כואב לי פחות!!! נסיכים. פיגינס היה כזה מסטול. טיק אנד אולסו טוק...
בכיתי... אני צריכה קובץ gif של קורט רוקד. תינוק שכמותו...עכשיו אני מבינה שופשוף למה קווין לבש את צעיף הפרנזים ומשקפי הצלילה!!! חשבתי שזאת בחירה אישית, אבל אני שמחה לגלות שלא.
ואני חושבת שניתן להכתיר את הפרק בציטוט של קורט "היר הי איז, דרימי אז אבר." כי דארן היה מושלם היום! מחמיא לו סטרייט
הדבר היחיד שהיה מעפן בפרק זה הקיא. ואט דה הל עם הנוזל האפור-מתכתי הזה? ממתי קיא נראה ככה?!

neurotica

New member
במיוחד בשבילך

אפילו שנורא כואב לי לצפות בזה.. זה היה כזה awkward..

shaharory

New member
זה נראה כאילו הוא מעביר כדור אנרגיה חח

וכן, אני קצת מושפעת מהוידאו של קורי אצל אלן שראיתי אתמול

5ifi

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ידעתי שמישהו יהיה ממש נחמד! כפרות עליו...
הוא הורס מצחוק!!! שוב תודה!

sweet shir

New member
זה היה ממש הזוי חחחחחחחחחחחחח

הוא נראה כאילו הוא רוקד את המקרנה או משהו כזה.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

מחמיא לו סטרייט. XDDD לגמרי ניתן להכתיר את הפרק במשפט הזה

sweet shir

New member
חחחח איזה חמודים! ../images/Emo58.gif

לא יאומן כמה שהדבר הזה לא נראה כמו קיא. מה הם חשבו לעצמם?

sweet shir

New member
פרק אדיר!!!! ../images/Emo58.gif *חפירת-על*

אי אפשר לבטא במילים, כאילו. וואו.XD באיזשהו שלב בפרק כבר כאבה לי הבטן ולא יכולתי לנשום. איך התגעגעתי לסו שזורקת אנשים במדרגות
השיר של רייצ'ל על הhead band שלה חחחחחחחחחחחחח אחד הרגעים שבהם לא יכלתי לנשום! it's really..... interesting. גם שהיא אמרה שהאבות שלה בקרוז של רוזי אודונל. XD ולמסיבה של רייצ'ל... מה היא לבשה?!? זה ביזארי אפילו בשבילה חחחחח אבל עשו את זה כ"כ טוב!! עם פליי לייק א ג'י 6!! פשוט אדיר וקורע! התנהגו בדיוק כמו שהיית מצפה שהם יתנהגו. מה שפין אמר היה כזה נכון ומצחיקקק, אבל הוא היה די מגעיל לרייצ'ל!

"I'm still trying to impress Blaine, can't get to sloppy. Clearly he dosn't have the same concern."​
איך צחקתי
בליין השיכור היה כזה מושלםםם וחמוד ומצחיק!!! והנשיקה עם רייצ'ל הייתה לגמרי hot. הוו דארן.
על אף החששות, כי זה השיר השנוא עלי בתבל, דונט יו וונט מי היה מושלם!! אומיגאד שהוא קפץ והשיער שלו התנפנף לו! *-* אבל האמת שרייצ'ל לא שרה משהו חח האכזבה הגדולה של הפרק- לא הראו את בליין נופל!! מה שהראו בפרומו, אחרי השיר הוא אמור ליפול
הרגע שבורט נכנס לחדר וראה את בליין? priceless! איזה מתוק הואאאאא שהוא התעורר
בליים איט און ד'ה אלכוהול היה מממש טוב! איך צחקתי שארטי נתקע בקיר עם הכסא גלגלים
וגם שרייצ'ל אמרה Mr Shue, first of all that vest is very cute. שוסטר היה ממש חמוד שהוא היה שיכור. וגם השיר שלו היה מצויין! נקרעתי שהוא דירג את המבחנים ועשה סמייליXD הוא היה מסכני שסו יצאה כלבת-על במיקרופון. >< טיק טוק היה אדיררררר. היה צפוי שהיא תקיא בסוף, אבל דייי! זה היה כלכך מזוייף שאפילו לא נגעלתי. XDDD ועכשיו לפרשיית בליין/קורט/רייצ'ל והביסקסואליות חח היה ברור שמישהו יגיד שבי זה שקר, ולא מפתיע שזה היה קורט. הוא היה די צבוע, כי גם לו היתה התנסות בעונה הקודמת עם בריטני, אבל האמת שאני מבינה את כל הצדדים בסיפור. בליין יצא תותח אבל! שהוא אמר לו "הייתי אומר ביי, אבל לא הייתי רוצה לגרום לך לכעוס". פייר, רייצ'ל הייתה ממש כלבה. איך התאכזבתי ממנה, שברה כל girl-code שיש ביקום בערך! אבל סוף הפרק. "יאפ, איים גיי. 100% גיי." והתגובה של רייצ'ל!!! כלכך מתאים לה להיות הפאג האג של בליין. אין מילים שיבטאו עד כמה שצחקתי, באמת.
אה וכל הקטע של קורט ואבא שלו היה מוצלח. כאילו כן, קורט נסחף, אבל לזעום על ההורים בגלל דברים לא הגיוניים חלק מהעניין של להיות טינאייג'ר. ובורט כרגיל היה מלך
גם עם כל האמירה שלו על הר ברוקבוק

5ifi

New member
היי, ההתנסות עם בריטני הייתה רק בשביל

שאבא שלו יאהב אותו. כאילו- "אל תיכנס אני מקיים יחסים אינטימיים עם בת" זה לא שלט נורמלי לתלות על הדלת...

sweet shir

New member
נכון... ../images/Emo58.gif

אבל זה נבע מהמקום שסו אמרה לו "אף אחד לא יגרום לך לחשוב שאתה הומו, לא בטוח שאתה הומו עד שאתה לא *מנסה*." אני לגמרי מבינה את הנקודה שלו, אבל עדיין אני לא חושבת שיש לו זכות לשפוט את בליין. ובליין כתגובה די הכניס לו, אז נראה לי שקורט בעצמו די קלט את הפואנטה חח

למעלה